• BIST 9631.59
  • Altın 2475.941
  • Dolar 32.4479
  • Euro 34.4714
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

Emirates, Arabian Travel Market (ATM)’e de tanıtım yaptı

Emirates, Arabian Travel Market (ATM)’e de tanıtım yaptı
Emirates, salgın başladığından beri tüm dünyada gerçekleşen en büyük yüz yüze seyahat sektörü etkinliği olan Arabian Travel Market 2021’e (ATM) katılımını başarıyla tamamladı

DUBAI- Emirates, salgın başladığından beri tüm dünyada gerçekleşen en büyük yüz yüze seyahat sektörü etkinliği olan Arabian Travel Market 2021’e (ATM) katılımını başarıyla tamamladı.  Bu yılki ATM’de ziyaretçilerin Emirates ürünlerini güvenli bir şekilde nasıl deneyimlediğini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Bu yılki Arabian Travel Market’in gerçekleştirilebilmesi, Dubai’nin ziyaretçiler için en yüksek güvenlik standartlarından ödün vermeden büyük ölçekli etkinlikleri yeniden hayata geçirmeye yönelik süregelen çalışmalarını ve tutarlı yaklaşımını yansıtıyor. Canlı etkinlikleri yeniden hayata geçiren ilk şehir olan Dubai, küresel bir ticari turizm merkezi ve dünya çapında birinci sınıf etkinliklere ev sahipliği yapmak için güvenli bir yer olarak itibarını güçlendirdi.

emirates,-arabian-travel-market.jpgGüçlü sağlık protokolleri uygulayan Emirates, dört gün süren etkinlikte 3000’den fazla temsilciyi ve etkinlik katılımcısını standında güvenli bir şekilde ağırladı ve ziyaretçileri ağırlarken güvenlik tedbirlerini sorumlu bir şekilde fazlasıyla karşıladığı için Arabian Travel Market fuarının organizatörlerinin takdirini topladı.
Tüm ziyaretçilerin ve personelin sağlık ve güvenliğini sağlamak için uygulanan protokoller arasında, kapasite şartlarına uymaya yönelik standa aşamalı ve sınırlı giriş, stant etrafından cam bölme duvarları, sosyal mesafenin uygulamasına, katı kuyruk sistemlerine, koltukların ve yüzeylerin her kullanımdan sonra kapsamlı temizliği ve dezenfekte edilmesine, el dezenfektanı istasyonları, dijital menüler ve medya kitleri, toplantı masalarında cam bölmeler gibi daha birçok tedbir yer aldı. 
emirates,-arabian-travel-market-002.jpg

Bu yılki ürün sergisinin en önemli öğesi, havayolunun kısa bir süre önce lansmanını yaptığı Premium Ekonomi koltukları oldu. Ziyaretçiler, 102 cm'e ulaşan koltuk aralığıyla, 49,5 cm genişliğe sahip olan ve konforlu bir eğimle yatak haline getirilebilen koltukların yer aldığı Premium Ekonomi ürününü dinlenerek ve yatak konumuna getirerek yaşama imkanı buldular.
Emirates standında ayrıca havayolunun ezber bozan Boeing 777-300ER First Class tamamen kapalı özel süitleri sergilenirken, Boeing 777 Business Class koltuğu, yepyeni A380 OnBoard lounge ve bunların yanı sıra First Class Shower Spa ve ezber bozan Ekonomi Sınıfı koltuklarının Ghaf ağacı motiflerinin yer aldığı yeni renk paletleriyle tamamen yenilenen en son versiyonu gibi diğer ikonik de ürünler yer aldı.

emirates,-arabian-travel-market-004.jpgATM boyunca, Emirates ortak turizm çalışmaları, teknoloji ilişkilerine odaklanarak seyahat sektörünün yeniden canlanmasını desteklemek için sektördeki iş ortakları ve tedarikçilerle iş birliği yapma ve turizm ve havacılık ekosistemi genelinde devam eden ortaklıkları destekleme konusundaki kararlılığını yeniden ortaya koydu. Emirates, Endonezya hükümeti ile, turizm trafiğinin geri dönüşümünün getirisini geliştirmek için bir Taahhüt Anlaşması imzaladı. Havayolu ayrıca Huawei ile bir Mutabakat Anlaşması yaptı. Bu anlaşma ile iki marka da kendi sektörlerinde Orta Doğu ve diğer bölgelerde daha geniş bir hedef kitlede farkındalığı artırabilecek. Sektörden çeşitli temsilcileri kabul eden Emirates kıdemli yönetimi, turizm girişini artırmak ve geliştirmek için farklı olanakları inceledi. 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ATM, dünyanın en büyük seyahat ticaret fuarlarından biridir.

emirates,-arabian-travel-market-006.jpg

Bu haber toplam 986 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.