• BIST 12270.18
  • Altın 6569.97
  • Dolar 49.1551
  • Euro 55.2469
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Elektrikli otomobil görücüye çıkıyor

Elektrikli otomobil görücüye çıkıyor
Elektrik Motorlu Araç Teknolojisi Tanıtım Sergisi' kapsamında elektrikli otomobiller hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık tutulacak.

ANKARA - Türkiye'de üretilen elektrikli otomobiller Ankara'da görücüye çıkacak. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK)10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri dahilinde düzenlenen 'Elektrik Motorlu Araç Teknolojisi Tanıtım Sergisi' kapsamında verilecek resepsiyonun ardından elektrikli otomobiller hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık tutulacak.
Renault firması tarafından üretilen Fluence marka elektrikli otomobilin yanı sıra şirketin ilk üretimlerinden olan bir araç da sergide yer alacak. Ankara'dan ve diğer illerden sergiye gelecek ziyaretçilere araçların işleyişi hakkında bilgi verilecek.
Elektrikli otomobiller, EPDK'nın Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Yüzüncüyıl adresindeki sergi salonunda 24 Mart Perşembe akşamı sergilenecek.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.