• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Elite World Sapanca'ya The World Luxury Awards’tan 2 ödül

Elite World Sapanca'ya The World Luxury Awards’tan 2 ödül
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, uluslararası ölçekte sektörün en prestijli ödüllendiren biri olarak kabul edilen The World Luxury Awards tarafından 2 farklı kategoride ödüle layık görüldü. 

İSTANBUL - Elite World Hotels zincirinin bir parçası olan ve doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile öne çıkan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, uluslararası ölçekte sektörün en prestijli ödüllendiren biri olarak kabul edilen The World Luxury Awards tarafından 2 farklı kategoride ödüle layık görüldü. 

Konfor, şıklık ve misafirperverliği bir arada sunan Türkiye’nin yerel otel zinciri Elite World Otelleri 2021 yılında yeni ödüller almaya devam ediyor. Son olarak The World Luxury Awards tarafından Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort  2 farklı kategoride ödüle layık görüldü. Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort; Luxury Conference & Event Hotel ve Luxury Wellness Centre kategorisinde bölge birinciliği ödülünü aldı. 

elite-world-sapanca-emel-elik.jpg

Elite World Hotels Satış & Pazarlama Koordinatörü Emel Elik Bezaroğlu bu özel ödüle ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort  olarak “Hizmet kalitemizi, başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumumuzu üst seviyelere taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda uluslararası otel zinciri olmak için yeni projeler gerçekleştiriyoruz.  Ayrıca hizmet kalitemizi, başarılarımızı sürdürülebilir kılmak ve mevcut konumumuzu üst seviyelere taşımak için yatırımlarımızı artırıyoruz” dedi. 

-elite-world-sapanca-.jpgElite World Hotels Hakkında

Özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile Türk misafirperverliğini sentezleyerek, misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Elite World Otelleri; konfor, şıklık, güvenlik ve modern teknolojik alt yapıyı bir arada sunuyor. 

Elite World Otelleri; Elite World Prestige, Elite World İstanbul Taksim’de, Elite World Europe Basın Ekspres’te, Elite World Business Florya’da, Elite World Asia Küçükyalı’da, Elite World Van, Van şehir merkezinde ve Elite World Marmaris Otel , Marmaris İçmeler'de konumlanmıştır.   Ayrıca son olarak Kocaeli Sapanca’da 650 milyon TL yatırım bedeliyle 44 dönüm arazi içinde yer alan bölgenin en büyük konaklama, toplantı ve spa kapasitesine sahip oteli Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort’u hizmete açmıştır.  

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.