• BIST 9524.59
  • Altın 2489.506
  • Dolar 32.5116
  • Euro 34.7321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Flyone Armenia'nın Yerevan-İstanbul seferleri başlıyor

Flyone Armenia'nın Yerevan-İstanbul seferleri başlıyor
Flyone Armenia havayolu şirketi Türkiye'nin 2 Şubat'tan itibaren Yerevan-İstanbul arasında sefer yapmalarına izin verdiğini duyurdu.

ERİVAN- Flyone Armenia havayolu şirketi Türkiye'nin 2 Şubat'tan itibaren Yerevan-İstanbul arasında sefer yapmalarına izin verdiğini duyurdu. Flyone Armenia havayolu şirketinin icra kurulu başkanı Aram Ananyan, Türkiye'nin şirkete 2 Şubat'tan itibaren Yerevan ile İstanbul arasında sefer yapmasına izin verdiğini duyurdu.Ermeni havayolu şirketi Flyone Armenia, 30 Aralık'ta Türk sivil havacılık kurumundan haftada 3 kez İstanbul'a sefer yapmak üzere aldığı izne olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

flyone-armenia.png
flyone-armenia.jpg

flyone-armenia.jpegŞirketin icra kurulu başkanı Aram Ananyan, Sputnik'e yaptığı açıklamada, "Türk makamları, (Yerevan'dan İstanbul'a) uçuşların yapılmasına izin verdi. İlk sefer 2 Şubat'ta yapılacak. Uçuşlar haftada 2 kez gerçekleştirilecek" ifadelerini kullandı.
Daha önce Ermenistan Bölgesel Yönetim ve Altyapı Bakanlığı Sözcüsü Sona Harutyunyan da Türk Pegasus Havayolları'nın başkent Yerevan'a sefer yapmasına izin verildiğini bildirmişti.

flyone-armenia-001.jpgflyone-armenia-001.png

FLYONE İSTANBUL’A 2021 MAYıSTAN BERI UÇUYOR

Flyone 2021 Mayıs ayından bu yana Moldova’nın Başkenti Kişinev’den İstanbul’a uçuşlara başlamıştı. Moldova’dan gelen merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi FlyOne’ın seferleri başlatması nedeniyle İstanbul Havalimanı’na gelen ilk uçağın yolcuları ve uçuş ekibi çiçeklerle karşılanmıştı.

Türkiye’deki temsilciliği Merkür Havacılık’ın tarafından yapılan FlyOne Kişinev-İstanbul-Kişinev arasında Airbus A319 ve A320 tipi uçaklar ile haftada üç gün karşılıklı sefer yapıyor.

2015 yılında Moldova’da kurulan ve ilk uçuşunu 2016 yılında yapan şirketin bu yaz döneminde Türk turizmin başkenti Antalya ve Bodrum’a da tarifesiz seferler düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: Mold Street, Airway Post
Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.