• BIST 10226.07
  • Altın 4270.614
  • Dolar 39.8295
  • Euro 46.9731
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 25 °C
  • Antalya 34 °C

Gölcük prenses Siirtli Ramuse'nin

Gölcük prenses Siirtli Ramuse'nin
mülkiyeti İzmir İl Özel İdaresi’ne ait olan Prenses Otel’in kiraya verilmesine ilişkin ihale Balçova Termal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İZMİR- Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük beldesinde yer alan ve mülkiyeti İzmir İl Özel İdaresi"ne ait olan Prenses Otel"in kiraya verilmesine ilişkin ihale Balçova Termal Tesisleri"nde gerçekleştirildi.
İhaleye sadece Ramuse firması katıldı ve aylık 5 bin 50 TL, yıllık 60 bin 600 TL teklif verdi. İhaleye firmanın sahibi olan Ercan Nergis, oğulları Ebubekir ve Bereket Nergis kardeşler katıldı.
İhale komisyonu İzmir İl Genel Meclisi üyeleri Nevzat Kavalar, Aydın Öncel, Mehmet İlkbahar ve Balçova Termal Tesisleri Muhasebe Müdürü İdris Dinçer"den oluştu.
İhale Komisyonu"nun, şirket hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştirdikten sonra teklifi Balçova Termal A.Ş. Yönetim Kurulu"na sunacağı, kesin kararın gelecek hafta içinde açıklanacağı bildirildi.
İhalenin sonucu kesinleşirse firma, binasının bir kısmı tarihi olan otelin işletmeciliğini 10 yıllığına üstlenecek.
Siirtli Ramuse firmasının bir aile şirketi olduğu, şirket sahibi olan Ercan Nergis ile Ebubekir ve Bereket Nergis kardeşlerin kamyon ve nakliye aracı komisyonculuğu yaptığı, Ercan Nergis'in ise yıllar önce İzmir'de bir otel işlettiği öğrenildi.
Ulu Önder Atatürk'ün dinlenmesi için inşa edilen ancak Atatürk'ün ebediyete intikalinin ardından İsmet İnönü'nün yazlık olarak kullandığı, deniz seviyesinden 1350 metre yükseklikteki Gölcük Gölü'nün kıyısındaki Prenses Otel, 11 bin 920 metrekare arazi üzerinde kurulu.
Firmanın 32 oda, 70 yataklı otelde birtakım tadilatlar gerçekleştireceği ifade edildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.