• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Grand Pasha Girne’de yılbaşı

Grand Pasha Girne’de yılbaşı
Gülben Ergen, Grand Pasha Girne'de geçmişten günümüze keyifli şarkıları ve sahne performansıyla yeni yılın ilk dakikalarına hayranları ile merhaba diyecek.

GİRNE-Grand Pasha Girne sahnesi Gülben Ergen’in eşsiz konseri ile konuklarına unutulmayacak bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Gülben Ergen, geçmişten günümüze keyifli şarkıları ve sahne performansıyla yeni yılın ilk dakikalarına hayranları ile merhaba diyecek.
Akdeniz’in mavisi ve Beşparmak Dağları’nın eşsiz manzarasının buluştuğu Kıbrıs’ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne, yılbaşı gecesini uzun süre hafızalardan silinmeyecek Gülben Ergen konseri ile taçlandıracak. Ünlü şarkıcı hayranlarının hem gözlerine hem de kulaklarına hitap edeceği eşsiz performansı ile 31 Aralık Çarşamba gecesi Grand Pasha Girne sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak.
Girne’nin sayılı SPA merkezlerinden biri olan Grand Pasha Girne, yılbaşı gecesine özel paketleri ile de konuklarına özel spa terapisi ve profesyonel masajların rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı sunuyor. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, güzellik ve bakım odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü ihtiyaca yönelik konforlu bir hizmet anlayışı sunuyor. Konaklama yapacak otel misafirleri Grand Pasha SPA merkezinde masaj paketlerinde %15 masaj indiriminden yararlanabilecek.

GRAND PASHA GIRNE HAKKıNDA:

Grand Pasha Otel, 2013 yılında Girne’de hizmete giren en yeni 5 yıldızlı Casino&Spa oteli olma özelliği taşıyor. Akdeniz’in mavisi ile Beşparmak Dağları’nın eşsiz manzarasına karşı konumlandırılan otel, Ercan Havaalanına 44 km uzaklıkta yer alıyor. Denize uzaklığı yalnızca 150 metre olan otel aynı zamanda Girne’nin en lüks spa merkezlerinden biri olma özelliği taşıyan otel yaz ve kış aylarında ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Toplamda 128 odası bulunan otelde 12 adet köşe suit, 12 adet executive suit, 103 adet standart oda ve engelli odası bulunuyor. Grand Pasha Girne’nin alanında uzman aşçıları, özenle hazırladığı açık büfesi ve ala carte restoranı ile dünya mutfağından örnekler sunuyor. 700 kişilik balo salonu büyüleyici davetlere ev sahipliği yaparken, iş toplantılarında kullanılmak üzere özel toplantı salonu ile hizmet veriyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.