• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 26 °C

Gökyüzünün En İyi Şarap Mahzeni Air France'da

Gökyüzünün En İyi Şarap Mahzeni Air France'da
Air France, sahip olduğu Şarap Mahzeni’nin kaliteli şarap listesi ile düzenli olarak ödüllere layık görüldü

PARİS- Dünyanın Lider Havayolu şirketlerinden Air France, sahip olduğu Şarap Mahzeni’nin kaliteli şarap listesi ile düzenli olarak ödüllere layık görüldü

Geçtiğimiz aylarda, 2019 Dünyanın En İyi Şarap Listeleri Ödülleri’nde ‘’Dünyanın En İyi Havayolu Şarap Listesi Ödülü’’nü alan Air France, arka arkaya iki yıl bu ödülün sahibi olarak yolcularına her alanda sunduğu kusursuz hizmeti kanıtlıyor. Bu ödül, İngiliz dergisi The World of Fine Wine tarafından bu alanda verilen prestijli ödüllerden biridir.

EN İYİ ÖDÜLLERİ
Birinci sınıf kalite şarapları ödüllendiren Sky Awards ‘’Business Traveler Cellars’’, Air France’ın sahip olduğu Şarap Mahzeni uygulaması ile La Première kabininde sunduğu şaraplara ve şampanyalara ödül verdi. Air France ayrıca, birinci sınıfta servis edilen en iyi şampanya ödülünü de aldı.

Müşterilerine her zaman özel deneyimler sunan Air France, 2013'te dünyanın en iyi sommelier üyesi seçilen Paolo Basso ile Ekim ayında, Paris-Charles de Gaulle Hall'daki Business Lounge'da olağanüstü bir şarap tadımı etkinliği gerçekleştirdi. Yolcular bu özel davet ile dünyanın en iyi şarap listelerinden birini keşfetme fırsatı bulurken ünlü sommelier Paolo Basso ayrıca, şarap seçimi ile ilgili soruları yanıtladı ve uçuşta şarap tadımıyla ilgili belirli kısıtlamaları anlattı. Etkinliğe, peynir üreticisi Christophe Lesueur, özel peynir çeşitleriyle eşlik ederek ayrıcalıklı bir deneyim yaşattı.


AIR FRANCE ŞARAP MAHZENI
Air France, Paris-Charles de Gaulle ve Paris'teki uçuşlarında ve salonlarında servis edilen en iyi şarapların, Champagnes'in ve alkollü içkilerin tadını çıkarmanın zevkini uzatmak için bir fırsat Air France Şarap Mahzeni ile fırsatlar sunuyor.

Fransız şarapları ve alkollü içkiler pazarı VentealaPropriete.com ile ortaklaşa olarak, Air France Şarap Mahzeni, müşterilere şirketin şaraplarını, Champagnes ve alkollü içkilerini online satın alma fırsatı sunuyor.
Air France 2013 yılında dünyanın en iyi sommelierı Paolo Basso tarafından imzalanan özel seçimi keşfetmek için LaCave.airfrance.com adresini ziyaret etmeyi salık veriyor . Air France müşterileri ayrıca kendilerine ayrılan özel lezzetler için özel teklifler ve davetler hazırlıyor,

İSTER EVDE, İSTER UÇAKTA
Air France Connect bağlantı teklifi sayesinde müşteriler, uçuş sırasında servis ettikleri şarapları, Champagnes ve içkilerini hem yerde hem de uçakta sipariş edebiliyorlar. Yerden 30.000 feet yükseklikte tadını çıkardığınız şarabı doğrudan sipariş etmek ve Air France ile seyahat deneyiminizi evinizde uzatmak için ideal çözüm sunuyor.

FRANSıZ ŞARAP ÇEŞITLERININ ZENGINLIĞINI KEŞFEDIN

Her iki ayda bir Air France, müşterilerin Fransız şarap çeşitlerinin zenginliğini keşfetmelerini sağlamak için uçuşlarında mevcut olan şarap ve Champagnes listelerini yeniliyor.
Fransız Şarap Rehberi yazarları Thierry Desseauve ve Michel Bettane, 2013 yılında havayollarında görevli dünyanın en iyi sommelierlerini seçmişti. Bu beçimde Air France’nin şarap uzmanı Paolo Basso’yu en iyi sommelier seçilmişti.

sarap-mahzeni-air-france.jpg

AIR FRANCE’DA 2019'DA SATıLAN ŞARAP VE ALKOLLÜ IÇKILER

Champagne Taittinger, Fransa’daki Champagne Blanc de Blancs

Bordeaux Saint-Julien Château Léoville Poyferré 2014

Bordo Sauternes Château Suduiraut 2011 1 er Cru classe

Beaune 1 er cru Les Bressandes 2013 Louis Jadot

Viski Bellevoye

GÖKYÜZÜNDE OLAĞANÜSTÜ BIR TATMA DENEYIMI

Her yıl, Air France, La Première ve Business sınıfında 800.000 şişe şaraba ve Ekonomi sınıfı dahil olmak üzere 750.000 şişe şampanya servis ediyor.
Tüm şaraplar ve alkollü içecekler, hava taşımacılığının belirli bir ortamına, özellikle de tadın nasıl algılandığını hissettiren kuru hava ve kabin basıncına bağlı kısıtlamalara uyum sağlama kapasiteleri düşünülerek seçiliyor.

TAITTINGER COMTES DE CHAMPAGNE BLANC DE BLANCS 2006

Air France, teklifinin kalitesi için düzenli olarak ödüller alıyor.. Şubat 2019'da, Sky Ödüllerinde 2018 töreninde prestijli Business Traveller'in Mahzenlerinde , şirket, Prömiyer'de bulunan La Première kabininde sunulan kaliteli şaraplar ve Champagnes kalitesi nedeniyle bir kez daha ödüllendirildi. Bu yıl şirket, La Première kabinde görev alan prestijli Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2006 ile en iyi birinci sınıf Champagne ödülü ile onurlandırıldı.

Eylül 2018'de, Dünyanın En İyi Şarap Listesi Ödülleri 2018 töreninde, şirket, İngiliz dergisi The World of Fine Wine tarafından verilen bu alandaki en prestijli ödüllerden biri olan, Dünyanın En İyi Havayolu Şarabı Listesini aldı .

Şirket ayrıca bir havayolu şirketi için 2018 En iyi şarap seçimi unvanını aldı ve Çin Şarap Listesi 2018 tarafından La Première kabinde yaptığı şarap seçiminde Üç Bardak (Michelin Rehberinin şeflere verilen yıldızlarının örneğini takip ederek) kazandı .

VENTEALAPROPRIETE.COM HAKKıNDA

Her yıl ortalama 70.000'den fazla sipariş ve 2018'de satılan 1.5 milyon şişe ile VentealaPropriete.com büyük bir online şarap pazarı olarak kendini kanıtladı. Şu anda şarap üreticisi ve müşterilerin beklentileri doğrultusunda en iyi fiyatlarla kaliteli şaraplar ve son derece güvenilir lojistik seçenekleriyle Fransa'nın önde gelen uzman şarap deposudur.

Bu haber toplam 2851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.