• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Emirates ve flydubai, ortaklıklarının beşinci yılını kutluyor

Emirates ve flydubai, ortaklıklarının beşinci yılını kutluyor
Emirates ve flydubai,ortaklıklarının başladığı 2017 yılından bu yana önemli ölçüde genişleyen ortak uçuş ağı ile 250.000'den fazla uçuşta 11 milyondan fazla yolcu rahat bir seyahatin keyfini çıkardı.

DUBAI -  Emirates ile flydubai’nin yolculara dünyanın her köşesine rakipsiz seyahat seçenekleri sunmak için güçlerini birleştirerek kapsamlı ortaklıklarını hayata geçirmelerinin üzerinden tam beş yıl geçti. İki havayolu verdikleri sözü yerine getirerek, ortaklıklarının başladığı 2017 yılından bu yana önemli ölçüde genişleyen ortak uçuş ağı ile 250.000'den fazla uçuşta 11 milyondan fazla yolcu rahat bir seyahatin keyfini çıkardı.

Standart Ortak Uçuş modelinin ötesine geçen bu yenilikçi ortaklık bugün entegre uçuş ağı iş birliği, uçuş planı optimizasyonu, Dubai Uluslararası Havalimanı'nın (DXB) 2 ve 3 numaralı terminalleri arasında rahat aktarma ve tek güzergah üzerinden bagaj transferi imkanlarının yanı sıra ortak yolcu sadakat programı olan Emirates Skywards kapsamında karşılıklı avantajlarını içeriyor.

emirates-ve-flydubai,.pngEmirates ile flydubai iş birliğinin öne çıkan beş özelliği ve sunduğu avantajlar:

Rakipsiz seçenekler sunan ortak uçuş ağı: Yolculara şu anda, günde ortalama 250'den fazla ortak uçuşla 98 ülkede 215 uçuş noktasına seyahat şansı sunuluyor. Emirates yolcuları yalnızca flydubai’nin sefer düzenlediği 80'den fazla uçuş noktası için rezervasyon yapabilirken, flydubai yolcuları da Emirates’in sefer düzenlediği 99'dan fazla uçuş noktası arasından istediğini seçebiliyor. Hem iş hem tatil amaçlı seyahat eden yolcuların favori seyahat güzergahları olarak Katmandu, Kuveyt, Maldivler, Tel Aviv ve Zanzibar öne çıkıyor.

Yolculara maksimum avantaj sunan ortak yolcu sadakat programı: Ortaklık sayesinde son beş yılda 8,5 milyondan fazla üye, 150 milyar Skywards Mili kazanarak Emirates ve flydubai’nin yolcu sadakat programının sunduğu avantajlardan yararlandı.

DXB’de kolay bağlantı imkanları: Yolcular DXB’de, kolay check-in, hızlı bagaj transferi, Terminal 3'teki Emirates Dinlenme Salonlarına ve Terminal 2'deki flydubai Dinlenme Salonuna yolcu erişimi, her iki havayolunun da uçuş programlarını genişletmesi sayesinde daha kısa aktarma süresi ve 3 numaralı Emirates Terminali üzerinden 33 flydubai uçuş noktasına gerçekleştirilen seferlerle rahat bağlantı imkanlarından yararlanıyor.

Sürekli büyüyen uçuş ağı: Uçuş planlarına yeni seferler eklemeye devam eden Emirates ve flydubai, her ay iki havayolu arasında aktarma yapan 270.000 yolcuya yeni seyahat imkanları sunuyor. Bahreyn, Kuveyt, Karaçi, Maldivler, Suudi Arabistan'daki önemli şehirler ve Tel Aviv gibi uçuş noktalarına her gün yapılan birden fazla seferle yolculara daha fazla esnek seyahat imkanı sunuluyor. Ayrıca iki havayolu şirketi kendi ağlarını da genişletmeye devam ediyor. Örneğin Emirates, yakın zamanda Rio de Janeiro ve Buenos Aires seferlerine yeniden başladı. Al Ula, Namangan, Osh, Pisa ve Semerkant gibi şehirlere başlattığı seferlerle flydubai'nin ağı 2022 yılında her zamankinden daha fazla büyüdü. flydubai ayrıca 2023'ten itibaren Maldivler'de Gan’a, İtalya'da Cagliari ve Milano-Bergamo’ya, Yunanistan'da Korfu’ya ve Tayland'da Krabi ve Pattaya'ya seferler başlatacağını, Suudi Arabistan'daki Abha, Ha'il, Hofuf ve Tabuk bölgelerine yapılan seferlerin de yeniden başlayacağını duyurdu.

Yolcu deneyimini iyileştirmek için sürekli yatırım: Daha zengin yemek opsiyonları ve daha sürdürülebilir seçenekleri de içeren 2 milyar dolarlık Emirates yatırımı kapsamında, bu aydan başlayarak 120 uçak Premium Economy Class koltuklarla yenilenecek. flydubai ise kısa ve orta mesafeli uçuşlarında kullanmaya başladığı yeni Business Class yatağa dönüşebilen koltuklarla yolculara daha fazla konfor sunuyor. Filosunu genişleterek 70 Boeing 737 uçağa çıkaran flydubai, mevcut uçaklarının bazılarını yenilerken ileride filosuna katacağı uçakları da yeni Business Class koltuklarla donatacak.

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.