• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Emirates, Türkiye’deki verdiği hizmetlerin 34. yılını kutluyor!

Emirates, Türkiye’deki verdiği hizmetlerin 34. yılını kutluyor!
İlk olarak 31 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul seferlerine başlayan Emirates, 374 koltuk kapasiteli Boeing 727 tipi uçaklarıyla haftada iki defa gerçekleştirdiği operasyonlarla, sadece bir senede 15.600’dan fazla yolcu taşıdı

İSTANBUL- Emirates, Türkiye'ye ve Türkiye'den 23.000'den fazla uçuşta altı milyon yolcu taşıdı. Türkiye’den dünyaya seyahat ve ticareti güçlendirmek için ilham kaynağı olan Emirates, Türkiye ile Dubai ilişkilerinde önemli rol oynuyor. 

İlk olarak 31 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul seferlerine başlayan Emirates, 374 koltuk kapasiteli Boeing 727 tipi uçaklarıyla haftada iki defa gerçekleştirdiği operasyonlarla, sadece bir senede 15.600’dan fazla yolcu taşıdı. O günden bu yana Emirates, Türkiye'ye ve Türkiye'den 23.000'den fazla uçuşta altı milyon yolcu taşıdı. Emirates şu anda Boeing 777-300 tipi uçaklarla İstanbul Havalimanı’ndan haftada 18 sefer gerçekleştiriyor.

emirates,-turkiye’.jpgEmirates, Türkiye’deki 34 yılı boyunca, Türkiye’deki ticaretin, turizmin ve ekonominin uzun vadeli bir ortağı olarak, dünya standartlarındaki servis hizmeti ile pazarda yüksek talep gördü. İstikrarlı şekilde uçuşlarını artıran Emirates, yolcular tarafından çok sevilen A380 de dahil kullandığı uçak tiplerini sürekli geliştiriyor. İş ve seyahat için yolculuk yapanlar, Emirates'in geniş çaplı güzergah seçeneğiyle Dubai'den dünyanın birçok noktasına ulaşabiliyor. Emirates uçuş ortaklarıyla gerçekleştirdiği uçuşlarla da altı kıtada yolcularına sunduğu uçuş sayısını artırıp, uçuş ağını genişletti.

Kargo Hizmeti

Emirates SkyCargo, 31 Temmuz 1987'den beri Türkiye'nin güvenilir ve lider hava kargo taşıyıcılarından biri olarak Türkiye ile dünya arasında önemli bir ticaret hacmi sağlarken, 34 yıllık tecrübesi, verimli ve geniş gövdeli filosu ile Türk hava kargo pazarına çözüm odaklı hizmet ve yadsınamaz bir kargo kapasitesi sunuyor. 

emirates,-turkiye’-001.jpg

Türkiye'nin ihracatı, Emirates SkyCargo aracılığıyla dünya çapında önemli katkılar sağlıyor. Çabuk bozulan meyveler, hazır giyim, tekstil ve aksesuarları, kumaş, otomotiv parçaları, kimyasallar, endüstriyel ürünler ve kuruyemiş gibi ihracatın yanı sıra Türkiye, dünyanın Covid-19 ile mücadelesine destek olacak ürünlerin ihracatında da önemli bir üs haline geldi. Emirates SkyCargo uçuşları, dokunmasız kumaşlar, koruyucu önlükler, tıbbi maskeler, sterilize edilmiş el jeli ürünleri ve tıbbi ilaçlar dahil olmak üzere kişisel koruyucu ekipmana yönelik hammaddelerin dünyanın birçok yerine taşınmasına yardımcı olarak bu ürünlerin tesliminde önemli bir rol oynamaktadır.

Emirates’in Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci; “Emirates olarak Türkiye’de sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle yolcularımıza benzersiz deneyimler yaşatıyoruz. 34 yıldır ve Dubai üzerinden hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcular için küresel bağlantı sağlamada oynadığımız rolden büyük gurur duyuyoruz.  Bir havayolunun en önemli görevlerinden biri uçtuğu ülkeler ile kendi ülkesi arasında ticari ve turistik bağlantıları ve ilişkileri kuvvetlendirmektir. Emirates Türkiye’ye uçuşlarının başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ile Dubai’yi Türkiye’nin gündemine, Türkiye’yi de Dubai’nin gündemine taşıdı.’’ 

‘’Özellikle pandeminin etkilerinin hala devam ettiği bu değişken dönemde de yolcularımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, teması azaltan ve en yüksek hijyen seviyesini koruyan yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle sektöre liderlik etmeye devam ediyoruz. Yolcularımızın seyahatini güvenli ve kolay hale getiren en son politika güncellemelerimizle yolcularımız, Emirates’in sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan ve ücretsiz olarak sunduğu ‘Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası’ sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun ekstra güvenli bir seyahat deneyimi yaşıyor. Ayrıca seyahatlerini planlarken rezervasyon iptallerinde daha fazla seçenek ve esnekliğin de keyfini çıkarabiliyorlar. Her durumda en iyi hizmeti sağlama taahhüdümüzü yerine getirerek, Türk yolcuların dünyayı güvenle keşfetmelerine yardımcı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates’in sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan ve ücretsiz olarak sunduğu ‘Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası’ sayesinde yolcular, dünyanın neresinde olursa olsun ekstra güvenli bir seyahat deneyimi yaşıyor. İstanbul Havalimanı’ndan günde iki uçuş ile haftada toplam 14 sefer gerçekleştiren Emirates, 1 Temmuz'dan itibaren ise haftada toplam 18 sefer gerçekleştiriyor olacak.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.