• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Dünyanın 'Turizm Ağırlama Sektörü' Sanal Konferansta buluşuyor

Dünyanın 'Turizm Ağırlama Sektörü' Sanal Konferansta buluşuyor
Bench Events, “Daha güçlü bir yarın yaratmak’ amacıyla ‘COVID-19’ konulu 2020 Turizm Ağırlama Konferansı’nı sanal ortamda herkese açık olarak Londra’dan yapıyor.

LONDRA- Bir çok ülkede düzenlediği turizm ağırlama ve yatırım konferansları ile tanınan Bench Events, “Daha güçlü bir yarın yaratmak’ amacıyla "Hospitality Tomorrow' başlıklı ‘COVID-19’ konulu 2020 Turizm Ağırlama Konferansı’nı sanal ortamda herkese açık olarak Londra’dan yapıyor. 7 Nisan’da Londra saatiyle 10.00 ile 16.00 arasında düzenlenecek sanal konferansa kayıt için çağrı yapılırken, katılımın ücretsiz olduğu bildirildi.

bench-events,-.jpg

SEKTÖRÜN LİDERLERİ KATıLıYOR
Bench Events https://BenchEvents.com/internet sitesi üzerinden yapılacak olan sanal konferansa otel, havacılık ve restoran sektöünün temsilcileri çağrılıyor. Konferans ve forumların lideri Bench Events internetten düzenlenecek canlı sanal konferans ile farklı bir deneyim gerçekleştiriyor.

GÜNDEM, DUYURU VE KAYITLA İLGİLİ BİLGİLERE ULAŞMAK İÇİN:
https://www.HospitalityTomorrow.com/ .

Sanal konferansta, COVID-19 salgını ve sanayide güveni yeniden inşa etmek endüstiri liderlerinin geniş katılımı ile şimdiye kadar görülmemiş ekonomik koşullar hakkında fikir alışverişi yapılacak.

İSTEYEN BAĞIŞ YAPACAK
Sanal bir konferansa katılacak olanların COVID-19’tan zaran gören otelcilik sektörünün çeşitli hayır kurumlarına bağış yapabilecekleri bildirildi.

PUNEET CHHATWAL: CESARETLE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞACAĞIZ
Hindistan Oteller Birliği CEO’su Puneet Chhatwal, sanal konferans hakkında şunları söyledi: “Otelcilik sektöründe birçok şirket görülmemiş tehdit ile karşı karşıyadır. COVID-19 dünya genelini adeta süpürüyor. Bu pandemik ile çok mücadele edeceğımiz görülüyor. Herkes bir çıkış yolu arıyor. Bu nedenle fikirlerin bir araya gelerek paylaşılmasına ihtiyaç var. Sanal ortamda düzenlenecek olan konferans bizim cesaretle ve yaratıcı bir şekilde düşünerek neler yapabileceğimizi ortaya koymak için büyük bir örnek teşkil edecektir.”

ÖNEMLİ KATILIM
Bench Events konferanslarının yöneticisi Paul Stoltz moderatörlüğündeyapılacak konfransa, esnek görüşleri, zeki fikirleri ile dünyanın önde gelen uzmanlarından bir çok ödüller kazanan Capital Economics Kurucu Başkanı Roger Bootle, Kenya Turizm Bakanlığı Yaban Hayatı Koruma Bölümü Sekreteri Hon. Minister Najib Balala, ABD Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Roger Dow ve dünyanın ağırlama sektörünün önemli isimleri katılıyor.

bench-events,--001.jpg

SANAL KONFERANSTA NELER KONUŞULACAK?
Sanal konferansta konuşulacak konular şöyle belirtildi:
Koronavirüsün ekonomiye etkileri neler? Zamanımızın en büyük felaketinden ağırlama sektörü nasıl sağ çıkacak? Krizde ihtiyaç duyulan dokuz temel liderlik davranışları neler olmalı? Sektörü kurtarmak için neler yapmalı, krezden nasıl yararlanmalı? COVID-19 gerçeği ile yaşamak.
Bu konuları BBC World News ve BBC News Channel'da güncel bir röportaj programı olan HARDtalk'ı sunan bir İngiliz gazeteci Stephen Sackur veUNWTO Genel Sekreteri Anita Mendiratta ilekonuşacak.

YUVARLAK MASALARA SORU VE CANLI GÖRÜŞME
Sanal konferansın 100 bin kişi tarafından izlenmesi için özel teknoloji alt yapısı kullanılacak. Genel tartışmalar belirli deneklerin ayrıntılı soruları yuvarlak masa toplantılarında cevaplandırılacak. Uzaktan katılımda canlı sohbet yapılarak, gerçek zamanlı olarak sorular ve yorumlar alınacak.
Bench Events katılımcılar ve delegeler ile görüşme imkanı sunacak. Böylece katılımcı kemsilci ile canlı görüntülü görüşme, kurulan standlara gözatılarak online sergi gezme ve görüşme mümkün olacak.

JONATHAN WORSLEY: GELECEKTE NE OLACAĞıNı TARTıŞACAĞıZ
Bench Events Kurucu Başkanı Jonathan Worsley, “Çoğu hükümet COVID-19’un toplum ve ekonomi üzerindeki pandemik etkisini açıklamak için kullandığı kelime ‘çok yıkıcı’ oldu. Seyahat ve ağırlama sektörü için çok zor bir dönem. Halen hiçbirşey kesin değil. Dünyamız artık asla eskisi gibi olmayacak. Biz krizle nasıl başa çıkalacağını ve ağırlama sektörünü nasıl kurtaracağımızı, nasıl bir planla başa çıkabileceğimizi araştırıyoruz. Bu nedenle in iyi stratejileri tantışmak üzere iş liderlerini bir araya getiriyoruz. Hedefimiz ağırlama sektöründe yarın ne yapacağız? Onu belirlemeye çalışıyoruz.”

bench-events.jpg
BENCH EVENTS HAKKINDA
Bench Events, ağırlama sektörü hakkında tarafından düzenlenen, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Latin Amerika konferansları dünya turizminin önemli kuruluşları katıldı., Bench Events' konferansları küresel konaklama, yatırım endüstrisi için önemli buluşmalar sağlıyor. Önemli otel yatırımcıları ve büyük proje geliştiricileri, lider finansörler ile üst düzey yöneticiler bu konfranslara katılıyor. Bench Events’in Kurucu Başkanı Jonathan Worsley, Berlin’de Uluslararası Otel Yatırım Forumu kurucularındandır. Bench Events'in misyonu, otelcilik sektöründe dünya çapında, büyümeyi kolaylaştırmak, işbirlikleri kurmak ve sektörün önemli liderlerini buluşturmak
Bench Events geçtiğimiz dönemde Afrika Otel Yatırım Forumu, Arap Otel Yatırım Konferansı,; Forum de l'Investissement Otelci Africain, Küresel Restoran Yatırım Forumu, İdeea Otel Yatırım Forumu, Operasyonel Emlak Festivali, Güney Amerika Otel ve Turizm Yatırım Konferansı, UZAY Verimli Binalar Yatırım Konferansı gibi etkinlikler gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 3981 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.