• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

EMITT fuarı değişimi ortaya çıkardı

EMITT fuarı değişimi ortaya çıkardı
EMITT fuarı büyüdükçe ülkelerin Türkiye’ye verdikleri önem daha çok ortaya çıkıyor. bu fuar turizm anlayışındaki değişimi ortaya çıkardı” dediler.

Özkan Altıntaş- Türkiye Turizm


İSTANBUL- Türk turizminin önemli otel yöneticileri EMITT Fuarı ile ilgili gözlemlerini aktarırken İstanbul’un böyle fuarlara ihtiyacı olduğunu  yeni işbirlikleri kurulması için önemli bir fırsat yarattığı görüşünde birleştiler. Dünyadaki yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten otelciler ”EMITT fuarı büyüdükçe ülkelerin Türkiye’ye verdikleri önem daha çok ortaya çıkıyor. bu fuar turizm anlayışındaki değişimi ortaya çıkardı” dediler.



Faruk Boyacı (Sirkeci’de Orient Express Hotel, Romance Hotel, Hotel Erboy ve Hotel İlkay’ın sahiplerinden,  SİYAD (Sirkeci Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği) kurucusu)
Bu fuar iş ilişkilerinden çok,  halkla ilişkilerin daha önemli olduğunu gösterdi.  Acente otel ilişkilerini başka mecraya sürükledi.  Geleneksel acente otel ilişkisinin değişime uğradığı görülüyor. Turizm sektörüde ortak iş yapma şuurunu geliştiriyor. Bu fuarla işbirlikleri kurulmasında olayın boyutu büyüyecektir.




Ali İmdat Uçar (Taksim The Madison Oteli Genel Müdürü)
Fuarda bağlantıları çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Ancak sonuçlarını hemen beklemek yanlış olur. Ama zaman içinde gelişecektir. Bu fuarda takdir edilmesi gereken sirkeci otellerinin hep birlikte hareket etmeledridir. Bebareberlik içinde hareket ederek daha çok işq yapma imkanı buluyorlar ve Pazar paylarını büyütüyorlar. Bölgesel çalışmaların turizmde verimli olmaya başladığını örneklerinden birini Sirkeci otelleri fuara topla standla katılarak veriyorler.



Nejat Laçin (Bayramoğlu Hesagone Oteli Genel Müdürü)

Fuarların düzenlenmesinde her zaman fayda vardır. Fuarlarda otel acente ilişkisi yanında yeni trendleri görme imkanı da buluyoruz. Bu arada meslektaşlarla bilgi alişverişi yapıyoruz. Düzenlenen seminerlere katılarak dünyadaki gelişmeleri öğreniyor ve tartışmalara katılarak kendimizi yenileme imkanı buluyoruz. Fuarların bir açıdan hizmet içi eğitim görevi bulunuyor.



Sertip Akşahin (Kadıköy Zümrüt Oteli sahibi)
Fuarlar otel acente ilişkisinin kurulmasında önemli pazardır. Düzenlenen her turizm fuarı bizlere yeni bilgiler kazandırmaktadır . sektöre içi iletişimi sağlamasının yanında yeni işbirliklerinin kurulmasına imkan hazırlıyor. EMITT fuarının boyutlarının büyümesi Türk turizmi için önemlidir.  Fuara katılan bölge ülkelerinin sayısının artamıs Türkiye’ye verilen önemi gösteriyor. Türkiye’nin hedefleri arısında bulunan ülkelerin katılımıyla fuar önümezdeki yıllarda bizlere daha faydalı olacaktır.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.