• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Emirates, BAE Kariyer Fuarı 2022’ye yeni ve çeşitli fırsatlar getiriyor

Emirates, BAE Kariyer Fuarı 2022’ye yeni ve çeşitli fırsatlar getiriyor
Emirates, BAE Kariyer Fuarı'na, BAE vatandaşları için havacılık ve seyahat alanlarında geniş iş fırsatları sunan portföyüyle geri dönüyor.

DUBAI- Emirates, 20 Eylül - 22 Eylül tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen BAE Kariyer Fuarı'na, BAE vatandaşları için havacılık ve seyahat alanlarında geniş iş fırsatları sunan portföyüyle geri dönüyor.

"İşlerin Geleceği" teması altında, bu yılki BAE Kariyer Fuar’ı, sürekli değişen çalışma ortamı ve pandemi sonrası pazarın zorlukları hakkında üretken müzakerelere şahit olacak. Emirates, pandemi sonrası işleri güçlü ve sağlıklı bir şekilde iyileştirmek için çeşitli departmanlarda bir dizi pozisyonu doldurmak için aktif olarak Emirlik vatandaşlarını arıyor. Emirates Grubu şu anda BAE vatandaşları için giriş seviyesinden lisansüstü rollere kadar çeşitli pozisyonlarda 500 iş fırsatı sunuyor.

bae-kariyer-fuari.jpgEmirati Lisesi Mezunları aşağıdaki programlara başvuru yapabilir:

Ulusal Askeri Pilot Programı

Uçak Bakım Mühendisi Lisans Programı

Ulusal Burs Programları

Ulusal Kabin Ekibi Programı

Müşteri Hizmetleri Uzmanları

Emirati Üniversitesi Mezunları aşağıdaki programlara başvuru yapabilir:

Ulusal Yüksek Lisans Programı

Teknoloji (BT) Yüksek Lisans Programı

Kıdemli Yazılım Mühendisi

Emirates Grubu ayrıca yeni mezunlara Emirates Grubu içerisindeki çeşitli departmanlarda doğrudan deneyim kazanma fırsatı veren bir staj programı da sunmaktadır.

Emirates Grubuna yeni katılanlar, yeni rollerine tam olarak entegre olmak için, organizasyona ve bir bütün olarak havacılık endüstrisine katkıda bulunmalarını sağlayacak, iş başında ve sınıflarda eğitim alma fırsatına sahip olacak. Yeni katılan Müşteri Hizmetleri Uzmanları hem pratik hem de teknik becerilerini geliştirmek için 12 aylık kapsamlı bir eğitimden geçecekler. Ulusal Kabin Ekibi Programı adayları, en büyük uluslararası havayolunda BAE ulusal işgücünü temsil eden Emirates kabin ekibi olarak nitelendirilmeden önce 7 haftalık bir Ab-initio eğitim kursundan geçeceklerdir.

Emirates Grubu, tercih edilen bir şirket olarak BAE vatandaşlarına rekabet fırsatları ve cazip avantajlar sunmaktadır. Grup, sürekli olarak istekli ve yetenekli Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlarını araştırıyor. Emirates, bünyesinde yer alan çalışanlarına kariyerlerini, kişisel ve mesleki gelişim için birinci sınıf eğitim kursları ve programlarına erişim ile arttırmayı taahhüt ediyor.

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.