• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Efsane otel Titanic Mardan Palace adıyla açılış için gün sayıyor

Efsane otel Titanic Mardan Palace adıyla açılış için gün sayıyor
Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında hizmete açılan otel, Antalya turizminin simge otellerinden biri olma özelliği taşıyor.

ANTALYA- Titanic Hotels, 15 yıllığına kiraladığı Mardan Palace'ı ay sonunda hizmete açıyor. 1,5 yıldır kapalı olan otel, Titanic Mardan Palace adıyla ve ultralüks hizmet kalitesiyle nisan ayı sonunda misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

İlk olarak, Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Kundu turizm bölgesinde, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında hizmete açılan otel, Antalya turizminin simge otellerinden biri olma özelliği taşıyor.

Geçen yıl kasım ayında yapılan anlaşmanın ardından 'Titanic Mardan Palace' olarak adı değiştirilen otel, 180 bin metrekare alana kurulu. Yaklaşık 6 aylık tadilat sürecinin ardından nisan sonunda kapılarını tekrar açmaya hazırlanan Titanic Mardan Palas, hizmet hayatındaki ikinci perdeye tüm eksiklerini tamamlamış olarak başlıyor.

mardan-palace-003.jpgEFSANE OTELDE İKİNCİ PERDE GÖRKEMLİ ŞOVLARLA BAŞLAYACAK

20 Milyon Euro'nun üzerinde yeni yatırımın gerçekleştirildiği otelin nisan ayı sonundaki açılışı, görkemli şovlara sahne olacak. Efsane otelde yapılan yenimele çalışmaları hakkında bilgi veren Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, 2009 yılı rakamlarıyla 1,4 milyar dolara yapılan otelin, oda kahvaltı oteli olarak açıldığını hatırlatarak, "Bir müddet sonra tabii ki Antalya'da resort hotel sistemi daha çok rağbet gördüğünden son 1,5 senedir kapalıydı.

Titanic Hotels olarak biz aldık. Ama oda kahvaltı olarak yapılan otelin nelere ihtiyacı olduğunu çok güzel tespit ettik, onları hayata geçirdik. Şu an bütün seyahat acenteleri ve müşteriler otelin açılışını bekliyor. Rusya ve etrafından katılacak ünlü sanatçıların olacağı özel etkinlikler ve çok güzel şovlar planlıyoruz" dedi.

BÜTÜN EKSİKLER TAMAMLANDI

Sahildeki düzenlemelerden aquaparka, çocuk kulübünden Nevizade alacart restoranına kadar birçok yenilik yapıldığını anlatan Aygün, "Show center, Kız Kulesi'nin etrafındaki köy meydanı, barlar, restoranın büyütülmesi, tüm odalar ve aile odalarının eksikliğinin tamamlanması, lobi gibi bütün eksikleri tamamladık.

Allah nasip ederse ay sonunda halkımızın hizmetine sunacağız. 'İnşallah iyi olur' diyoruz. Grup olarak böyle bir tesisin kapalı olmasına içimiz el vermedi. O nedenle burayı hayata geçirmeye karar verdik ve 'hayırlı olsun' diyoruz milletimize" diye konuştu.

20 MİLYON EURO'LUK YENİ YATIRIM

Titanic Mardan Palace'ın yeni konseptinde her şey dahil sistemin ultrasının da ultrasının uygulanacağını dile getiren Mehmet Aygün, "Olmayan, yok yok, her şey var. Burada servisin, hizmetin, sunumun en kalitelisi olacak. Şu an Titanic'lerin hem yurt içi hem yurt dışındaki hizmet kalitesi biliniyor.

O hizmet kalitesinin daha birkaç kat üzerinde hizmet vermek için yola çıktık. Onu da inşallah gerçekleştireceğiz. 15 yıllığına kiraladık. 6 aydır tadilat devam ediyor ve 20 milyon euro'nun üzerinde bir yatırım maliyetimiz oldu" dedi.

180 BİN METREKARE ALANA KURULU

180 bin metrekare alanda konumlanan otelin yapımı için 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanıldı. İstanbul'un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edilen otel, İstanbul'u dört farklı mimariyle anlatan, Türk ve Avrupa kültüründen ışıltılı bir koleksiyona sahip bir müzeyi andırıyor. Otel Leonardo Da Vinci'nin ilk köprüsü, Galata Köprüsü, Kız Kulesi, Kuleli Lisesi ve Dolmabahçe gibi Osmanlı İmparatorluğu'nun en etkileyici yapılarını içeriyor.

Otelin içinde ve dışında bulunan altın varaklı kemerler, İtalyan mermeri, değerli kristal ve ahşap türleri dikkat çekiyor. Premium ve deluxe odaları, royal suitleri ve göl evleri ile birlikte toplam 543 oda bulunan tesisin, 1000'in üzerinde çalışanı bulunuyor. (DHA)

Bu haber toplam 6701 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.