• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dünya ödüllü terapist Türkiye'de

Dünya ödüllü terapist Türkiye'de
Kate Moss ve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştiren QEPR’ın yaratıcısıPaul Emery, Türkiye'ye geliyor.

İSTANBUL-- Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi QEPR’ın yaratıcısıPaul Emery, dünya çapında gerçekleştirdiği terapilerinin Türkiye ayağı için Richmond Nua Wellness Spa’nın davetlisi olarak ülkemize geliyor.
Kate Moss ve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştiren Paul Emery, Kuantum Duygusal ve Fiziksel TerapisiQEPRile super model Kate Moss, aktrist ve TV yıldızı Megan Gale, pop müzik grubu Human Nature solistlerinden Phil Burton, Sigmund Freud’un torunu Sir Clement Freudve Monako Prensi Ernst gibi binlerce kişinin hayatını değiştirdi.

terapist2.jpg

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi QEPR’ın yaratıcısı Paul Emery, danışanlarınahayatlarını olumsuz etkileyen tüm psikolojik bariyerlerin üstesinden gelebilecekleri, doyurucu, kendine güvenli bir yaşam için çığır açan,yenilikçi teknikler uyguluyor. Kin, öfke, her türlü korku ve fobi, stres, önlenemeyen takıntı, travma, aşk acısı, suçluluk hissi, aşırı yeme isteği ve tüm kötü alışkanlıklarınızı sadece bir saatlik seanslahayatınızdan çıkartmanızı sağlıyor. Emery aynı zamanda migren, stres kaynaklı boyun ve sırt ağrıları, psikolojik yeme bozukluğu gibi konularda da terapi uyguluyor.
Richmond Nua Wellness Spa, önceki ziyaretleriyle ülkemizde büyük ses getiren dünyaca ünlü QEPR terapisti Paul Emery’yialdığı terapi sonrası hayatı değişenler ve başarısını duyanlar için yoğun istek üzerine tekrar ağırlıyor.
İyi yaşam alanında dünya trendlerini takip ederek misafirlerinin kaliteli yaşam adına tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çözümler sunan Richmond Nua, Paul Emery terapilerini konaklamalı ve konaklamasız seçeneklerlesunuyor.
Terapi fiyatı :290 Euro + %18 kdv
Paul Emery terapilerini 14 - 22 Mart ve 30 Mart - 05 Nisan tarihleri arasında Richmond Nua Wellness Spa’da, 23-29 Mart tarihleri arasında Richmond İstanbul’da uygulayacak.

terapist3.jpg

SIZ DE QEPR TERAPISTI OLABILIRSINIZ?
Paul Emery kendi geliştirdiği QEPR terapisini 2 günlük yoğun bir kursla merak eden ve QEPR uygulayıcısı olmak isteyenlerle paylaşıyor. Eğitimden sonra küçük bir uygulama ve birkaç deneyim ile hızlı ve etkili bir şekilde duygusal ve birçok fiziksel sorunu tedavi etmek mümkün. 31 Mart -1 Nisan 2015 günlerinde Paul Emery ile yapılacak QEPR eğitim programı için Richmond Nua’ ya başvurmak yeterli.

QEPR NEDIR ?
QEPR, vücudun reaksiyonlarını ve belli düşüncelere karşı oluşmuş negatif duyguları elimine etmek üzerine çalışır. Terapiyi psikolojinin gelişmiş bir formuyla ya da çoğu vakada uygulanan, belli güçlü akupunktur noktalarına hafifçe vurarak (taping) uygular. Bu noktaların duygulardan arındırmada etkili bölgeler olduğu kanıtlanmıştır.
İnsanın kendi kendini güçlendirmesinde çok etkili olan bu yöntem ve teknikleri öğrenildikten sonra herkes tarafından problemlerinden kurtulmak amaçlı kullanılabilir. QEPR, duygusal problemleri tedavi eder ama bir danışmanlık değildir. Çoğumuzun bildiği, uzun, yavaş konuşmalı terapi metodu da değildir. Hiçbir ilaç gerektirmez,terapisüreci acı içermez.
QEPR teknikleri, çoğu diğer terapinin aksine, tüm duygusal ve fiziksel problemleri hızlıca ve kolayca arındırma özelliğine sahiptir. Genellikle bir, bazen iki seans sürer. Ayrıca ilk terapi seansından sonra terapistinizi tekrar ziyaret etmek zorunda kalmazsınız. Böylelikle, hem zamanınız hem de paranız harcanmamış olacaktır. İhtiyaç duyduğunuzda evde uygulayabileceğiniz ve sonraki streslerinizden arınmak için hayat boyu kullanabileceğiniz, fiziksel rahatlamanıza da yardımcı olacak iyileştirici teknikler size öğretecektir.

terapist5.jpg

QEPR NASıL DOĞDU ?
35 yıldan fazla bir süre kendi endişe ve sosyal fobileriyle mücadele eden Paul Emery, tedavi yöntemlerini araştırırken dünyanın önde gelen terapistleriyle çalıştı. Birçok metod ve tekniği öğrenip deneyimledi. Kendini tedavi edecek derecede yetkinlik kazandıktan ve değişik problemlere sahip binlerce insana yardım ettikten sonra, öğrendiği metod ve teknikleri bir araya getirdi. QEPR’ı hızlı, kolay ve acısız bir yöntemle yardım edebileceği kadar çok kişiye sunma istediği ile geliştirdi. Paul Emery 2010 yılında, QEPR terapisi ile “Dünyanın En İyi Spiritüel Terapisti” ödülüne sahip oldu.

PAUL EMERY KIMDIR?
İngiltere’de doğan Paul Emery, University of Wales’te psikoloji okudu ve bu dönemde Fritz Perls ve Dr. Carl Rogers’ın tekniklerini öğrendi. Daha sonra NLP (Neuro-Linguistics Programming) tekniği üzerine yoğunlaşan Emery, uzmanlık seviyesine yükseldi. EFT (Emotional Freedom Techniques) tekniğini bulan ve ilerleten Gary Craig ile çalışan Paul Emery’nin üzerinde çalıştığı bir başka alan TFT (Thought Field Therapy) oldu ve burada yine tekniğin kurucuları Dr. Roger Callahan ile çalışma fırsatı buldu. Bu teknik, temel olarak vücuttaki anatomik hatlarda oluşan blokajları, duygusal hassasiyeti ve toksinleri tespit ederek bunları etkisiz hale getirmek üzerine kuruluydu.
Paul Emery, yıllar süren araştırma ve deneyimin ardından kendi enerji iyileştirme modeli olan QEPR (Quantum Emotional and Physical Therapy) tekniğini geliştirdi. QEPR, vücuttaki küçük vuruş noktalarını keşfederek ortaya çıktı.
Paul Emery’nin de yazarları arasında yer aldığı “The Winning Way”Amazon’un “En İyi Satanlar” listesinde zirveye yerleşti. Kitap “En İyi Satan Yazarlar Ulusal Akademisi”nde de ödüllendirildi.
Paul Emery, kişisel gelişim ve eğitim üzerine dünyada en çok okunan kitaplar yayınlayan Brian Tracy International tarafından geçtiğimiz Haziran’da Amerika’da yayınlanan“The Winning Way” kitabının Jack Canfield, Brian Tracy ile birlikte yazarları arasında yer alıyor. Amazon’da“En İyi Satanlar” listesinde zirveye yerleşen “The Winning Way” Hollywood’da gerçekleşen “En İyi Satan Yazarlar Ulusal Akademisi”ne davet edildi ve burada daha birçok ünlü yazarla birlikte, en iyi satan yazar olarak ‘Quilly’ ödülüne layık görüldü.
Amerika’nın en etkin 30 lider terapist ve yaşam koçunun uzman önerileri ve tekniklerinin anlatıldığı “The Winning Way” (Kazandıran Yol) adlı kitapta Paul Emery, QEPR tekniğini anlatarak değiştirdiği hayatlardan örnekler veriyor. Ayrıca Brian Tracy’nin önsözünde öne çıkardığı isimler arasında yer alıyor.

RICHMOND NUA HAKKıNDA
RichmondNua, uzman kadrosuyla sizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. İstanbul’a 1,5 saat uzaklıkta, Sapanca Gölü kenarında doğa içinde sevdiklerinizle olmak istiyorsanız, RichmondNua sizler için vazgeçilmez bir seçenek olacak.
Nua ayrıca; sıcaklıkları 35 ile 100º arasında değişen farklı buhar odalarıyla da eşsiz. Nua’da yer alan Salt Jacuzzi (Mineral Tuz Jakuzi), Jet Pool 117 (117 Jetli Jakuzi), OttomanSteamBath (Osman Buhar Banyosu), Salt InhalationSteamBath (Tuz Soluma Buhar Banyosu), HerbalSteamBath (Bitkisel Buhar Banyosu), Laconium (Roma sitili kuru banyo), benzersiz çift katlı Fin kelo kütüklerinden yapılmış Loft Sauna, IceGrotto (Buz odası), Tepidarium (Isıtılmış Seramik Yataklar), WaterBeds (Isıtılmış Su Yatakları), DayDream (Yıldızlı Dinlenme Alanı), AquaCave (Mağara macera duşu), SnailShowers (Salyangoz Duşlar), çift kişilik özel bir ritual NuaSpiritgibi alanlar modern bir SPA teknolojisiyle bir arada sunuluyor.
Avrupa’nın en donanımlı, Türkiye’nin ise ilk ve tek destinasyon spa oteli olan Richmond Nua Wellness-Spa, 2011 yılından bu yana 4. kez, World Luxury SPA Awards tarafından farklı ülkelerdeki tatil severlerin oylarıyla belirlenen ‘Türkiye’nin En Lüks Spa’sı ödülüne layık görüldü.Richmond Nua ayrıca 2013 “Best In Turkey” (Türkiye’nin en iyi Spa oteli) ve “Best for Romance” (Dünyanın en iyi romantik otellerinden biri) ödüllerinin de sahibidir. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.