• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

EMITT Fuarı 9-12 Şubat 2022"de TÜYAP'ta yapılıyor

EMITT Fuarı 9-12 Şubat 2022"de TÜYAP'ta yapılıyor
2021 yılında küresel pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeyen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, iki yıl aradan sonra, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

İSTANBUL - 2021 yılında küresel pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeyen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, iki yıl aradan sonra, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Turizm sektörü temsilcilerinin en önemli buluşma platformu EMITT’i düzenleyen küresel fuarcılık şirketi Hyve Group’un Bölge Direktörü Kemal Ülgen, pandemi sürecinde aldıkları erteleme kararının, fuarın yerli ve uluslararası tüm paydaşlar için daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle alındığının altını çizerek “2 senelik aradan sonra 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladığımız 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi ve hazırlamakta olduğumuz kapsamlı programla katılımcılarımız ile ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlamayı heyecanla bekliyoruz” dedi.

emitt-fuari-.jpgTURİZMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILACAK

2022 yılında düzenlenecek EMITT Fuarı’nda, 4 ana tema altında; turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracak teknolojik inovasyonlar, düzenlenecek olan panel ve etkinliklerde gündem maddelerini oluşturacak.

Küresel pandemi sırasında ve sonrasında tüm sektörlerde yaşanan dijital dönüşümün turizm sektörüne yansımaları, sektör paydaşlarının satışlarını ve satış kanallarını dijitalleştirme eğilimleri, online dünyada bilinirlik ve satışları artırabilmek için en yeni teknolojiler ile stratejiler, konunun uzmanları tarafından tüm detaylarıyla EMITT Fuarı’nda analiz edilecek.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.