• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Gezginlerin oyuyla en iyiler arasına girdi

Gezginlerin oyuyla en iyiler arasına girdi
Misafir yorumları ve destekleriyle belirlenen “Travellers Choice 2020” Ödülleri kapsamında Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels, dünya, Avrupa ve Türkiye listelerinde ilk sıralarda yer aldı.

ANTALYA- Dünyanın en prestijli otel ve seyahat değerlendirme platformlarından Tripadvisor 2020 ödüllerinin sahipleri belli oldu. Misafir yorumları ve destekleriyle belirlenen “Travellers Choice 2020” Ödülleri kapsamında Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels, dünya, Avrupa ve Türkiye listelerinde ilk sıralarda yer aldı.

Ödüllü mimari tasarımıyla “Maxx Inclusive” konseptini buluşturan Maxx Royal Kemer, dünyanın ve Avrupa’nın En İyi 25 Aile Oteli kategorisinde 1. sıraya yerleşti. En İyi 25 Lüks Otel kategorisinde Avrupa’da 5., dünyada ise 13. sırada yer alan Maxx Royal Kemer, “En İyi 25 Otel” sıralamasında ise Avrupa’da 6., dünyada 20. oldu. Otelin yanı sıra Maxx Royal’in dünyaca ünlü Dolce Stil Novo Alla Reggia restoranıyla Michelin Yıldızlı Alfredo Russo da “Best of the Best” ödülünü kazandı.

maxx-royal-resorts-ve-voyage-hotels.jpgPek çok dalda yarıştı

Kusursuz bir doğa, özel tasarıma sahip süitler ve villalar ile seçkin ve şık bir atmosferde tatil yapmanın ayrıcalığını yaşatan Maxx Royal Belek Golf Resort, “En İyi 25 Aile Oteli” kategorisinde Avrupa’da 4., dünyada ise 10. sırada yer aldı. Voyage Belek Golf&Spa ise “En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” kategorisinde; Türkiye’de 4., Avrupa’da 7., dünyada ise 19. sırada yer aldı.

Bodrum’un huzur verici deniz ve doğa manzaralı oteli Voyage Bodrum da “En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” kategorisinde; Türkiye’de 1., Avrupa’da 3., dünyada ise 9. oldu. Torba’da, Ultra Her Şey Dahil konseptte misafirlerini ağırlayan Voyage Torba, “En İyi Her Şey Dahil 25 Otel” sıralamasında Türkiye’de 3. Avrupa’da 6., dünyada ise 18. sıraya yerleşti. Voyage Sorgun ve Voyage Türkbükü ise “Tripadvisor Travellers’ Choice 2020” ödülüne layık görüldü.

Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.