• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Global Traveller’da THY'nin yeni evine yolculuk

Global Traveller’da THY'nin yeni evine yolculuk
lobal Traveller, Türk Hava Yolları’nın New York- İstanbul uçuşunu değerlendirerek “Türk Hava Yolları'nın yeni evine yolculuk” başlıklı bir yazı ile yolculuğu anlattı.

NEWYORK -Global Traveller, Türk Hava Yolları’nın New York- İstanbul uçuşunu değerlendirerek “Türk Hava Yolları'nın yeni evine yolculuk” başlıklı bir yazı ile yolculuğu anlattı. THY’nin Amerika’nın Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, Montreal, New York, San Francisco, Toronto, Washington'dan seferleri bulunduğunu belirterek ürünler ve servisler, uçuş süresine, uçaklara bağlı olarak değişebileceği belirtildi.

turk-hava-yollarinin-yeni-evine.jpg

“Türk Hava Yolları'nın yeni evine yolculuk” başlıklı yazı şöyle:
 

SADECE FİLMLER VE OYUNLARDAN DAHA FAZLASI

Her yaş ve tadı, yüzlerce film, spor ve iş kanalı, TV dizisi, canlı TV, oyun, sesli kitap ve daha fazlası için yüzlerce film ve müzik albümü içeren uçuş içi eğlence sistemi, parmaklarınızın ucunda. Akıllı telefonunuzda / tabletinizde e-postalar alabilmenizi ya da SMS mesajlarını gönderip almanıza ve cep telefonunuzla internette dolaşmanıza izin vermek için sizi cep telefonu şebekesine bağlamanızı sağlayan ücretsiz bir Wi-Fi bağlantısı hizmetinizdedir.

turk-hava-yollarinin-yeni-evine-001.jpgSADECE BİR TRANSFERDEN DAHA FAZLASI

Business Class deneyiminiz, Özel Sürücü * hizmetiyle başlar veya sona erer. Lüks şoförlü araçların filosu sizi uçuşunuza veya ofisinize, evinize veya otelinize rahat ve keyifli bir sürüşle götürmeye hazırdır.

turk-hava-yollarinin-yeni-evine-003.jpg

turk-hava-yollarinin-yeni-evine-002.jpgSADECE BİR ZİYARET

Lounge Istanbul, uçuş öncesi ve sonrası rahatlamak ve ferahlamak için beş yıldızlı imkanlarıyla sizi bekliyor. Özel bir pasaport kontrol servisi, lüks duşlar ve konforlu yataklar ile donatılmış süit odaları, uzman masaj terapistleri ekibi, sinema, kütüphane, mini golf, mini araba yarışı oyunu, gerçek piyanolarla pürüzsüz piyano müziği ve ödüllü Türk ve şeflerimiz tarafından taze hazırlanmış uluslararası yemekler. Tamamen yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak eşsiz bir salon deneyimi için.

turk-hava-yollarinin-yeni-evine-004.jpgSADECE BİR YEMEK

Bulutların üstünde gerçek bir yemek deneyimi. Tam olarak her Business Class yolcusunun Türk Hava Yollarından bekleyeceği şey budur. Lezzet tatlarınızı eşsiz lezzetlerle bozacak yenilikçi bir menü tasarladık. Uçan şeflerimiz, sınırsız Türk misafirperverliğimiz ve bir fincan geleneksel kahvemiz eşliğinde taze ve ustalıkla hazırlanmış mum ışığında gurme yemekler. Hepsi senin için.

turk-hava-yollarinin-yeni-evine-005.jpgBİR SEAT SADECE DAHA FAZLASI

Tüm detaylarımızın, sizi yolcuların kendilerini bulutların üstüne çıkaracak bir rahatlıkla evde hissetmelerini sağladığına inanılıyor. Bol bir ayak odası, ayaklarınızı dinlendirmek için sabit bir osmanlı, rahat, tamamen düz bir yatağa dönüşen özel bir koltuk, mahremiyetiniz için koltuk ayırıcıları, lüks makyaj kitleri ve daha fazlası. Konfor arzularınız ne olursa olsun.

* Şimdi Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, Montreal, New York, San Francisco, Toronto ve Washington'da mevcut. Ürünler ve servisler, uçuş süresine ve uçaklara bağlı olarak değişebilir.

Bu haber toplam 2181 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.