ERFURT- Türkiye Aşçılılar Milli Takımı şefleri Erfut'ta Dünya Aşçılar Olimpiyatı"nda çifte başarı sağladı. Almanya"nın Erfurt kentinde düzenlenen Dünya Aşçılar Olimpiyatı"na bu yıl ilk kez katılan Türkiye"yi temsil eden 13 kişilik Milli Takımımız, gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktı.
Türk Milli Aşçılık Takımı "patisserie (pasta)" kategorisinde bronz madalyaya layık görülürken, "soğuk teşhir" ve "sıcak hazırlama-soğuk teşhir" kategorilerinde Olimpiyat Diploması aldı
108 yıldır düzenlenen ve bir gelenek halini alan Dünya Aşçılar Olimpiyatı"na bu yıl ilk kez katılan Türk Aşçılık Milli Takımı, dünyanın değişik ülkelerinden gelen yaklaşık 2.000 aşçı arasında bilgi ve yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. T.C. Kültür Bakanlığı"nın destekleri, Unilever Foodsolutions"ın (UFS) sponsorluğu ve Tüm Aşçılar Federasyonu"nun girişimleriyle oluşturulan 13 kişilik Milli Takım, 3 ayrı kategoride yapılan yarışmayı başarılı sonuçlarla tamamladı.



































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.