Özkan ALTINTAŞ- Türkiye Turizm
İSTANBUL- Almanya"nın önemli turizm dergilerinden FVW"nin Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve SunExpress Havayolları işbirliği ile düzenlediği FVW Ege Workshop"u İzmir"de yapılıyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ETİK Başkanı Haluk Nişlioğlu, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Günther Ihlau ( DRV Yurtdışı Komitesi Başkanı ) , Paul Schwaiger / Sun Express, Özgür Özaslan / Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü, Matthias Schuiz / FVW Medya Grubu"ndan konuşmacılrın yer alacağı Workshop Expo 2015 harakatinden sonra İzmir"de düzenlenen en büyük aktivite olarak görülüyor.
Geçtiğimiz yıl İstanbul"da yapılan Workshop"ta Türkiye Almanya arasındaki turizm hareketlenmesine büyük katkıda bulunmuştu. Yapılan çalıştay haftalarca Alman gazete ve dergilerinde konu edilmişti.
İzmir Crowne Plaza Otel'de düzenlenecek olan Ege Çalıştayı'nda FVW ile Türk ve Alman turizmciler bir araya gelerek 'Ege Turizmi'ni ele alacaklar.
Almanya'da yayımlanan ülkenin en önemli turizm ve seyahat sektör dergisi FVW'nin, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve SunExpress Havayolları işbirliği ile organize edilen Türkiye çalıştaylarından bir yenisi 9-13 Nisan tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştiriliyor.
Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin söz alacağı FVW Ege Çalıştayı'nda değişen trendler ve Ege"nin sorunları tartışılacak. İlk üç gününde katılımcı Alman seyahat acentalarına bölgenin tanıtılacağı çalıştayın 4"üncü günü olan 12 Nisan Cumartesi ise, panel ve sunumlarla Ege Turizmi masaya yatırılacak.
FVW - WORKSHOP İZMİR
PROGRAMI
09:00 09:30 AÇILIŞ KONUŞMALARI
FVW Yazı İşler Müdürü ve Başkanı Klaus Hildebrand
ETİK Başkanı Haluk Nişlioğlu, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay.
09:30 10:00
Türkiye ve Alman Pazarı
Günther Ihlau ( DRV Yurtdışı Komitesi Başkanı )
10:00 11:00
Ege"nin Turizm Perspektifi
Dalaman (Karsten Voss/Rewe Touristik), Bodrum(Hicabi Ayhan/FTI Touristik) ve
İzmir (Wybeke Meier / Öger Tours ) bölgelerindeki hedef gruplar, turistik yerler ve oteller ile ilgili 3 rapor.
11.00 11.30
Kahve Molası
11: 30 12:00
Türkiye"nin uçuş pazarı Ege"nin perspektifi
Paul Sch waiger / Sun Express
12:00 13:00
Turistik ürün olarak bugün ve 2011 yılında İzmir ve Çevresi farklı turizm alanlarından
5 uzman ile kısa röportajlar ve sunumlar.
13:00 14:00
Öğle Yemeği Molası
14:00 14:30
Tartışma. Satış açısından Ege,
Wybeke Meier / Öger Tours ve seçilmiş üç acenta çalışanı ile.
14:30 15.00
Türkiye için turizm promosyonu ve Alman pazarının perspektifi.
Özgür Özaslan / Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü
15:00 15:30
Ege için ürünler. Turlar ve araştırma seyahatleri
Markus kacmarek / Gebeco
15:30 16.00
Kahve Molası
16.00 16:30
Türkiye : Dynamic packaging için bir hedef mi?
Francisca Navas / Lastminute.com
16:30 17.00
Euro sınırında etkin otel pazarlaması.
Matthias Schuiz / FVW Medya Grubu
17:00 18:00
Tartışma ve açık oturum: Türkiye 2008 yazı için trendler ve perspektifler.
Peter Wennel / Alltours Tunç Özler / GTI, Ahmet Barut / TÜROFED, İbrahim Yazar / Bakanlık



































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.