• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Fethiye 2008'de 'Fantastik Fethiye'

Fethiye 2008'de 'Fantastik Fethiye'
Muğla'nın Fethiye ilçesi, 2008'de tanıtım atağı yapacak. Yeni yılda Fethiye için yerli ve yabancı 8 fuarda "Fantastik Fethiye" sloganını kullanılacak.

MUĞLA -Muğla'nın Fethiye ilçesi, 2008'de tanıtım atağı yapacak. Yeni yılda Fethiye için yerli ve yabancı 8 fuarda "Fantastik Fethiye" sloganını kullanılacak. Turizm kenti, kurulacak internet sitesinde de aynı sloganla kendini tanıtacak.




Gerek Ölüdeniz ve Çalış plajları gerekse Göcek tekne turları ile adından sıkça söz ettiren Fethiye için 2008 tanıtım yılı olacak. Sahip olduğu doğal ve kültürel güzellikleri tüm dünyaya duyurmaya hazırlanan Fethiye'de Tanıtım Komitesi Güç Birliği oluşturuldu. Resmi kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve odaların yer aldığı tanıtım komitesi, Fethiye Tanıtım Vakfı'nda(FETAV) bir araya gelerek 2008 yılı çalışmalarını masaya yatırdı. Fethiye Kültür ve Turizm Şube Müdürü Burhan Coşkun başkanlığında toplanan komite, 2008'de Fethiye'nin kendisini "Fantastik Fethiye" sloganı ile tanıtacağını açıkladı.

 



Komite tarafından, www.fetav.com  adlı internet sitesinin yanı sıra yurtiçi ve dışında yapılacak bütün fuarlarda bu sloganın kullanılacağı duyuruldu. Tanıtım faaliyetleri için 35 bin YTL bütçe ayrılırken, Fethiye'yi temsilen toplam 6 fuara katılım olacağı bildirildi. Komite Başkanı Burhan Coşkun, Hollanda, Almanya, Rusya, İtalya, İngiltere ve Türkiye'de EMİTT fuarlarında Fethiye'nin en iyi şekilde tanıtılacağını kaydetti. Fethiye'nin Göcek, Ölüdeniz ve Çalış bölgeleri ile bir bütün olduğuna değinen Coşkun, tanıtımın da bir bütün halinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Fethiye'nin tanıtım eksikliğine işaret ederek konuşmasını sürdüren Coşkun, "Basılan broşürleri görüyoruz. Tekne turundan başka broşürlere bir şey koymuyoruz. Fethiye'nin zengin bir turizm potansiyeli var. Alternatif turizmi her yerde dillendirmeli ve yapacağımız tanıtımlarla bunları herkese göstermeliyiz." dedi.

 

Fethiye Kültür ve Turizm Şube Müdürü Burhan Coşkun Fethiye'nin ITB Berlin Fuarı hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. 7-11 Mart tarihleri arasında yapılacak ITB Berlin Fuarında FETAV olarak, Turizm Bakanlığı standında yer alan Fethiye oluşumuna katılacaklarını duyuran Coşkun, "Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Fethiye ile ilgili destinasyon tanıtımı yapacağız. Standımızda hiçbir otel ya da turizm işletmesine ait broşür bulunmayacak. Fethiye'nin tarihi ve kültürel ve turistik değerlerini, Fethiye destinasyonu olarak Fantastik Fethiye sloganı ile tanıtacağız" açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.