• BIST 9673.9
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Emirates dört seyahat noktası ile global faaliyetlerini artırıyor

Emirates dört seyahat noktası ile global faaliyetlerini artırıyor
Emirates, 1 Ağustos 2022’den itibaren Londra Stansted’e seferlerini yeniden başlatarak haftada beş uçuş gerçekleştirecek.

DUBAI- Havayolu, Bali (1 Mayıs), Londra Stansted (1 Ağustos), Rio de Janeiro (2 Kasım) ve Buenos Aires’e (2 Kasım) uçuşların yeniden başlayacağını duyurdu. Emirates ayrıca pazardaki talebi karşılamak için Nijerya, Mauritius ve Singapur’a yolcu seferlerini de artırdı.
Emirates; Bali (1 Mayıs), Londra Stansted (1 Ağustos), Rio de Janeiro (2 Kasım) ve Buenos Aires (2 Kasım) dâhil dört seyahat noktasına seferlerini yeniden başlatarak global operasyonlarına hız vereceğini duyurdu. Havayolu ayrıca pazardaki talebi karşılamak için Nijerya, Mauritius ve Singapur’a uçuş seferlerini de artıracağını açıkladı. Tüm dünyada seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle birlikte, Emirates seyahat talebini karşılamak adına global uçuş ağını eski haline getirmek ve genişletmek için çalışmalarına devam ediyor.

Emirates Bali, Londra Stansted, Rio de Janeiro ve Buenos Aires’e geri dönüyor

Emirates, 1 Mayıs 2022’den itibaren iki sınıflı Boeing 777-300ER uçağıyla Bali’ye haftada beş uçuş gerçekleştirecek. Havayolu ayrıca 1 Temmuz 2022’den itibaren seferlerini artırarak ada ülkesine her gün uçuş gerçekleştirecek. Bali, büyüleyici dağları, eşsiz plajları ve kültürel cazibesiyle dünyanın önde gelen turistik seyahat noktalarından biri olarak görülüyor.

Emirates, 1 Ağustos 2022’den itibaren Londra Stansted’e seferlerini yeniden başlatarak haftada beş uçuş gerçekleştirecek. Bu uçuşlarda Emirates’in “Ezber Bozan” First Class ürünlü Boeing 777-300ER uçağı kullanılacak. Havayolu, 1 Eylül’den itibaren ise seferlerini artırarak her gün uçuş gerçekleştirecek. Emirates, Ekim 2022’ye kadar Londra Heathrow’a günde altı sefer; Gatwick’e A380 ile günde iki sefer; ikisi A380 ile gerçekleştirilmek üzere Manchester’a günde üç sefer (1 Ekim 2022’den itibaren); Birmingham’a günde iki sefer; Newcastle’a haftada beş sefer (beşinci uçuş 1 Temmuz 2022’den itibaren başlayacak) ve Glasgow’a günde bir sefer olmak üzere Birleşik Krallık’a haftada 110 seferle hizmet verecek.

Emirates, 2 Kasım 2022’den itibaren Boeing 777-300ER ile Rio de Janeiro üzerinden Buenos Aires’e haftada dört uçuş gerçekleştirerek Arjantin ve Brezilya’dan seyahat eden yolcularına Ortadoğu, Afrika ve Asya’daki popüler iş ve tatil noktalarına doğrudan uçuş imkânı sunacak. Emirates, 1 Şubat 2023’ten itibaren operasyonlarına hız vererek her gün sefer gerçekleştirecek ve yolcularına seyahatlerini planlarken daha fazla kolaylık, seçenek ve esneklik sunacak.

Nijerya, Mauritius ve Singapur seferleri artıyor

Emirates, 1 Temmuz 2022’den itibaren Lagos’a seferlerini artırarak haftada 11 uçuş gerçekleştirecek. Havayolu, 1 Eylül 2022’den itibaren Nijerya’daki şehre seferlerini artırarak günde iki uçuş gerçekleştirecek ve böylece seferlerini pandemi öncesi seviyeye geri getirecek. Emirates, Nijerya’nın başkenti Abuja’ya seferlerini de artırarak 1 Mayıs 2022’den itibaren haftada beş uçuş ve ardından 1 Eylül 2022’den itibaren günlük uçuş gerçekleştirecek.

Havayolu, artan talep doğrultusunda Haziran 2022 sonuna kadar Mauritius uçuşlarını günde bir seferden haftada dokuz sefere çıkaracak ve Temmuz 2022’den itibaren günde iki sefer gerçekleştirmeye başlayacak. Emirates’in aynı gün gerçekleştireceği ikinci sefer, yolcular için giriş kısıtlamalarını gevşeten Hint Okyanusu’ndaki seyahat noktasında turizme önemli katkıda bulunacak. Air Mauritius ile yapılan uçuş ortaklığı kapsamında, her iki havayolunun yolcuları Mauritius gidiş ve dönüşte daha fazla uçuş erişimi ile rahat bağlantı imkânından faydalanacaklar.

Havayolu ayrıca 23 Haziran 2022’den itibaren Singapur’a yolcu uçuşlarını da haftada yedi seferden haftada on dört sefere çıkaracak. Ek seferler, ülkenin uluslararası turistlere kapılarını yeniden açması ve seyahat kısıtlamalarını gevşetmesiyle birlikte artan seyahat talebini karşılayacak.

130’dan fazla seyahat noktasına Emirates ile uçun, iyisiyle uçun

Dört seyahat noktasına daha seferlerin yeniden başlamasıyla birlikte, Emirates’in geniş uçuş ağı altı kıtada 130’dan fazla seyahat noktasına ulaşacak. Birinci önceliği güvenli seyahat olan havayolu, yerde tüm temas noktalarında ve uçak içinde, seyahatin her adımında yolcularına en yüksek güvenlik ve hijyen standartlarını sunmaya yönelik kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koyuyor. Dubai’den seyahat eden yolcular, havalimanındaki yolculuklarını kolaylaştırmak için en gelişmiş temassız teknolojiden de faydalanabiliyorlar.

Emirates ayrıca ödüllü şeflerden oluşan bir ekip tarafından hazırlanan bölgesel lezzetlerden oluşan yemek menüleri ve bu menülere eşlik eden geniş premium içecek seçkisiyle yolcularına gökyüzünde benzersiz bir yemek deneyimi sunuyor. Yolcular arkalarına yaslanarak Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile film, dizi, müzik, podcast, oyun, sesli kitap ve daha fazlasını içeren özenle hazırlanmış global eğlence içeriklerinin yer aldığı 5000’den fazla kanalın keyfini çıkarıyorlar.

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.