• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

Elektrikli bisikletin çektiği Bisiklet Karavan fuarda

Elektrikli bisikletin çektiği Bisiklet Karavan fuarda
Elektrikli bisikletin çektiği Bisiklet Karavan “i:woo” için “ister kendin yap, ister kirala. İstersen rehberli turlarımıza katıl. Doğaya çık” deniliyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ – TÜRKİYE TURİZM
STTUTGART / ALMANYA -
Stuttgart CMT 2024 fuarınını en ilginç aracı elektrikli bisikletin çektiği Bisiklet Karavan “i:woo” oldu. Ahşap karavan için “ister kendin yap, ister kirala. İstersen rehberli turlarımıza katıl. Doğaya çık” deniliyor.
Dünyada elektrikli araçlar giderek yaygınlaşırken, elektrikli bisikletlerde güçlendi. Hatta dağ tepe aşan güçlü bisikletler ortaya çıktı. İşte böyle güçlü bir bisikletin çektiği Stuttgart CMT fuarının en ilginç aracı olan karavan Bisiklet Karavan “i:woo” dikkat çekti.

bisiklet-karavan-.jpg

Yunanlı düşünür Demokritos’un “Başlangıçta cesaret, sonda ise mutluluk vardır”şeklindeki sözünden hareketle Bisiklet Karavan ortaya çıkmış.

c00a0a13-c9f7-46e1-af13-76a75e23c880-copy.jpgbisiklet-karavan--002.jpgbisiklet-karavan--001.jpg

2024 YILI ETKİNLİK TAKVİMİ
Fuarda sergilenen Bisiklet Karavan için yapılan tanıtımda “Kendiniz inşa edilebilir veya satın alınabilirsiniz . Özgürce ve bağımsız olarak seyahat edin ve doğada olun” deniliyor.
Yani Bisiklet Karavan’ı verilen tarife uyarak kendiniz yapabiliyorsunuz. Sonra elektrikli bisiklete bağlayıp doğaya çıkıyorsunuz.

Hatta Bisiklet Karavan için 2024 yılı etkinlik takvimi bile var. “Bize katılın özgürlüğü yaşayın. Sadece gidin… ve küçük macera başlayabilir! Sürdürülebilir ve “farklı” bir şekilde seyahat etmek ister misiniz?

bisiklet-karavan--003.jpg

AHŞAP BİSİKLET KARAVAN KAMP ARACI
Bisiklet karavan ahşaptan ve tamamen el yapımı olarak üretilmiş. Tavanında elektriki üreten güneş enerjisi paneli bile var. Yani doğada enerjisiz yolda kalmak yok.
Bisiklet karavan için şu bilgiler veriliyor
“Ahşap bisiklet karavan kamp aracınız! Her zaman benzersiz . Almanya'da tamamen el yapımı . Detaylara büyük önem vererek ! Almanya'da tasarlandı ve üretildi!
i:woody'yi kiralayabilirsiniz: Tek başına bir bisiklet kampçısı için gecelik 49 Euro'dan başlıyor . Bisiklet kamp aracı ve e-bisiklet kombinasyonu bizden, gecelik 69 Euro'dan başlayan fiyatlarla .
İlgilenen herkes için artık Neckar ve Elsenz'in yanı sıra Bergstrasse ve Odenwald Doğa Parkı boyunca yeni bir rezervasyon yapılabilir teklifimiz var: 300 kilometrenin üzerinde (yaklaşık 220 km'lik bir devre ile) olası bir rota ağımız var. Geceyi geçirebileceğiniz olası yerler, yol boyunca öne çıkan noktalar ve hazırlanan GPX parkurları . Beklemeyin.
2024 sezonundan itibaren rehberli tur olarak da hizmet veriyor.
Sade, minimalist mobilyalar . Sürdürülebilir malzemelerle seyahat ediyorsunuz. Doğada tamamen kendi kendinize yetiyorsunuz.”

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.