• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Emirates Expo 2020'de Dubai'yi ziyaret edenlere heyecan yaşatıyor

Emirates Expo 2020'de Dubai'yi ziyaret  edenlere heyecan yaşatıyor
Expo sırasında Dubai'ye yapılacak uçuşlarda aileler 2-11 yaş arası çocuklar için yetişkin bileti ücretinin yalnızca %25'ini ödeyece

DUBAI- Expo sırasında Dubai'ye Emirates, ile yapılacak uçuşlarda aileler 2-11 yaş arası çocuklar için yetişkin bileti ücretinin yalnızca %25'ini ödeyecek   Ailece tatile uygun kimliğiyle büyük beğeni toplayan Dubai’yi ziyaret edenleri daha birçok cazip fırsat bekliyor; 

Emirates, yıl sonuna kadar yapılan ileri tarihli rezervasyonlarla Dubai'ye yapılan ailece seyahatlere çok büyük bir ilgi olduğunu belirtiyor; ailelerin oluşturduğu yolcu trafiği haftadan haftaya %15 artıyor 

emirates,-expo-202-003.jpgEmirates, Expo 2020 sırasında yapılacak Dubai tatillerini bir aile şenliğine dönüştürmek için tüm olanaklarını seferber ediyor. Havayolu, ailece tatiller için dünyanın en sevilen seyahat noktalarından birinde unutulmaz bir deneyim yaşatmak üzere Dubai için çocuk biletlerinde özel bir kampanyayı hayata geçirirken daha birçok fırsat sunuyor.

Bu yeni ve sınırlı süreli kampanyada, Dubai'yi ziyaret etmek artık her zamankinden daha cazip. 30 Ekim'e kadar sürecek kampanya boyunca, Dubai için bilet rezervasyonu yaptıran aileler Expo 2020 boyunca geçerli olmak üzere 2-11 yaş arası çocuklar için yetişkin bileti ücretinin yalnızca %25'ini ödeyecek. Bu özel fırsat 31 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak seyahatler için tüm Business ve Ekonomi Sınıfı biletlerde geçerlidir. Daha fazla bilgi için kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

emirates,-expo-202-004.jpgDubai'nin şimdiye kadar gerçekleştirilen en büyük World Expo etkinliğe ev sahipliği yapmasıyla, Emirates her yaştan, dünyanın her yerinden herkese bölgede kendi türündeki en büyük etkinlik olan World Expo heyecanını yaşatmak istiyor. Expo 2020'nin Premier İş Ortağı ve Resmi Havayolu Sponsoru Emirates, 120 uçuş noktasını Dubai'ye bağlayan uçuş ağıyla Expo 2020'yi ziyaretçileriyle buluşturmayı sabırsızlıkla bekliyor.

Ortalama dört kişiden oluşan aileleriyle seyahat eden yolcular bu kış Dubai'ye seyahat planlayanların %30'undan fazlasını oluştururken, küçük çocuklu aileler için şehrin cazibesini ortaya koyuyor. Dubai'nin aileler arasındaki popülerliğini gösteren başka bir veri olarak, ailelerin oluşturduğu yolcu trafiği haftadan haftaya %15 artarken, önümüzdeki aylarda tatil planı yapan yolcuların yarısından fazlası daha önce Dubai'yi ziyaret eden ve bir haftadan fazla kalmayı amaçlayan yolculardan oluşuyor.

emirates,-expo-202-005.jpgYolcular sadece çocuk biletlerindeki özel fırsattan yararlanmakla kalmayıp, hem büyükler hem de küçükler etkinlik sırasında Dubai için alınan her bir Emirates bileti ile  ücretsiz bir günlük Expo Giriş Bileti de kazanıyor. Ailenizle Dubai'ye seyahat etmek için hala başka sebeplere ihtiyaç duyuyorsanız, unutulmaz bir tatil deneyimi için yolcuları bekleyen başka avantajlar ve cazip fırsatlar da bulunuyor.

Havayolunun ödüllü sadakat programı Emirates Skywards'a üye olan yolcular satın alınan her bir bilet için Skywards Mili kazanıyor. Emirates ayrıca 31 Mart 2022 tarihine kadar yolcularının Dubai'de geçirdikleri her dakika için 1 Skywards Mili kazandığı özel bir Expo fırsatı sunuyor. Halihazırda Emirates Skywards üyesi olan yolcular veya 31 Mart 2022 tarihinden önce programa kayıt yaptıran yeni üyeler Emirates.com.tr adresindeki kampanyadan yararlanarak 5.000'e kadar Mil puanı kazanabiliyorlar. Aile fertleri Expo sırasında kazandıkları ilave Milleri ödül bileti veya başka cazip avantajlar için kullanabilirler.

Her yıl düzenlenen My Emirates Pass fırsatları kampanyasının Expo versiyonunda, Emirates yolcuları yalnızca uçağa biniş kartlarını göstererek, eski ve yeni Dubai’yi panoramik bir açıdan görme imkanı sunan şehrin ikonik ve ilgi çekici yapılarından biri olan Dubai Frame'i de ücretsiz ziyaret edebiliyorlar. Ayrıca, Emirates uçağa biniş kartları sayesinde Dubai ve BAE genelindeki 500'ü aşkın seçkin mağaza, restoran ve eğlence merkezindeki cazip indirimlerden ve avantajlardan faydalanabiliyorlar. Emirates’in sunduğu fırsatlarla ilgili detaylara https://www.emirates.com/tr/turkish/experience/my-emirates-pass/? adresinden ulaşabilirsiniz.

Dubai, özellikle kış aylarında dünyanın en popüler tatil noktalarından biri olmaya devam ediyor ve ziyaretçiler konaklamak için tüm bütçelere uygun birçok otelin yanı sıra heyecan verici ve tüm yaşlara uygun eğlence, yemek ve alışveriş seçenekleri arasından tercih yapabilirler. Güneşli plajları ve kültürel miras etkinliklerinden birinci sınıf konaklama ve eğlence tesislerine kadar, Dubai çok çeşitli alternatifler sunuyor.

Expo 2020 Dubai'nin programında yer alan zengin içeriklere sahip temalı haftalar, eğlence ve eğlenerek eğitim etkinlikleri, sanat, teknoloji ve her damağa uygun yemek seçenekleri tüm aileye hitap eden deneyimler, sergiler ve performanslar sunuyor.  Ziyaretçiler, kültürler arasında bir yolculuğa çıkmak için 192 ülkenin standına veya geleceğe ve yarının dünyasında fark yaratan inovasyonlara göz atmak için çeşitli tematik ve özel stantlara uğrayabilirler.

Emirates ile seyahat:

Sağlık ve güvenlik: Birinci önceliği yolcularının sağlık ve mutluluğu olan Emirates, yolculuğun her adımında kapsamlı bir dizi güvenlik tedbiri aldı. Havayolu ayrıca temassız teknoloji uygulaması sayesinde dijital doğrulama olanaklarını geliştirerek yolcularına IATA Travel Pass uygulamasını daha çok kullanma olanağı sunuyor.

Seyahat güvencesi: Emirates, koşulların çok çabuk değiştiği bu dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Havayolu, sunduğu çoklu risk içeren seyahat sigortasının devamı niteliğindeki daha cömert ve esnek rezervasyon politikaları ile ve yolcu sadakat programının üyelerine millerini ve statülerini korumalarına yardımcı olarak müşteri hizmetleri girişimlerini bir adım ileriye taşıdı.

Dubai'ye seyahat eden  ziyaretçilerin Dubai'ye giriş koşulları  hakkında daha fazla bilgi aşağıda yer alan bağlantı üzerinden edinilebilinir: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates’in sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan ve ücretsiz olarak sunduğu ‘Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası’ sayesinde yolcular, dünyanın neresinde olursa olsun ekstra güvenli bir seyahat deneyimi yaşıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777- 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.