• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Four Seasons Hotel Beijing'e 8 şanslı misafir davet edildi

Four Seasons Hotel Beijing'e 8 şanslı misafir davet edildi
Four Seasons Hotel Pekin’e doğum günü olan 8 Kasım 2012'de ilk kez giriş yapan sekiz şanslı misafir davet edildi.

PEKİN- Four Seasons Hotel Pekin’e doğum günü olan 8 Kasım 2012'de ilk kez giriş yapan sekiz şanslı misafir davet edildi. Konuklar Michelin yıldızlı öğle yemeği ile romantik bir konaklamadan Imperial Suite 8 Kasım 2020'de gökyüzündeki saray denilen Imperial Suite’te romantik bir konaklamadan sonra Michelin yıldızlı restoranda öğle yemeği yiyecekler.

four-seasons-hotel-beijing.jpgSEKİZ METRELİK PASTA
Opus Lounge, davetli misafirler için özel bir öğle yemeğine ev sahipliği yapacak. Executive Chef Jackson Wu'nun sekiz metre uzunluğunda pastası ile doğum günü kutlanacak.

four-seasons-hotel-beijing-001.jpgGenel Müdür Christian Poda , "Gerçeküstü bir yılın ardından, burada, Four Seasons Hotel Beijing'de usta sanaatkarlardan oluşan olağanüstü ekibin başarılarını takdir etmek için biraz zaman ayırmak harika. Sekiz yıl, oyunun zirvesinde olmak için uzun bir süre, ancak her gün onların devam eden bağlılıkları ve ilgileri beni hayrete düşürüyor. Bu kutlama sadece onlar için değil, yıllar boyunca otelimizi desteklemede rol oynayan herkes içindir " dedi.

four-seasons-hotel-beijing-002.jpgKONUKLARıNA ‘SERVET’ DAĞıTıYOR
Four Seasons Hotel Pekin, uğurlu sekizinci doğum günü olan 8 Kasım 2020’de konuklarına ‘servet’ dağıtıyor, Çin kültüründe en şanslı sayı olan sekiz, Çince Ba - Fa'ya benzer bir telaffuza sahip bulunuyor, bu da servet anlamına geliyor.
Otelin doğum gününü kutlamak için Kasım 2020 ayı boyunca oteli ziyaret eden konuklar, özel menüden konaklamaya kadar 8 paketi içeren bir dizi "harika 8" promosyondan yararlanacaklar.

Çay Bahçesi'nde Michelin yıldızlı tadım menüsü, herhangi bir yerde iki şişe şampanya, Spa vücut bakımı ve dört kişilik çay seremonisi de ikram menüsünde yer alıyor.

Konuklar, otelin 8’inci yaşını ay boyunca planlanan bir dizi etkinlik ile modern sanatın şık ustalığı nedeniyle övülen ikonik tesiste kutlayacaklar.
Avluda bulunan Çay Bahçesi'ndeki ilgi çekici törenlerden, atriyumda yukarılara doğru çırpınanarak uçuşan 400 kelebeğe kadar, bu cennet benzeri otelde her şey, konukları farklı bir dünya ile birleştiriyor.

four-seasons-hotel-beijing-003.jpgSANATA VERDİĞİ DESTEK
Otel, 2012'de açıldığından beri, konukları şehrin yenilikçi sanata destek veren tesisine ulaştırma misyonunu üstlendi. Lobi, sürekli olarak bir dizi pop-up mağazaya ev sahipliği yaparken ve sanatçıların başyapıtları için bir sergi alanı görevi görüyor.

Bu sanatçılar arasında, Çin sanatının özlü çizgilerini keşfetmek için Qin Feng'in benzersiz mürekkep boyama, kaligrafi ve performans sanatı füzyonundan Hong Zhu An'ın göz alıcı mürekkep ve renkli çalışmaları yer alıyor.

four-seasons-hotel-beijing-004.jpgOtel, 2016 yılında türünün ilk ağırlama programı olan Art Residency’ı başlatarak yerel sanatlara verdiği desteği bir adım öteye taşıdı. Genç yerel sanatçıları geliştirmeye adanan programda, Cui Feng Hua'nın çalışmalarına yer veriliyor.

Bu çalışmalarla 2018'de başlatılan Genç Sanat Programı, Vivi Wan'ın sanatındaki çarpıcı sihirli gerçekçiliğini ön plana çıkardı.

four-seasons-hotel-beijing-005.jpg2019'DA RESTORAN IKI MICHELIN YıLDıZı ALDı
Sanatçı, otelin restoranlarını kendi mutfak eserleri ile mükemmelleştirmek için sekiz yıl çalıştı. Michelin denetimlerinin ilk yılı olan 2019'da restoran iki Michelin yıldızı aldı.
Four Seasons Hotel Beijing ekibi, son birkaç yıldır sanat eserleri, ay pastaları, yardım balo biletleri, festival kartları ve daha fazlasının satışından elde edilen yıllık bağışlarla, lise eğitimi boyunca en az 15 kız çocuğunu desteklemekten gurur duyuyor.

Four Seasons Hotel Beijing, yıllar boyunca TripAdvisor Travellers 'Choice Ödülleri (2020, 2019 ve 2018) şeklinde ödüller aldı. Travel + Leisure tarafından Pekin'deki 2019 Dünyanın En İyi Otelleri ve Condé Nast Traveler tarafından 2018 Best Gourmet Getaways Hotel bunlardan sadece birkaçını oluşturuyor.

Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.