Değerli dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, meslektaşlarım, adalete güvenin iyice sarsıldığı, artık geç gelmesinden bile ümidimizi kesmeye başladığımız, tutuklulukların cezaya dönüştüğü günümüzde pek çok vatanseverimiz hapiste yatıyor. Hapiste yatması gereken vatan hainleri dışarda keyifle dolaşırken, içerde suçunu bile öğrenemeden yıllarını geçiren dostlarımız, arkadaşlarımız, komutanlarımız, meslektaşlarımız var.
Hepsi geceleri uyurken aklıma geliyor, utanıyorum özgürlüğümden.
Ama elimden yazmaktan başka birşey gelmiyor.
Allah’tan internet gazeteleri var ve buralarda yayınlanan yazılarımız günlük gazetelerde yazanlara neredeyse başabaş, hatta bazılarından fazla okunuyor. Çok şükür 138 bin kişiye ulaşıyorum. Nasıl ulaştığımı okunma kanallarım kapatılıp daraltılmasın diye açıklamıyorum.
Ama yine çok şükür, yapılan haksızlıklara karşı çıkabiliyorum. Sesimi etkili bir şekilde duyurabiliyorum.
İnançlı bir müslümanım.
Bırakın insanlara, hiçbir canlıya kötülük edemem. Müslümanlığı haksızlığa karşı çıkma, eziyet ve zulümü engelleme, merhameti hayatın her saniyesinde harekete geçirme, çaresizlere destek ve yardım şeklinde anlıyorum. Benim bildiğim, anladığım müslümanlık budur.
İnanırım ki, gerçek müslüman zulüm ve eziyet yapmaz. İnsanlar haksız yere hapislerde yatarken, onun gözünü uyku tutmaz.
Allah’ı kandırabilmemiz mümkün değildir. Belki yandaşlarımızı, cahilleri kandırabiliriz ama, Allah'ı asla.,,
Yüce yaradanımız bugün yapılan zulümlerin, haksızlıkların hepsini görüyor, ona sığınıyor ve ona güveniyorum. İnanıyorum ki; birgün bu suçsuz ve çaresiz, düzmece evrak ve belgelerle içeri tıkılan insanlar, hürriyetlerine kavuşacaklar ve hesabı Allah'a havale edeceklerdir.
Yaşadığımız şu dünyada hiçbir şey cezasız kalmaz. Onurlu ve inançlı insanlar ölümden öteye köyün olmadığını bilirler. Onun için cesurdurlar, yüreklidirler. Onun için her saniye darbe paranoyası ile yaşayan insanlardan farklıdırlar.
Gelecek güzel olacak dostlarım, inanın çok güzel olacak. Bu ülke için üzülen, kan döken, evlatlarını şehit veren insanların artık yüzü gülecek.
Zindanlarda çile çeken vatanseverlerimiz yakın zamanda hürriyetlerine, çoluk çocuklarına, evlerine ve işlerine kavuşacaklar.
Gelecek güzel olacak dostlarım, inanınız gerçekten güzel olacak.
Hep böyle gidecek değil ya.
Bir inişin çıkışı da olacak mutlaka.
Allah’tan dileğim, o günlere çabuk kavuşmamız....
Hepinizi sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum.
Şen, esen, sağlıklı ve mutlu kalın.
- 17:00 - Mimar Sinan'ın 440 yıllık hamamı satışa çıkarıldı
- 16:00 - 10 ülkeden gelen 15 sosyal medyacı Alanya mutfağını tanıttı
- 15:00 - Turizm bölgelerindeki müzik kısıtlaması turizme zarar veriyor
- 14:00 - Norveçliler, Milli Bayramları ''Anayasa Günü'nü" Kemer'de kutladı
- 13:00 - Yetiştirmek için çırak bulamıyorlar ve yorgancılık tarih oluyor
- 12:00 - Sürdürülebilir turizmin temeli çecreyi korumadan geçiyor
- 11:30 - Hasyurt Tarım Fuarı'nı 4 günde 180 bin kişi ziyaret etti
- 11:00 - Bisikletli turizm polisleri ırmak kenarında görevlerine başladı
- 10:30 - Antalya OSB, 180 projeyi sergiye çıkaracak
- 10:00 - Antalya'da 47 kız öğrenci Hafızlık İcazeti alarak 'hafize'' oldu
- 09:00 - Alanya'da engelliler, sürücülere yanlış yere park etme uyarısı yaptı
- 20:00 - Priştine'de Türkiye turizmi tanıtımı ve özgürlük yaşandı
- 13:00 - Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin Likya Uygarlığı yolculuğu
- 12:00 - Hilton Dalaman’da gastronomi şöleni
- 11:03 - 200 milyon euroluk yatırım, Cullinan Belek açılıyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.