• BIST 10918.51
  • Altın 5758.636
  • Dolar 42.5135
  • Euro 49.5215
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -1 °C
  • Antalya 12 °C

Grand Cevahir satılıyor mu?

Grand Cevahir satılıyor mu?
Cevahir Holding tarafından yapılan Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi ile ilgili kulağımıza önemli bir bilgi geldi.

İSTANBUL- Cevahir Holding tarafından yapılan Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi ile ilgili kulağımıza önemli bir bilgi geldi.Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi 2002 yılından bu yana İstanbul Şişli'de hizmet veriyor.

Kongre turizminin revaçta olduğu dönemde yapılan ve uzun bir süre çok önemli kongrelere ev sahipliği yapan Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi'nin 323 odası, 22 ayrı toplantı ve 2 bin 500 metrekare balo salonu bulunuyor.

Kongre, konferans, sempozyum, genel kurul, gala yemekleri, düğünler ve kurumsal organizasyonlar için tercih edilen mekanların başında gelen 5 yıldızlı lüks Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi'nin, Türkiye'nin ilk ve en büyük kongre oteli olduğunu da belirtelim.

Avrupa çapında ise en büyük kongre salonuna sahip. Otelin içinde ayrıca 10 bin metrekarelik bir fuar alanı da mevcut.

Cevahir Holding tarafından yapılan Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi ile ilgili kulağımıza önemli bir bilgi geldi.

Para dergisinin haberinew göre Grand Cevahir ciddi bir yatırımcı bulursa burayı satacakmış.

Sonuç ne olur bilemeyiz ama gayrimenkul alanıyla ilgilenen büyük yatırımcılar ile temaslar kuruluyormuş.

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.