• BIST 9587.59
  • Altın 2489.077
  • Dolar 32.5349
  • Euro 34.867
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Emirates Premium A380 uçağını Londra hattında uçuracak

Emirates Premium A380 uçağını Londra hattında uçuracak
Emirates, yeni Premium lüks yenilikler içeren en son amiral gemisi A380'i Londra Heathrow hattında kullanacağını duyurdu.

DUBAI-Emirates, yeni Premium Ekonomi koltuklar ve tüm kabinlerde lüks yenilikler içeren en son amiral gemisi A380'i Londra Heathrow hattında kullanacağını duyurdu.

Dubai ve Londra Heathrow arasında uçan yolcular, Emirates'in en yeni A380’ini deneyimleyebilecek. EK003/004 uçuş numarasıyla sefer yapacak olan uçağın, Dubai'den her gün 14:30'da kalkması ve 18:20'de Londra Heathrow'a varması planlanıyor. Dönüş uçuşu ise Londra'dan 20:20'de kalkacak ve ertesi gün 07:20'de Dubai'ye varacak.*

emirates-premium-a38.jpg

* Tüm zamanlar yerel saatle verilmiştir.

Emirates geçtiğimiz hafta yepyeni Premium Ekonomi koltuklarla donatılan en yeni A380 uçağını görücüye çıkardı. Yeni A380, 102 cm'e ulaşan geniş koltuk aralığının yanı sıra en yeni Boeing 777-300ER ‘Gamechanger’ (oyunbozan) uçağındakine benzer yeni ekonomi sınıfı koltuklar, imza niteliğindeki Duş Spa ve Uçak İçi Dinlenme Salonu gibi A380'in popüler First ve Business Class hizmetlerinde lüks ilaveler ile birlikte, yenilenmiş renk ve aksesuarlar sunuyor.

Daha fazla Premium Ekonomi koltuk sayısına ulaşana kadar, havayolu bunları değerli yolcularına, isteğe bağlı olarak, ücretsiz sınıf yükseltmeleri şeklinde sunmayı amaçlıyor. Emirates imza niteliğindeki A380 deneyimini, First, Business ve Ekonomi sınıflarında, emirates.com.tr veya seyahat acenteleri üzerinden satışa sunmaktadır.

emirates-premium-a38-001.jpgHavayolu, geçtiğimiz aylarda yolcularının ve çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için kapsamlı tedbirler uygulayarak uçakta ve yerde imza niteliğindeki deneyimlerini yeniden başlatarak, uçuş ağını güvenli ve kademeli bir şekilde eski haline getirdi.

Emirates halihazırda dördü A380 ile olmak üzere, Londra Heathrow'a günde 5 uçuşla hizmet veriyor. Havayolu ayrıca Manchester'a haftada 10 uçuş gerçekleştirirken, Birmingham ve Glasgow'a da günlük uçuş düzenliyor.

Dünya çapında 99 şehre hizmet veren Emirates, yolculara Dubai'ye ve Dubai üzerinden Afrika, Amerika Kıtası, Asya, Avrupa ve Orta Doğu'daki popüler destinasyonlara kolay aktarmalı uçuşlar sunuyor.

emirates-premium-a38-002.jpgİstikamet Dubai: Güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai en popüler küresel şehirlerden biridir. 2019 yılında bu şehir 16,7 milyon ziyaretçiyi ağırlamış ve yüzlerce küresel toplantı ve fuarın yanı sıra spor ve eğlence etkinliklerine de ev sahipliği yapmıştır. Dubai, ziyaretçilerin sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat sertitikasını alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur. Uluslararası ziyaretçilerin Dubai’ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için şu adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Esneklik ve güvence: Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmekteler. Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Güvenle Seyahat Edin: Tüm Emirates yolcuları havayolunun sektörde bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Sağlık ve güvenlik: Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Emirates hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, İstanbul Havalimanı’ndan haftanın her günü uçuş gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.