• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Endüstriyel mutfaklara Doygun

Endüstriyel mutfaklara Doygun
Doygun, otel, restoran, kafe ve catering firmaları gibi endüstriyel mutfaklara Doygun Profesyonel markası ile hizmet veriyor.

İSTANBUL- Doygun, 149 çeşit ürünle profesyonel yerli yabancı her türlü damak tadına hitap ediyor Lezzetli, kaliteli ekmek çeşitleri ve unlu mamulleriyle 1999 yılından bu yana sofralara misafir olan Doygun, otel, restoran, kafe ve catering firmaları gibi endüstriyel mutfaklara Doygun profesyonel markası ile hizmet veriyor. Paketli endüstriyel ürünlerde 39, donuk ürünlerde ise 110 farklı ürün çeşidi bulunan Doygun Profesyonel, lezzetlerini Türkiye geneline bayileri kanalıyla taşırken, yurt dışına da donuk ürün ihracatı yapıyor. Doygun Profesyonel ürünleri pratik, ekonomik, kolay ve hızlı hazırlanıyor olması bakımından önemli avantajlar sunuyor. İşletmeler zaman, mekân, kalifiye eleman, hammadde ve üretim gibi maliyetleri artıran en önemli alanlarda yüksek tasarruf sağlıyor.

doygun4.jpg

doygun2.jpg

MUTFAKLARıN ÇÖZÜM ORTAĞı
Doygun Profesyonel, ev dışı mutfaklara, simit, açma, poğaça gibi geleneksel tatlardan kruvasan, danish, swirl, mini börekler ve tatlı-tuzlu kurabiyelere kadar pek çok farklı lezzet sunuyor. Doygun Ticaret ve Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı, gerçekleştirdikleri pazar araştırmalarında otel, kafe, restoran, catering gibi firmaların unlu mamul ürünleri ile ilgili nitelikli işgücü, maliyet ve standart zorlukları yaşayabildikleri sonucuna ulaştıklarını ve Doygun’un uzmanı olduğu bu alanda Ar-Ge çalışmaları yaparak endüstriyel mutfaklara çözüm sağlayacak ürünler geliştirdiklerini belirtti.

doygun5.jpg

MALIYETLERİ DÜŞÜRÜYOR
Sağmanlı, unlu mamul alanında yaşanan sıkıntıları ve Doygun Profesyonel’in avantajlarını şu şekilde anlattı: “Öncelikle bu alan için ayrı bir yatırım yapmak gerekiyor. Mutfak, ekipman, malzeme, çalışan gibi birçok unsur bir araya getirilmeli. Bu da işletmeler için ayrı bir maliyet konusu. Doygun Profesyonel markalı ürünler firmalar için büyük kolaylık. İmalat ekipmanları satın almak, fazla sayıda personel istihdam etmek, sürekli değişen hammadde fiyatlarını takip etmek, ürün standardını sağlamaya çalışmak gibi sıkıntılar Doygun Profesyonel ürünlerini kullanan sektör profesyonelleri için geride kalıyor.

doygun9.jpg

Çiğ donuk ya da yarı pişmiş donuk ürünlerimizin hazırlanması için sadece -18 derecede muhafaza edilmeleri ve pişirimlerine uygun bir fırının olması yeterli. Özellikle yarı pişmiş donuk ürünü hazırlayacak kişinin kalifiye eleman olması gerekmiyor. Maksimum bir saatlik eğitimle tüm ürünlerimizi hazırlayabilecek hale geliyor. Yeni kataloğumuzda pişirme talimatlarının tamamı yer aldığı için kataloğumuz kılavuz olarak da kullanılabiliyor. Tam pişmiş donuk sandviç, hamburger ve tost ekmeklerimiz ise çözündürme dışında hiçbir işleme gerek kalmadan servise hazır hale geliyor. Dolayısıyla otel, kafe, restoran, catering firması gibi ev dışı mutfaklar için Doygun Profesyonel ürünleri pek çok açıdan avantaj sağlıyor ve maliyetleri de ciddi ölçüde düşürüyor.”

doygun12.jpg

AZ ELEMAN ILE HıZLı HIZMET
DOYGUN Profesyonel ürünlerinin hamuru hazırlandıktan sonra şoklanarak donduruluyor ve -18 derecedeki soğutucularda muhafaza edilerek müşterilere de yine -18 derecede frigorifik araçlarla teslim ediliyor. Kaliteyi pratik, güvenilir ve risksiz şekilde sunan Doygun Profesyonel, aynı ürünün her zaman zahmetsizce, aynı kalite ve lezzetle elde edilmesine olanak sunuyor. Ürünlerin kolay hazırlanması, işletmelere zamandan tasarruf ettirirken, müşteri yoğunluğunda da servisin aksamadan ilerlemesine olanak sunuyor.

doygun11.jpg

EL DEĞMEDEN ÜRETIM
Doygun’un İstanbul’da Esenyurt, Kıraç’taki 18 bin 500 metrekarelik tesislerinin Türkiye’nin en modern ekmek ve unlu mamul üretim tesislerinden biri olduğunu belirten Doygun Ticaret ve Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı, bu tesislerde dünya standartlarında, el değmeden üretim yapıldığını vurguladı. Sağmanlı, Doygun’un üretim ve ürünlerinin ISS, Nanolab, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Tarım Bakanlığı tarafından denetlendiği ve tesisin günlük 40 ton, yıllık ortalama 14 bin 600 tonluk üretim kapasitesine sahip olduğu bilgisini paylaştı. 2015 yılı içinde iki hat daha devreye almayı planladıklarını ifade eden Sağmanlı, bu hatlarla günlük kapasiteyi yüzde 75 artırarak 70 tona çıkarmayı hedeflediklerini ve Doygun Profesyonel ürünleri için Türkiye genelinde yeni bayilikler vermeye devam ettiklerini sözlerine ekledi. 

doygun14.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.