• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Fransa turizmi İstanbul'da

Fransa turizmi İstanbul'da
Fransa Turizm Geliştirme Ajansı-Atout France’nin Air France- KLM işbirliğinde İstanbul'da “Colours of France” başlıklı tanıtım toplantısı yaptı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili, Türkiye’nin Fransa turizm pazarı için giderek daha fazla önem kazandığını belirterek “Geçmişten gelen kültürel bağlarımız bulunuyor. Bu nedenle Türkiye’den gelecek konuklara kapımız açıktır.  2014 yılının 80 milyon turist ve 80 milyar dolar gelirle kapatlayı hedefliyoruz. Amacımız yeni ürünler sunarak bu rakamı daha yükseklere taşımaktır” dedi.

fransa-bili.jpg
 Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili

Fransa Turizm Geliştirme Ajansı-Atout France’ın “Colours of France” başlıklı Fransa  turizminin tanıtım  toplantısı Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili ve Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach evsahipliğinde Fransız Sarayı’nda düzenlenen workshopta tanıtıldı.

karim-atout-france.jpg
Atout France’ın Ortadoğu ve Türkiye Bölge Ofisi Direktörü Karim Machera

TÜRKİYE FRANSA İÇİN ÖNEMLİ VE DİNAMİK PAZAR

Atout France’ın Ortadoğu ve Türkiye Bölge Ofisi Direktörü Karim Machera’nın  katıldığı worshop’a 15 kuruluş yaklaşık 50 kişiyle katıldı. Daha önce Ürdün’ün Amman, Lübnan’ın Beyrut şehirlerinde tanıtım yapan Atout France ekibi son durak olan İstanbul’da çalışma yaptı.

atout-france5.jpg
Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach Fransa'ya uçak kazanan talihliyi seçti

atout-france2.jpg

Atout France'ın Dubai’de bulunan Ortadoğu ve Türkiye Bögesi Ofisi’nden Chahine Mikdam ile Marc Humphries’de peyette yer aldı.
Roadshow’un son durağı İstanbul’da Türk seyahat acentelerinin ilgisinden memnun kaldıklarını belirten Atout France Ortadoğu Bölgesi ve Türkiye bölge Direktörü Karim Mekachera “Türkiye’yi daha iyi tanımak ve sunduğumuz yeni ürünlere bakış açılarını öğrenmek için geldik. Türkiye Fransa için önemli ve dinamik bir pazardır. Fransa bir kaç yıldanberi Türkiye’ye karşı daha aktif çalışıyor. Bu dinamizm giderek artacaktır” şeklinde konuştu.

atout-france3.jpg

atout-france8.jpg

FRANSA’DAN ÖNEMLİ KATILIM VE FARKLI DESTİNASYONLAR

Workshop’ta Aquitane Tourism and Bordeaux Tourism Board, Cannes Tourism Board an palais des Festivals et des Congres, Val D’Isere Tourism Board  gibi bölgsel turizm temsilcileri yer aldı.  Hotel de la Messardeiere St.Tropez, Hotel les Barmes de L’Ours Val d’Isere, Le Savie Hotel Val d’Isere, Les Hotels du Roy,Lucien Barriere Hotels and Casinos, Maisons and Hotels Sibuet, meribel Unique Hotels gibi konaklama kuruluşları da katıldı. Ayrıca Obresvation Deck Montparnasse Tower 56, KTS Incoming, Val Thorens Tours gibi acenteler ve Fransa’nın ünlü mağazası Galeries Lafayette workshop’ta tanıtım yaptı.
Türk seyahat acenteleri ile Fransa’dan gelen seyahat acenteleri ile konaklama tesislerinin buluştuğu workshop sonrası konuklar için Fransız şarapları eşliğinde kokteyl prolonge yapıldı. Toplantı sırasında seyahat acenteleri arasında yapılan çekilişte bir çifte Fransa’ya gidiş dönüş uçak bileti armağan edildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.