• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Formula 1, 2021 Sezonunda Tekrar İstanbul’da

Formula 1, 2021 Sezonunda Tekrar İstanbul’da
2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7'nci ayağı 11-12-13 Haziran’da İstanbul Park’ta gerçekleşecek

İSTANBUL- Formula 1; 2021 takvimine Türkiye Grand Prix’sini ekledi. 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7'nci ayağı 11-12-13 Haziran’da İstanbul Park’ta gerçekleşecek. F1 Türkiye GP’si geçen yıl olduğu gibi bu sene de S Sport2 ekranlarından ve S Sport Plus’tan canlı yayınla izleyicisiyle buluşacak.

Motor sporlarında dünyanın bir numaralı organizasyonu Formula 1; 2021 takvimine Türkiye Grand Prix’sini ekledi. 2021 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 7'nci ayağı 11-12-13 Haziran’da İstanbul Park’ta gerçekleşecek. F1 Türkiye GP’si geçen yıl olduğu gibi bu sene de S Sport2 ekranlarından ve S Sport Plus’tan canlı yayınla izleyicisiyle buluşacak.

formula-1-istanbul-.jpgTüm dünyada başlı başına bir spor kültürü olan, ülkelerin ve şehirlerin tanıtımında kritik rol oynayan F1, geçen sene 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye kazandırılmıştı. Tüm yarışlar içinde yılın en iyi yarışı seçilen Turkish Grand Prix 2020’nin ardından F1, 2021 takvimine de Türkiye’yi ekleme kararı aldı. Organizasyon 11-13 Haziran tarihleri arasında, geçen sene olduğu şekilde yine İstanbul Park Pisti’nde gerçekleşecek. Yarış tutkunları bu dev organizasyonu efsanevi Cuma turlarıyla birlikte S Sport2 ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması ile de webten, cepten ve tabletten canlı yayında izleyebilecek.

Seyirci Durumu Belli Değil, Korona’nın Seyrine Göre Şekillenecek!

Türkiye’ye gelişiyle milyonlarca insanı heyecanlandıran F1, Covid-19 salgını nedeniyle geçen sene seyircisiz gerçekleşmiş, sadece S Sport ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanarak izleyiciyle buluşmuştu. Yeni sezon takvimine eklenen 2021 Türkiye GP’si ile tutkunları yeniden heyecanlansa da organizasyon seyircili mi gerçekleşecek sorusunun cevabı henüz bilinmiyor. 18 günlük kapanmanın ardından, salgının durumuna göre netlik kazanması ve biletlerin satışa sunulması bekleniyor.

Formula1 Başkanından Türkiye’ye Övgüler

Yılın son F1 organizasyonu olan ve Lewis Hamilton’un şampiyonluğunu ilan ettiği Türkiye GP 2020’nin ardından Türkiye ile yeni bir anlaşma yapan Formula 1 Başkanı Stefano Domenicali: “Türkiye’nin geçen sezonki muhteşem yarıştan sonra 2021’de Grand Prix’ye ev sahipliği yapacağını teyit etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye, harika mücadelelere sahne olan bir pist. Formula 1’e ev sahipliği yapmak için isteklerini gösteren Türkiye’deki organizatör ve yetkililere teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Bu Sezon F1 S Sport2’de, Bu Yarışlar Kaçmaz!

Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, Nations League, MLS, NCAA Basketball, WNBA, NFL, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Matchroom Boxing, Frank Warren Boxing, Cage Warriors, Canlı WWE Raw, Canlı WWE Smackdown ve çok daha fazla zengin spor içeriği ile S Sport2, 2021 F1 Türkiye GP’sini canlı yayında izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Organizasyonla birlikte Cuma turlarını ve takrarlarıyla birlikte seyir keyfi sunan S Sport2; D-Smart 79. Kanal, TV+ 78. Kanal, Tivibu 74. Kanal Kablo TV 241. Kanal, Vodafone TV 12. Kanal ve yeni nesil izleme platformu Blu TV üzerinden izlenebiliyor.

F1 Cebe Sığdı! S Sport Plus ile Webte, Cepte, Tablette…

Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarına, çok sayıda film ve belgesellere eşlik eden zengin spor içeriği ile S Sport Plus; F1’i cebe sığdırdı. S Sport Plus kullanıcıları Cuma antrenman turları dahil Formula 1’in her anını kesintisiz izleyebilecek. Çoklu ekran teknolojisi ile webten, cepten, tabletten ve televizyondan izleme fırsatı sunan uygulama android ve ios aplikasyonlardan indirilebiliyor. Uygulamada yer alan tekrar izle seçeneği ile organizasyonu kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler kolaylıkla izleyebiliyor.

S Sport Plus Hakkında

Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması, Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA, F1, UFC ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebiliyorlar.

S Sport Plus kullanıcıları, yayınları Samsung, LG, Arçelik, Beko, Grundig ve Vestel marka Smart TVler, Android TV işletim sistemli televizyonlar, Apple TV ve Google Chromecast üzerinden de doğrudan geniş ekranda izleyebildikleri gibi, ayrıca mobil cihazların AirPlay özelliği ile geniş ekran cihazlara yansıtarak da izleyebiliyorlar.

Kullanıcılar, S Sport Plus’ın “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar.

Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, “Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’ın kota dostu özellikleriyle de kullanıcılar yayın çözünürlüğünü diledikleri şekilde ayarlayarak, yayın kalitesini ve veri kullanımını kontrol edebiliyorlar.
Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor. S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunmuş oluyor.

Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunan S Sport Plus tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.