• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

George Clooney’nin teklifini reddettiği THY miydi?

George Clooney’nin teklifini reddettiği THY miydi?
George Clooney, bir havayolunun 35 milyon dolar teklifini ettiğini, insan hakları aktivisti avukat eşi Amal Clooney'le konuştuktan sonra reddettiğini söyledi.

LONDRA- Aktör George Clooney: Müttefik de olsa bazen şüpheli hamleler yapan bir ülkenin havayolu şirketinin 35 milyon dolarlık reklam teklifini reddettim. George Clooney, geçmişte bir günlük bir iş için teklif edilen 35 milyon doları reddettiğini söyledi. Clooney, söz konusu işin ismini vermediği bir havayolu şirketinin reklam filmi için olduğunu söyledi.

ABD'li oyuncu George Clooney, bir havayolu şirketinin reklamında oynaması için 35 milyon dolar teklif ettiğini, ancak insan hakları aktivisti avukat eşi Amal Clooney'le konuştuktan sonra bu teklifi reddettiğini söyledi. Clooney, adını vermediği şirketin “bir müttefik olsa da şüpheli hamleler yapan bir ülkeye” bağlı olduğunu söyledi. Amal Clooney'nin Suriye iç savaşında yaşanan insan hakları ihlalleriyle yakından ilgilenmesi akıllara reklam teklif eden şirketin THY olup olmadığı sorusunu getirdi.

george-clooney,.jpgÜnlü Amerikalı oyuncu ve yönetmen George Clooney, İngiliz The Guardian gazetesine verdiği bir söyleşide, “Yeterince parası olup olmadığı” ile ilgili bir soruya, “Evet var” cevabını verdi ve ekledi:

“Bir seferinde bir havayolu şirketinin reklamı için bir günlük iş için 35 milyon dolar önerildi. Eşimle bu konuyu konuştuk ve değmeyeceğine karar verdik.”

Clooney, ünlü bir insan hakları avukatı olan Amal Clooney’i de hatırlatarak ret gerekçesini şöyle açıkladı:

“Hava yolu şirketi, müttefikimiz de olsa o zamanlar sorgulanabilir bir tutum içindeki bir ülkeyle ilişkiliydi. O zaman düşündüm ki, eğer gelecekte 1 dakikalığına bile uykumu kaçıracaksa, değmez.”

Clooney’in sözleri akla reklamı öneren hava yolu şirketinin Türk Hava Yolları olup olmadığı sorusunu getirdi.

SURİYE İÇ SAVAŞINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Amal Clooney, Suriye asıllı ve Suriye iç savaşında yaşanan insan hakları ihlalleri konusunda bir hayli aktif.

Irak ve Suriye’de İŞİD’in katliamlarına uğrayan Yezidiler konusu ise George Clooney’in yakından ilgilendiği insan hakları konuları arasında geliyor; hatta ünlü aktör-yönetmen Irak’ta katliamdan kurtarılan bir Ezidi genci evlat edinmiş durumda.

KEVIN COSTNER VE MORGAN FREEMAN OYNAMIŞTI

O dönemde THY de çok sayıda Hollywood ünlüsünü reklamlarında kullandı. Kevin Costner 2009'da ve Morgan Freeman da 2017'de THY reklamlarında rol aldı. Ayrıca ünlü yönetmen Ridley Scott da 2018'de THY için reklam filmi çekti.

Kaynak: Karar
Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.