• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emirates'ten 4 yeni ödül daha

Emirates'ten 4 yeni ödül daha
Emirates Aviation Business Awards’da ‘Yılın Havayolu Şirketi’ ve ‘Yılın Uçakiçi Hizmetleri’ ödüllerinin sahibi oldu.

DUABİ-Emirates Aviation Business Awards’da ‘Yılın Havayolu Şirketi’ ve ‘Yılın Uçakiçi Hizmetleri’ ödüllerinin sahibi oldu.

Dubai Park Hyatt Otel’de düzenlenen gecede EMIRATES, en hızlı gelişen havayolu şirketi olarak ödülleri toplamaya başladı ve gecenin en büyük kazananı oldu.

Havayolu şirketi gecenin en büyük iki ödülü “Yılın Havayolu Şirketi” ve “Yılın Uçakiçi Hizmetleri” ödüllerini kazandı. Bu ödüller, havayolunun hizmetlerine yaptığı büyük yatırımların bir yansıması niteliğindeydi.

Geçen ay düzenlenen Dubai Airshow’da rekor kıran son uçak siparişiyle havacılık dünyasının gözünü kamaştıran Emirates, uçak içi ürünlere 600 milyon dolar daha yatırım yapacağını açıkladı. Bu açıklama havayolunun yolcularına en iyi hizmeti sunmakta ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Emirates’in ice digital geniş ekran eğlence sistemi First Class’ta 23 inç, Business Class’ta 17 inç, Economy Class’ta 10.6 inç ölçüleri ile havayolu endüstrisindeki en büyük ekrana ve tüm sınıflarda yolcuları tatmin edecek çeşitlilikte kanallara sahip.

Emirates’in First Class suitleri, yolculuk esnasında benzersiz bir konfor ve lüksle beraber yolculara mahremiyet de sunuyor. Tamamen düzleşen yatağı, koltuk masajı, arzu edildiğinde alınan yemek servisi, kişisel minibarı ve sürgülü kapılarıyla First Class suitleri yolculara rakipsiz bir rahatlık sağlıyor.

Business Class’ta seyahat eden yolcular; 198 cm. uzunluğa kadar uzanan yataklarda vücutlarının tüm bölgelerine masaj yaptırabilir, uçuşlarına ayrı bir tat katabilirler. Ekonomi Sınıfı yolcuları ise, genişletilmiş kişisel alanlarında gurme şefin hazırladığı yemeklerin tadını çıkarabilirler.

Emirates Servisten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Terry Daly: “Yılın En iyi Uçakiçi Hizmetleri” ödülünü alırken “Biz, 8000’i aşkın iyi eğitimli kabin görevlimizle yolcularımıza en iyi hizmeti sunma konusunda hiç taviz vermiyoruz. Bu çabalar sonucunda tekrar ödüllendirilmek çok mutluluk verici ve uçakiçi ürün ve hizmetler konusunda tüm rakipleri geride bıraktığımızın bir göstergesi” dedi.

ITP Business Publishing tarafından düzenlenen, Aviation Business Awards 14 kategoriden oluşuyordu. Emirates ailesi bu ödüllerden dördünün sahibi oldu. Emirates Group’un yer işletme bölümü olan Dnata Airport Operations “Yılın Yer İşletmesi” seçilirken; Emirates Aviation College (Havacılık ve Akademik Çalışmalar) “Yılın Havacılık Akademisi” ödülünü aldı.

Emirates’in filosu 112 uçaktan oluşuyor ve 245 uçak siparişi de üretim aşamasında. Havayolu teslim alacağı 58 uçakla en büyük A380 müşterisi. 3 Aralık 2007’de Houston’ın da hizmete açılmasıyla, Emirates şu anda 62 ülkede 99 şehre uçuyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.