• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 19 °C

Güney kutbundan Kuzey kutbuna 133 günlük yolculuk

Güney kutbundan Kuzey kutbuna 133 günlük yolculuk
Holland America Line, 2025'te Florida'dan kutuptan kutuba gidiş-dönüş, 133 günlük büyük gemi yolculuğu açıkladı

FORT LAUDERDALE / FLORIDA- Holland America Line, kruvaziyer şirketi 2025'te Florida'dan kutuptan kutuba gidiş-dönüş, Güney'den Kuzey'e çok uzak noktalara sefere çıkacağı, 133 günlük yeni bir ‘Kutuptan Kutuba Büyük Yolculuk” sunacağını bildirdi.

holland-america-line,-volendam-.pngAMERICA LINE’ıN VOLENDAM GEMISI ILE YAPıLACAK

Yolculuk 25 Ocak 2025'ten 7 Haziran'a kadar Holland America Line’ın Volendam gemisi ile gerçekleşecek. Holland America Line daha önce Oosterdam gemisi ile yolculara Antarktika deneyimi yaşatmıştı.
Volendam'da beş havuz ve jakuzi, yedi yemek seçeneği ve gemideyken konukları eğlendirecek çok şey bulunuyor.
Holland America Line’ın Volendam gemisi, ‘Kutuptan Kutuba Büyük Yolculuk”ta Orta Amerika'ya ve Güney Amerika'nın batı kıyısına, Ekvador, Peru’ya uğrayacak Şili fiyortlarını ziyaret etmeden önce Dominik Cumhuriyeti'ndeki Santo Domingo'da duracak. Gemi daha sonra Antarktika'ya gidecek ve burada yaklaşık dört gün boyunca yolculuk yapacak.

holland-america-line-001.jpg
Holland America Line, ticari yetkilisi Beth Bodensteiner, “Yaptığımız şeylerin aynısını yapamayız, Eşsiz olmamız ve insanların başka yerde yaşayamayacağı farklı deneyimler sunmamız gerekiyor" dedi.

holland-america-line-003.jpgİKİ BÜYÜK SEFER KESİŞİYOR

Holland America Line gemisi çıkacağı seferde , 28 ülkedeki 68 limanda duracak. Geminin daha önce planladığı 124 günlük “Büyük Dünya Seferi” ile yolları kesişecek. Holland America Line’ın ‘Kutuptan Kutuba Büyük Yolculuk” adlı yeni seferi hattın aynı anda 120 günden uzun olan iki sefere ilk kez çıkacağı anlamına geliyor.
Öte yandan Princess Cruises, 2025'te 116 günde 26 ülke ile şimdiye kadar yapılan en uzun yolculuğuna çıkacak.

holland-america-line-002.jpg

Hattın konuşlandırma ve güzergah planlamasından sorumlu başkan yardımcısı Paul Grigsby, "İşte ilk kutup seferine buradan başlıyoruz dedi.

holland-america-line-004.jpg

Yolcular daha sonra Falkland Adaları'nı ziyaret edecek ve Afrika ve Avrupa'yı ziyaret etmek için Atlantik Okyanusu'nu geçmeden önce Amazon Nehri de dahil olmak üzere Güney Amerika'yı keşfetmeye devam edecek.
Seyahat programının geri kalanında Portekiz, Fransa, Norveç'in Kuzey Burnu - Kuzey Kutup Dairesi'nin yukarısında bulunan İzlanda, Grönland yer alacak.

holland-america-line,-volendam.pngSADECE FORT LAUDERDALE'E UÇUŞ

Paul Grigsby, "Bu sefere sadece Fort Lauderdale'e uçarak ve orada gemiyle buluşarak gidebilirsiniz. Fort Lauderdale'e uçuşla ve dünya kapınızın önüne gelecektir" dedi.

Yolculuk için fiyatlandırma bilgisi henüz mevcut değil. Hattın bir sözcüsü, yolcuların 1-800-522-3399 numaralı telefonu arayabilir veya seyahat danışmanlarıyla iletişime geçerek gelecekteki gemi yolculuğu talebinde bulunabilir ve deniz yolculuğu resmi olarak 24 Mayıs'ta satışa çıkmadan önce öncelikli rezervasyon onayını alabilir.

3 Haziran 2024'e kadar rezervasyon yaptıran konuklar, ücretsiz Surf Wi-Fi paketi , uçak kredisi, uçak içi kredi ve daha fazlası gibi avantajlardan yararlanabileceği, ancak bunların kamara kategorisine göre değişebileceği bildirildi.

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.