• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Emirates ABD’de ‘Orlando'da

Emirates ABD’de ‘Orlando'da
Emirates Havayolu, ABD'deki 10’uncu destinasyonu olan Orlando’ya günlük uçuşlarını 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Boeing 777-200LR seferleri ile başlatıyor.

İSTANBUL- Emirates Havayolu, ABD'deki 10’uncu destinasyonu olan Orlando’ya günlük uçuşlarını 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Boeing 777-200LR seferleri ile başlatıyor. Orlando’ya gerçekleştirilecek uçuşlarda, Business Class biletleri 3.829 Euro’dan, ekonomi sınıf biletleri ise 1.176 Euro’dan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, ABD’nin Florida eyaletinden Dubai'ye ilk doğrudan hizmetini, Orta Doğu, Güney Asya, Uzak Doğu ve Afrika'ya yaptığı uçuşlardan birçoğuyla bağlantılı olarak Orlando şehrine gerçekleştirecek. Emirates’in bu güzergahtaki seferlerinde sekiz First Class süit, 42 Business Class yatağa dönüşebilen ve 216 Ekonomi Sınıfı koltuğa sahip Boeing 777-200LR ucağı kullanılacak.

emirates2.20150509010759.jpg

Dünya çapında eğlence parkları, aile eğlencesi ve yıl boyunca güneşli iklimiyle tanınan Orlando her yıl 59 milyonun üzerinde ziyaretçiyi kendisine çekiyor. Şehir aynı zamanda ileri teknoloji, film ve dijital medya üretimi, hava, uzay ve sağlık sektörlerinde güçlü sanayisiyle önemli bir ticaret merkezi olma özelliği taşıyor.
Emirates, Porto Riko'daki San Juan; Bogota, Colombia ve Nassau, Bahamalar da dahil 24 şehre hizmet sunan ortak uçuş partneri JetBlue’nun Orlando'daki merkezi üzerinden müşterilerini ABD, Karayipler ve Güney Amerika'daki birçok noktaya da kesintisiz bağlıyor.
Orlando’ya başlatılan sefere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Emirates Başkanı Sir Tim Clark: "Orlando, dünyanın en büyük birinci sınıf tatil ve konferans bölgelerinden, dinamik bir iş merkezi ve Emirates'in uzun süredir hizmet sunmak istediği bir varış noktası. 80 ülkede 145 varış noktası içeren küresel ağımızla bu şehir arasında kurulacak bağlantı sayesinde hizmetimizin büyüyen bir bölge olan Orlando ve Orta Florida’nın daha da gelişmesini kolaylaştıracağına ve Orlando'daki müşterilere Emirates ile uçarak ödüllü uçuş ürünlerimizden ve hizmetlerimizden yararlanma fırsatını sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
Emirates 10 yılı aşkın bir süredir ABD'ye uçuşlarını gerçekleştiriyor ve sürekli artan talebi karşılamak amacıyla hizmetlerini kademeli bir şekilde genişletiyor. Orlando, son olarak 10 Mart 2014 tarihinde başlayan Boston ve 5 Ağustos 2014 tarihinde başlayan Chicago'nun ardından Emirates'in ABD'de hizmet sunduğu onuncu güzergah olacak. Emirates, ABD'de şu an başka hiçbir havayolunun sunmadığı dünya genelinde 50'nin üzerinde noktaya tek taşıyıcılı bağlantıyı sunuyor. Emirates’in ABD rotalarındaki ortalama doluluk oranı ise 2014 yılında yüzde 80'in üzerinde oldu. Emirates geçen yıl ABD'ye gidiş ve dönüş yönünde 2,3 milyondan fazla yolcu ve 106.000 ton kargo taşıdı.
Emirates yolcuları, uçuş boyunca Boeing 777-200LR’de tüm kabinlerde, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da en yeni filmler, TV şovları ve müziklerin yer aldığı 2000’in üzerinde ücretsiz kanalın yanında sayısız oyunun, gurme mutfağının ve 120 ülkeyi aşkın çok uluslu kabin ekibi hizmetinden faydalanabiliyor.
Bunun yanı sıra; First Class yolcuları kendilerine özel iki metrelik yatak ve yemek alanı içeren süitlerinde, Business Class yolcuları ise yatak haline gelen koltuklarında dinlenebilirken, Ekonomi sınıfı yolcuları ücretsiz içecek dahil menüler arasından seçim tercihi ile yolculuk yapabiliyor.

Emirates hakkında:
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 81 ülkede 144 destinasyona taşıyor. 233 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 135 milyar doların üzerinde 281 uçak siparişi bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.