• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Hamsili Pilav partisi Skal İstanbul'un gözdesi

Hamsili Pilav partisi Skal İstanbul'un gözdesi
Konak Hotel yönetim Kurulu Başkan Savaş Gürsel, ev sahibi olarak gece boyunca tezgahın arkasına geçerek aşçılarla birlikte konuklara ikramda yardım etti.

ÖZKAN ALTINAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Skal İstanbul’un geleneksel etkinliklerinden Konak Hotel’de düzenlenen “Hamsili Pilav” partisinde sürprizler yaşandı.  Skal İstanbul Başkanı Bahar Birinci, yönetim kurulu üyelerini toplayarak Skal toast’ı yaparken “Skal’un Skalite’den sonra en büyük etkinliği olan Hamsili Pilav partisi yıllardır en gözde etkinliği oldu. Bu geleneği sürdüren Konak Hotel’in ev sahipleri Dilek ve Savaş Gürsel’e teşekkür ederiz” dedi. Başkan Birinci, Savaş Gürsel’e ev sahipliğine teşekkür için kitap armağan etti.

skal-hamsili-pilav-006.jpg

skal-hamsili-pilav-005.jpg

skal-hamsili-pilav-004.jpg

skal-hamsili-pilav.jpgskal-hamsi-pilavi-002.jpgskal-hamsi-pilavi-003.jpgKonak Hotel yönetim Kurulu Başkan Savaş Gürsel, ev sahibi olarak gece boyunca tezgahın arkasına geçerek aşçılarla birlikte konuklara ikramda yardım etti. Hamsili pilav sonrası ikram edilen beyaz çikolatalı meyveli profiterol konuklar tarafından çok beğenildi. Hamsili pilavı birer ikişer tabak yiyenler, profiterolü da en az iki tane yiyerek gece boyu Konak Hotel’in lezzetlerine doyamadılar.
Bu arada 5 Mart’ta Ritz Carlton Hotel’de Skal İstanbul’un yeni başkanı ve yönetim kurulunun belirlenerek zincir değişim töreninin yapılacağı bildirildi.

skal-hamsili-pilav-001.jpgskal-hamsili-pilav-002.jpgskal-hamsili-pilav-003.jpgHAMSİLİ PİLAV’DA KURŞUN HAMSİ SÜRPRİZİ
Hamsili Pilav gecesinde ‘kurşun hamsi’ sürprizi yaşandı. Akgün Hotels Marka Direktörü Sevda Yılgaz, Konak Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Gürsel’e Karadenizli ustaların aslına uygun olarak kurşundan yaptıkları ‘hamsi anahtarlık’ armağan etti. Sevda Yılgaz “Bu kadar yıldır bize hamsili pilav hazırlıyorsunuz. Bu kurşun hamsi anahtarlık ile bizleri unutmazsınız” dedi.

skal-hamsi-pilavi.jpgskal-hamsi-pilavi-001.jpgTÜRSAB HEPİMİZİN EKİBİ VE TÜRSAB BAŞKAN ADAYI EMİN ÇAKMAK’TA KATILDI
Hamsili Pilav partisinde İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Skal Türkiye Federasyon Başkanı Faik Alsaç, Dünya Skal Onursal Üyesi Somer Özkök yer aldı. Bu arada hafta sonu İstanbul’da yapılacak ve turizm sektörünün büyük heyecanla beklediği Türsab kongresi heyecanı Skal’ın Hamsili Pilav partisine taşındı. Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve yönetim kurulu adaylarından oluşan Türsab Hepimizin ekibi partiye katıldı. Türsab Hepimizin ekibinde Ankara, Bodrum ve Alanya Skal üyeleri yer alıyor.

skal-hamsi-pilavi-004.jpgskal-hamsi-pilavi-005.jpgskal-hamsi-pilavi-006.jpgskal-hamsi-pilavi-007.jpg
skal-hamsi-pilavi-008.jpgskal-hamsi-pilavi-009.jpgskal-hamsi-pilavi-010.jpg
skal-hamsi-pilavi-012.jpg


 

Bu haber toplam 6249 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.