• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ekmekiçi'den 5 yıldızlı tatil

Ekmekiçi'den 5 yıldızlı tatil
Geleneksel kebabımızı ekmek içinde sunarak yepyeni bir tarz yaratan Ekmekiçi, 25 çifte, beş yıldızlı Pırıl Otel’de bir gece konaklamalı tatil armağan ediliyo

İZMİR- Geleneksel kebabımızı ekmek içinde sunarak yepyeni bir tarz yaratan Ekmekiçi, hizmet kalitesini bir adım daha ileriye taşımak amacıyla özel anket formları hazırladı. 1999 yılında İzmir'de kurulan ve kebabı ekmek arasına koyarak farklı bir tat yaratan Ekmekiçi Türkiye'nin ilk 10 dürümcüsünden biri olarak tanıtılıyor.
Çağdaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, Ekmekiçi'nin şubelerini artırarak hedeflerinin İstanbul olduğunu söyledi.

 Yatırımları arasında Pırıl Otel bulunan

Ekmekiçi, anket formlarını dolduran müşterilerine harika bir armağan sunmayı da unutmuyor.

Formları dolduranlar arasında yapılacak çekiliş sonunda 25 çifte, beş yıldızlı Pırıl Otel’de bir gece konaklamalı tatil armağan ediliyor.

Ekmekiçi, yemek keyfini termal tatil kazanma şansıyla tamamlamak isteyenleri şubelerine davet ediyor.

Kebabı ekmek arasına koyarak ülkemizdeki fast-food anlayışına köklü bir yenilik getiren Ekmekiçi, hizmet kalitesini daha ileri taşımak için önemli çalışmalar yürütüyor.

Bu çerçevede müşterilerinin düşünce ve önerilerine büyük önem veren Ekmekiçi, şubelerine gelen misafirlerince doldurulmak üzere anket formları hazırladı.

Üstelik Ekmekiçi, anket formalarını dolduranlara muhteşem bir termal tatil armağan ediyor.

Ankete katılan 25 çift, yapılacak olan çekilişin sonunda beş yıldızlı Pırıl Otel’de bir gece konaklamalı tatil kazanma şansı yakalıyor.

10 Aralık 2007 tarihinde sona erecek olan kampanya uyarınca talihliler, tatil haklarını beş ay içinde diledikleri gün kullanabiliyor.

Ülkemizin ünlü kebaplarını ekmek arasında sunarak özgün bir tarz yaratan Ekmekiçi, lezzet kavramına büyük önem veriyor.

Doyurucu, besleyici ve sağlıklı lezzetleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Ekmekiçi, üretimini yüksek hijyen standartları doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Menüsünde döner, tavuk döner, kokoreç, sucuk şiş, tavuk şiş, kuzu şiş, tavuk beyti, lahmacun, içli köfte gibi birbirinden lezzetli ve doyurucu et ve kebap ürünleri yer alan Ekmekiçi, İzmir, Denizli ve Kuşadası’ndaki yedi şubesiyle faaliyet gösteriyor.

Ekmekiçi hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.ekmekici.com adresinden alınabiliyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.