• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Emin Çakmak milli görev yapıyor

Emin Çakmak milli görev yapıyor
Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, GHTC Başkanı Emin Çakmak’a Türkiye adına milli bir görev yapıyorsunuz. Bizim görevimiz sizlerin yanında olmaktır

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
DUBAİ /BAE-
Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Salih Özer, Dubai’de düzenlenen 3. Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda Dünya Sağlık Turizmi Konseyi (GHTC) Başkanı Emin Çakmak ve katılımcılara “Türkiye adına milli bir görev yapıyorsunuz. Bizim görevimiz sizlerin yanında olmaktır” dedi. Türsab başkan Adaylığı çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Emin Çakmak "Sayın Başkonsolos, Türsab yönetimine geldiğimizde bu gibi fuarlar ve dünyadaki etkinliklere seyahat acentelerimizi de getirerek Türkiye'nin dünya turizmindeki payını daha çok artıracağız. Türk turizminin önemli tayıcısı durumundaki seyahat acentelerini layık oldukları yere ve bol kazanmaları gereken kulvarlara taşıyacağız" şeklinde konuştu. 

emin-dubai-7.20151008093231.jpg

emin-dubai-2.jpg

BAŞKONSOLOS OZAN: DUBAI SAĞLIKTA TÜRKIYE IÇIN ÖNEMLI PAZAR
Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC Kurucu Başkanı ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak ve Genel Sekreter Yunus Gürkan ile birlikte fuara katılan Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşlarının standlarını gezen Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ile Turizm Müşaviri Salih Özer katılımcılardan bilgi aldılar. Dubai’den Türkiye’ye önemli sayıda hasta gönderildiğini belirten Başkonsolos Ozan, “Bu gibi fuarlarda yapılan tanıtımlarla Türkiye’ye giden hasta sayısı artıyor” dedi.

emin-dubai-11.jpg

EMİN ÇAKMAK: SAĞLIK TURİZMİ TANITIMINI SÜRDÜRÜYORUZ
GHTC Başkanı Emin Çakmak, fuarlarda Kültür ve Turizm bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Türk Hava Yolları’nın desteğiyle önemli katılımlar yaptıklarını belirterek, B2B şeklinde düzenlenen workshoplarda önemli işbirlikleri kurulduğunu belirtti. Dubai fuarının her yıl giderek büyüdüğünü ve dünyanın ilgisini çektiğini söyleyen Emin Çakmak “Hedefimiz 2023 yılında 2 milyon hasta ve TÜrkiye’ye 20 milyar dolar kazandırmaktır. Bu amaçla yurtdışında sağlık turizmi çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz. Geçen hafta Ukrayna’nın Kiev IMTEC Fuarı’nda tanıtım yaptık. Bu yıl içinde Ankara’da Rusça konuşulan 21 ülkenin sağlık turizmine ilgi duyan ekiplerini bir araya getiterek, Ankara’nın sağlık turizminde önemli bir destinasyon olduğunu ortaya koyduk” şeklinde konuştu.

emin-dubai-3.jpg

emin-dubai-5.20151008093420.jpg

BAŞKONSOLOS DESTEĞİMİZ SİZLERLE
Başkonsolos Ozan ve Ataşe Özer, Türkiye Standını Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi (THTC) ve TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak, Dünya Sağlık Turizmi Konseyi (GHTC) ve THTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan ile birlikte, Türkiye Standı’ndaki kurumları tek tek gezdi. Türkiye’den katılımcıları ziyaret eden Ozan ve Özer, katılımcılardan bilgi aldılar. Türkiye standını beğenen ve katılımcılara başarılar dileyen Başkonsolos Ozan, Dubai’ye gelen turizm sektörü temsilcilerine her türlü konuda desteği esirgemeyeceklerini bildirdi. Ozan, fuarlara katılım gösteren firmaların yanında yer aldıklarını ifade ederek, turizmcilerden Dubai’deki fırsatlardan yararlanmalarını istedi. 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.