• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emirates'e Çin'den ödül

Emirates'e Çin'den ödül
Emirates, Çin’de M.I.C.E Travel tarafından “Business Kabin Yiyecek ve İçecekte Yılın En Yaratıcı Havayolu” seçilerek 2008’e ödülle başladı.

PEKİN- Dünyada altı kıtaya uçuşlar düzenleyen uluslararası havayolu şirketi Emirates, Çin’de M.I.C.E Travel tarafından “Business Kabin Yiyecek ve İçecekte Yılın En Yaratıcı Havayolu” seçilerek 2008’e ödülle başladı.

Sektörde 2007 yılının en iyi performanslarını belirlemek amacıyla yapılan MICE Çin Endüstri Ödülleri’nde finalistler; saygıdeğer seyahat profesyonelleri, üniversite profesörleri ve Çinli internet kullanıcılarından oluşan seçkin hakem heyeti tarafından seçildi.

Emirates’in first ve business class yolcuları, dünyaca ünlü uluslararası şefler tarafından hazırlanmış kapsamlı mönülerden sipariş verebiliyorlar. Aynı zamanda istedikleri her an şık büfelerden sıcak tost, cappucino gibi ihtiyaçlarını kabin görevlisine telefon ile sipariş edebiliyorlar.

Emirates business class’ında yolculara muhteşem tatlarla donatılmış sıcak kahvaltı, beş çeşit hamur işi ve tatlı ikram ediliyor.

Emirates’in ekonomi sınıf yolcuları ise ordövr, salata, ana yemekler, tatlı ve çikolatadan oluşan beş çeşit yemeğin tadını çıkarıyor. Emirates’in üç sınıfında servis edilen geniş yiyecek seçeneğinden 23 özel yemek, dinsel ve perhiz kurallarına uygun olarak hazırlanıyor. Emirates S ile seyahat eden yolcular uçuş sırasında etnik farklılıklarının da tadını çıkarıyorlar.

350’nin üzerinde ödülün sahibi olan Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates S aynı zamanda 1996’da uçak içi servisleri ile ISO sertifikası alan ilk havayoludur.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olan EMIRATES, en karlı 3, en büyük 20 havayolu şirketi arasında yer alıyor. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan ve toplam 62 ülkede 99 noktaya uçan Emirates Havayolları, İstanbul – Dubai arasında her gün 427 kişilik Boeing 777-300 tipi uçaklar ile uçuyor

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.