• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Élite Hotel Darıca'da barbekü partisi

Élite Hotel Darıca'da barbekü partisi
Darıca’da açılan Élite Hotel Darıca, bahçesinde kurulan mangallarda sucuk pişirildi, usta aşçıların hazırladığı yemekler ikram edildi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DARICA- İ
stanbul’un yeni turizm merkezi olmaya aday olan Darıca’da açılan Élite Hotel Darıca, Elite Hotels Genel Koordinatörü Dilaver Doğru ve Otel Müdürü Yusuf Yıldız’ın düzenlediği berbekü partisi ile özel konuklara tanıtıldı.

elitadarica56.jpg

elitadarica31.jpg

Otelin kır düğünlerine sahne olacak bahçesinde kurulan mangallarda sucuk pişirildi, usta aşçıların hazırladığı yemekler ikram edildi. Daha sonra otelin terasında yer alan muhteşem manzaları açık ve kapalı barında müzik eğşliğinde unutulmaz saatler geçirildi.

DARICA YENİ TURİZM MERKEZİ OLUYOR
Elite Hotels Genel Koordinatörü Dilaver Doğru, “İstanbul ile Kocaeli’nin buluştuğu noktada bulunan Élite Hotel Darıca bölgede bulunan iş dünyasının bir araya geldiği otel olacaktır. İstanbul’un önemli sanayi kuruluşları otüelin bulunduğu bölgededir. Ayrıca Körfez Köprüsü hizmete girdiği zaman Yalova’ya uzanacak bir güzergah üzernde yer alıyoruz. Darıca İstanbul’un yeni turizm nerkezi olmaya hazırlanyor.Elite Hotels olarak bu hazırlıkta bizde yer aldık” dedi.

elitadarica22.jpg

elitadarica33.jpg

elitadarica87.jpg

elitadarica7.jpg

TURIZM SEKTÖRÜNÜN YENI YıLDıZı

Asya Yakası’nda Darıca’da Elite Hotels Grubu’nun hizmete açtığı 194 odalı, 15 farklı toplantı salonu, 1500 metrekare spası ile denize sıfır konumda Elite Hotel Darıca Spa&Convention Center turizm sektörünün yeni yıldızı oldu.  Élite Hotel Darıca, 2000 yılında kurulan Élite Hotels grubunun dördüncü oteli olarak modern mimari ve son teknoloji ile donatılmış odalarını, business misafirlerinin ihtiyaçlarına göre dizayn edildi

elitadarica2.jpg

elitadarica15.jpg

KIR DÜĞÜNLERİNİ AĞIRLIYOR

Élite Hotel Darıca,güler yüzlü ve eğitimli personeli, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile kongre, seminer, bayi toplantısı, lansman, gala yemekleri, yılbaşı partileri, mezuniyet, kına, nişan ve düğün organizasyonlarında misafirlerini ağırliyor. Yaz aylarında ise havuzbaşı ve kır alanındaki 750 kişilik kapasitesi ile açıkhava organizasyonlarına hizmet veriyor.

elitadarica18.20150616181929.jpg

elitadarica17.jpg

elitadarica11.jpg

elitadarica9.jpg

elitadarica19.jpg

elitadarica3.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.