• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Emin Çakmak'tan WTM'de anlaşma

Emin Çakmak'tan WTM'de anlaşma
Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği-THTDC ve Dünya Turizm Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak Uganda, Rwanda ve Fas ile işbirliği yaptı.

LONDRA- Londra’da düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından World Travel Market 2014’e Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtmak üzere katılan Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği-THTDC ve Dünya Sağlık Turizm Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak Uganda, Rwanda ve Fas ile işbirliği anlaşması yaptı. Türkiye'nin sağlık turizmi için yurtiçinde ve yurtdışında yılda 350'yi aşkın etkinliğe katılan THTDC Başkanı Emin Çakmak, "Yaptığımız çalışmalar ve katıldığımız etkinliklerle Türkiye'nin sağlık turizmindeki hedefini büyütüyoruz. Başta Türk Hava Yolları olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı'nın desteklerini gözardı edemeyiz. Kamu özel sektör işbirliği ile Türkiye'yi sağlık turizminde zirveye taşıyoruz" dedi.

wtm-thtc-.jpg16.jpg
THTDC ve GHTC Başkanı Emin Çakmak ile Genel Sekreter Yunus Gürkan Londra WTM 2014 Fuarı'nda üyelelir bulunan 300'ü aşkın sağlık ve turizm kuruluşu adına dünyaya Türkiye'nin sağlık turizmini tanıttılar

wtm-thtc-1.jpg
Londra WTM 2014’te Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC üyesi dünyanın önemli sağlık kuruluşlarından olan I Care’den Nils Norberg’te THTDC standını ziyaret etti.

wtm-thtc-.jpg7.jpg
Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TC Londra Büyükelcisi Abdurrahman Bilgiç , THTDC ve GHTC Başkanı Emin Çakmak 

ÇAKMAK: HEDEFİMİZ SAĞLIK TURİZMİNDEN 20 MİLYAR DOLAR

Böylece Türkiye’nin dünyadaki sağlık turizmini tanıtan network ofislerinin sayısı 85 ülkeye ulaştı. THTDC Başkanı Emin Çakmak Londra Turizm Fuarı’nın Türkiye’nin sağlık turizmi için verimli geçtiğini belirterek “Dünyada Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtan ve pazarlayan ülkelerin temsilcileri ile workshop’larda buluştuk. Amacımız 2023’e kadar Türkiye’nin sağlık turizminden gelirini 20 milyar dolara çıkarmaktır” dedi.

wtm-thtc-.jpg11.jpg
THTDC Termal Grup Başkanı ve GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan

DÜNYAYI TANITIM İÇİN TÜRKİYE’YE TOPLAYACAĞIZ

THTDC Termal Grup Başkanı ve GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek “Konseyin network ofislerine katılan Uganda, Rwanda ve Fas temsilcilerin Türkiye’ye getirerek önemli  sağlık kuruluşlarımız ve termal tesislerimizi gezdireceğiz. Önümüzdeki yıllarda Dünya Sağlık Turizmi Konseyi’ne üye ülkeleri ve 85 ülkenin network ofislerinin temsilcilerini ülkemize toplayarak büyük çaplı tanıtımını yapmayı planlıyoruz” dedi. 

wtm-thtc-.jpg4.jpg
WTM 2014 Fuarı’nda Çanakkale Gelibolu Savaşları’nı sergilediği köşe ile Lonely Planet Ödülü aldı.  

wtm-thtc-.jpg6.jpg

wtm-thtc-.jpg12.jpg
WTM 2014'te THTDC standını valiler ziyaret etti. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Antalya Valisi Muammer Türker, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta Türkiye'nin sağlık turizmi adına yaptıkları çalışmalar nedeniyle Başkan Emin Çakmak ve Genel Sekreter Yunus Gürkan'ı kutladılar.

wtm-thtc-.jpg2.jpg

wtm-thtc-.jpg3.jpg

THY’nın Amerika ve Kuzey Avrupa  Satış Pazarlama Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan ve Globalist DMC Başkanı Süleyman Gök, THTDC  Başkanı Emin çakmak ve Genel Sekreter Yunus Gürkan’ı ziyaret etti. Doğan, THTDC’nin çalışmaların izlediklerini belirterek Amerika ve Kuzey Avrupa için destek vereceklerini söyledi.

wtm-thtc-.jpg13.jpg
THTDC'nin standı WTM 2014'te Türkiye'nin 300'ü aşkın sağlık ve turizm tesisinin temsil etti.

wtm-thtc-.jpg14.jpg
THY'nin Birmingham Müdürü Ersen Engin  ve THY'nin Manchester Müdürü Selim Ozturk THTDC Başkanı Emin Çakmak ve Genel Sekreter Yunus Gürkan'ı ziyaret ettiler.

wtm-thtc-.jpg33.jpg
Londra WTM 2014 Fuarı'nda Emin Çakmak ve Yunus Gürkan THTDC ve GHTC adına yer aldılar

wtm-thtc-.jpg18.jpg
THTDC standını Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, Hürriyet Ankara Bürosu'ndan Erdal İpekeşen ziyaret etti.

wtm-thtc-.jpg17.jpg

wtm-thtc-.jpg15.jpg
Türkiye'nin Londra Kültür ve Turizm Müşaviri Ali Selçuk Can, THTDC standını ziyaret ederek başarılar diledi.

wtm-thtc-.jpg8.jpg
Mersin Turizm Platformu Başkanı ve Olcar Turizm'in sahibi Numan Olcar'da THTDC standıni ziyaret etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.