• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Galataport’un yıldızı Port Bosphorus Hotel hizmete açıldı

Galataport’un yıldızı Port Bosphorus Hotel hizmete açıldı
Port Bosphorus Hotel, Satış ve Pazarlama Direktörü Nilüfer Katı’nın düzenlediği “Açılış Gecesi”nde özel konuklarını ağırladı.

ÖZKAN ALTıNTAŞ - HALİL TUNCER
İSTANBUL- Dünyanın dev kruvaziyer gemilerine hizmet etmek üzere hazırlanan Türkiye’nin önemli deniz kapısı “Galataport” ile bütünleşen Port Bosphorus Hotel, Satış ve Pazarlama Direktörü Nilüfer Katı’nın düzenlediği “Açılış Gecesi”nde özel konuklarını ağırladı. “Tonight!” adlı çağrıda “Port Bosphorus Hotel’in terasında, havadar ve deniz manzarası eşliğinde buluşuyoruz. DJ Free’nin müzikleri ile dans ediyoruz. Salsa, Bachata, Kizomba… Dans için ana pist ve k pist var. Ayrıca sohbet ve sigara için manzaralı geniş ve uzun balkonumuz var” denildi.

port-bosphorus-hotel,-.jpg

PORT BOSPHORUS HOTEL, İSTANBUL’UN SİHİRLİ DÜNYASINDA

Geceye katılan konuklar Nilüfer Katı’nın ev sahipliğinde geç saatlere kadar eğlendiler. Konukların gecesine tarihi yarımada, Galata Köprüsü, Eminönü, Galata Kulesi, Kız Kulasi, Marmara ve eşssiz Boğaziçi manzarası eşlik etti. Nostaljik şarkılardan oluşan müzikle dansedildi. Port Bosphorus Hotel’in konumu itibarıyla İstanbul’un sihirli dünyasında bir mücevher gibi yer aldığı görüldü.
Türk turizminin deneyimli yöneticilerinden Nilüfer Katı ise dostlarıyla birlikte böylesine özel bir otelin havasını paylaşma imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirterek “Port Bosphorus Hotel’in tüm imkanlarını turizm sektöründeki paydaşlarımızla paylaşmak için özel hizmetlerimizle herkesi bekliyoruz” dedi.

port-bosphorus-hotel,--001.jpg
port-bosphorus-hotel,--002.jpg

port-bosphorus-hotel,--003.jpg
port-bosphorus-hotel,--004.jpg
port-bosphorus-hotel,--005.jpg

PORT BOSPHORUS HOTEL KALİTESİ
Çoğu Boğaz veya şehir manzaralı odalara sahip olan Port Bosphorus Hotel’in Roof katında yer alan Seagull Roof Restaurant , Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerle özenle hazırlanan menüleri ile misafirlerine unutulmaz akşam yemekleri sunuyor. İstanbul'un kültürel, sanatsal ve eğlence merkezinde olan Port Bosphorus Hotel’de mükemmel bir organizasyon ve rahat bir konaklama sağlamak için her ayrıntı özenle planlandı.
İş veya tatil amaçlı konaklamaları için benzersiz kalite anlayışıyla hizmet veren Port Bosphorus Hotel konfor, zarafet ve modern yapısıyla İstanbul Boğazı'nın nefes kesen manzarası ile misafirlerin ağırlamayı bekliyor.
Feribot iskelelerine ve tarihi yarımadaya yürüme mesafesinde olan ve Galata Limanı'na bitişik olarak muhteşem bir konuma sahip bulunuyor. Asya ve Avrupa kıtaları arasında köprü görevi gören Port Bosphorus Hotel, İstanbul'da konaklama ile otel konforunun tüm ayrıcalıklarının tadını çıkarmak için önemli bir yerde bulunuyor.
Galata ve Karaköy İstanbul’da aile tatili, romantik bir tatil, balayı ya da iş seyahatleri yapmak için Port Bosphorus Hotel’in güncellenen özel fırsatları ile tatilin veya konaklamanın tadını en iyi fiyatlarla çıkarmak imkanı sunuluyor.

port-bosphorus-hotel,--006.jpgSUNULAN FIRSATLAR
Port Bosphorus Hotel’de sunulan fırsatlar şöyle:
Ücretsiz otopark, odaya meyve sepeti, odaya tatlı tabağı, spa harcamalarında % 20 indirim. İstanbul Havalimanı’na tek yön transfer bedeli 60 Eur (KDV Dahil) – Max 6 Kişi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na tek yön transfer bedeli 50 Eur (KDV Dahil) – Max 6 Kişi, yiyecek içecek harcamalarında % 15 indirim, oda upgrade (Müsaitlik doğrultusunda), 15:00'a kadar ücretsiz geç çıkış imkanı (Müsaitlik doğrultusunda)

port-bosphorus-hotel,--007.jpg

port-bosphorus-hotel,--008.jpgLÜKS ODALAR
Toplam 111 lüks ve modern oda seçenekleri, spa, teras, restoran ve barları ile Port Bosphorus Hotel, İstanbul’da konaklamayı keyifli bir konfora dönüştürüyor. Çağdaş ve şık tasarımıyla yer alan Edda Spa, misafirlerine sağlıklı
Odaların özelliği ise şöyle:
Manzara seçeneği olmayan (Atrium) 16-21 m² lik şık tasarımlı ekonomik odalarda konforlu ve rahat bir konaklama imkanı sunuluyor.

20-25 m²'lik şık tasarımlı standart odalarda özel ve konforlu konaklama bekliyor.

Nefes kesen boğaz manzaralı 35-40 m²'lik, zarif tasarımlı deluxe odalarında konforlu konaklama deneyimi yer alıyor.

Nefes kesen manzarasıyla 35-40 m²'lik, kişiye özel terasıyla, zarif tasarımlı Klasik Teraslı Deluxe Oda konforlu bir tatil için bekliyor.

Nefes kesen deniz / boğaz manzaralı 34-39 m²'lik, kişiye özel terasıyla, zarif tasarımlı Deluxe Oda Boğaz Manzaralı Teraslı konforlu bir tatil sunuyor.

port-bosphorus-hotel,--014.jpgManzara seçeneği bulunmayan Bağlantılı Aile odaları, 40-43 m² genişliğinde (Balkon hariç) iki ekonomik odadan oluşuyor. Odalar arasında ara kapı bulunuyor.

Nefes kesen boğaz manzaralı 59 m²'lik, kişiye özel terasıyla, zarif tasarımlı 1+1 Köşe Süit Boğaz Manzaralı Teraslı Odalar konforlu bir tatil yaşatıyor
port-bosphorus.png

port-bosphorus-hotel,--009.jpg
EDDA SPA
Çağdaş ve şık tasarımıyla yer alan Edda Spa, misafirlerine sağlıklı ve doğal bir yaşam tarzı sunuyor. İş yorgunluğunu atmak isteyenler için uzmanların hazırladığı özel hizmetler ile sağlıklı şekilde yenilenmeyi sağlıyor.

port-bosphorus-hotel,--012.jpg

port-bosphorus-hotel,--013.jpg
port-bosphorus-hotel,--015.jpg

port-bosphorus-hotel,--016.jpg

port-bosphorus-hotel,--017.jpg

port-bosphorus-hotel,--018.jpg

port-bosphorus-hotel,--019.jpg

SEAGULL ROOF RESTAURANT
Uluslararası mutfaklardan özenle hazırlanmış menüleri ile misafirlerine unutulmaz akşam yemeklerine ev sahipliği yapan Seagull Roof Restaurant , Port Bosphorus Hotel’in Roof katında hizmet veriyor.

Port Bosphorus Hotel ana Seagull Roof Restaurant, en özel mutfakların seçkin örnekleriyle konuklarına bir gurme özeni sunuyor. Taze deniz mahsullerinden Türk ve dünya mutfak tatlarına kadar zengin içerikli kahvaltı menüsü ve alternatifler sunan Seagull Roof Restaurant, kaliteli ve leziz tatlarla tatile lezzet katıyor. Kahvaltı için açık büfe, öğle yemeği ve akşam yemeği için a la carte konseptiyle hizmet veren Seagull Roof Restaurant şık bir dekor ve zengin yiyecek çeşitleri sunuyor.

port-bosphorus-002.pngGLORIA JEAN'S COFFEES
Gloria Jean's Coffees, Port Bosphorus Hotel'de lezzetini sevenleriyle buluştu. Dünyada 50 ülkede 1200'den fazla şubeye sahip bulunan Gloria Jean's Coffees, bu tutkuyu Port Bosphorus Hotel'de tüm kahve severlerle paylaşıyor.
 

Bu haber toplam 3426 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.