• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dünya havacıları Havacılık ve Robotik Zirvesi’nde buluşuyor

Dünya havacıları Havacılık ve Robotik Zirvesi’nde buluşuyor
FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi, VIE, Alaska, PANYNJ, SAS & MAG havayolları işbirliğinde 14-16 Mayıs tarihlerinde Pittsburgh Uluslararası Havalimanı'nda yapılıyor.

PİTTSBURG / DUBLİN - FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi – robot bilimcileri ve havacılık uzmanlarını gelecek ay yeni çözümleri birlikte oluşturmak üzere bir araya getiriyor, Dünyanın dört bir yanından 30 havayolu/havalimanı grubu kaydoldu
FutureTravel Experience (Geleceğin Seyahat Deneyimi) kurucusu ve CEO’su Daniel Coleman FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi, VIE, Alaska, PANYNJ, SAS & MAG havayolları işbirliğinde 14-16 Mayıs tarihlerinde Pittsburgh Uluslararası Havalimanı'nda yaklaşık 850 üyenin katılımıyla yapılacağını bildirdi. Coleman “Bu fuar, dünyanın dijital, ticari ve CX'inin çarpıştığı yerdir. Ryanair, FTE EMEA/Yardımcı ve Perakendecilik'in Ana Ortağı oldu ve International Airlines Group (IAG), APEX ve Dublin Havaalanı'na Ana Ortaklar olarak katıldı” dedi.
Coleman, 2034 yılına kadar yılda 300 milyon yolcu taşıyacak Ryanair’in aynı zamanda FTE Digital, Innovation & Startup Hub'ın en yeni üyesi olduklarını ve Viyana Uluslararası Havalimanı, New York ve New Jersey Liman Otoritesi'ne katıldıklarını bildirdi. Gulf Air Group, Manchester Airports Group, Isavia ve London Luton Airport’un katıldığını anlatan Coleman, “Bunların dünya çapında 112 üyesi bulunan FTE Bagaj İnovasyon Çalışma Grubu'na (BIWG) katıldılar” şeklinde konuştu.

futuretravel-experience-.jpg
DIJITAL DÖNÜŞÜM, IŞ GÜCÜ VE YOLCULARIN GÜÇLENDIRILMESI
İstanbul'dan dönerken, 10.000 metre yükseklikten, dolu bir uçakta yazdğı notlara göre Coleman “ Seyahat talebinin hâlâ arttığı bir dönemden bu yana sektörümüz için inanılmaz derecede canlı ve heyecan verici bir dönem ve sektörün artık önceki yıllarda sıklıkla ele alınan dijital dönüşüm, iş gücü ve yolcuların güçlendirilmesi ve sürdürülebilirlik gibi büyük konuları gerçekten ele aldığı hissediliyor” dedi. Ancak Coleman görüşüne göre bu işin sadece ilgi olarak kaldığını belirterek FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi’nin bu görüşün önünü açacağını belirtti.
Daniel Coleman FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi hakkında şunları söyledi:
“Genişletilmiş Danışma Kurulumuz ve ben, bu on yılın sektörümüz için belirleyici bir dönem olacağına inanıyoruz. FTE'nin, ilerlemeyi hızlandırmanın, sektör genelinde daha fazla işbirliğini ve paylaşımı teşvik etmenin tam kalbinde olacaktır.”

ROBOT BILIMCILERI VE HAVACILIK UZMANLARI

Önümüzdeki birkaç aydaki bazı önemli projelerimiz hakkında bilgi veren Coleman şöyle devam etti:

“FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi – robot bilimcileri ve havacılık uzmanlarını gelecek ay yeni çözümleri birlikte oluşturmak üzere bir araya getiriyor; Alaska Havayolları açılış konuşması açıklandı ve dünyanın dört bir yanından 30 havayolu/havalimanı grubu kaydoldu

Havacılık ve Robotik Zirvesi, son derece ilerici ortaklarımızla birlikte 14-16 Mayıs tarihlerinde Pittsburgh Uluslararası Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Ünlü Carnegie Mellon Üniversitesi'nde Alaska Havayolları'nın açılış konuşmasıyla, sektörümüz içindeki ve dışındaki öncülerin katkılarıyla ve ayrıca ABD merkezli en dinamik robotik şirketlerine ziyaretlerle gerçekleşen bir endüstri etkinliğinden neler bekleyebileceğinize dair kuralları yeniden yazıyor.

DÜNYANIN DIJITAL, TICARI VE CX'ININ ÇARPIŞTIĞI YER
PIT ve robot bilimcilerle havacılık uzmanlarını bir araya getiren atölye çalışmaları. Havayolu/havaalanı yöneticilerinin, robot teknolojisinin artık en acil sorunlarımızın çoğunu çözmeye yardımcı olmaya hazır olduğu gerçeğini benimseyen, mutlaka katılması gereken ücretsiz bir etkinliktir. Katılım, katılımcıların özerkliğin yükselişinin sektörümüzün geleceğe doğru büyük ölçüde gelişmesini nasıl etkileyeceğini gerçekten anlamalarını sağlayacak ve ileri teknolojiden yararlanmayı amaçlayan endüstrinin en ilerici kuruluşlarının çoğuna bağlantı sağlayacaktır.

FTE EMEA ve FTE Yardımcı ve Perakendecilik gündemleri başlatıldı. Rynair Ana Ortak olarak ilan edildi. Havayolları için katılım ücretsiz ve havaalanları için düşük maliyetli yahavayolları için katılım ücretsizdir
Bu fuar, dünyanın dijital, ticari ve CX'inin çarpıştığı yerdir ve yakın zamanda, 11-13 Haziran tarihlerinde Dublin'de gerçekleşecek, aynı yerde düzenlenecek olan FTE EMEA ve FTE Ancillary & Retailing etkinlikleri için gündemlerimizin ilk aşamasını başlattık. Bunlar arasında bazı harika öne çıkanlar yer alıyor.

futuretravel-experience--001.jpgYAPAY ZEKAYA ODAKLANMA
SAS CEO'su Anko van der Werff ile açılış açılış oturumunda, yapay zekaya büyük bir odaklanma yer alıyor. Özel olarak oluşturulan "Gelecekte Farklılaşma ve İş Modelleri" konulu yepyeni bir Think Tank'ın ortaya çıkışı Flyadeal, Vantage Airport Group, Beond, Keflavik Airport, CAVU ve Fast Future'dan üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşiylor.
EMEA bölgesindeki havayollarının, havalimanlarının ve tedarikçilerin kazanmak için yarıştığı Innovate Awards yarışmamıza ve ayrıca çok sayıda sosyal etkinlik bulunuyor.

SEKTÖR DOĞRU YAKLAŞIMLARI ÇOK DAHA HIZLI BULACAK

FTE’nin 850 üyesiyle Frankfurt, Pittsburgh ve Dublin'de dinamik toplantılar düzenliyor. FTE Communities üyeliklerinin ölçeklenme ve birbirlerine ilham verme hızı önemlidir. Fikirlerimizi ve öğrendiklerimizi bir havuzda toplayıp tek vücut halinde ilerlememiz halinde sektör olarak doğru yaklaşımları çok daha hızlı bulacağımıza inanıyorum. BIWG ve Dünya Havaalanı Perakendecilik Çalışma Grubumuzda (WARWG) toplu olarak yaklaşık 850 bireysel kuruluşun üyesi bulunuyor.

Yüz yüze topluluk toplantıları (Şubat ayının sonunda Tampa'da yaptığımız son toplantı gibi), fantastik ilişkiler kurmaya ve resmi işlemlerin dışındaki konularda daha derin tartışmalara olanak sağladığı için ekstra özeldir. Lufthansa'nın ev sahipliğinde 15 Nisan'da Frankfurt'ta yapılacak toplantıyı, 14 Mayıs'ta Pittsburgh'daki çığır açıcı Havacılık ve Robotik etkinliğimiz etrafındaki toplantıları ve 11 Haziran'daki Dublin etkinliğimiz öncesindeki toplantıları sabırsızlıkla bekliyorum.

En son faaliyet programımızın da gösterdiği gibi, portföyümüz genelinde her zamankinden daha fazla üst düzey içerik ve toplantılar sunuyoruz; bunların tümü, yolculara, işgücüne ve gezegene daha iyi hizmet verirken gelirleri artırırken yeni temeller atan sektörü desteklemek için tasarlandı.

futuretravel-experience--002.jpg
Etkinliklerimiz ve toplantılarımızın listesi şöyle:

• Frankfurt – 15 Nisan 2024: Lufthansa'nın ev sahipliğinde FTE Digital, Innovation & Startup Hub ve FTE Bagaj İnovasyon Çalışma Grubu (BIWG) toplantısı

• Pittsburgh – 14-16 Mayıs 2024: Pittsburgh Uluslararası Havaalanı'nın ev sahipliği yaptığı FTE Havacılık ve Robotik Zirvesi (FTE Hub ve BIWG toplantıları)

• Dublin – 11-13 Haziran 2024: FTE EMEA & FTE Ancillary & Retailing, IAG, Dublin Havaalanı ve Ryanair ortaklığıyla gerçekleştirildi ( FTE World Airport Retailing Çalışma Grubu , Merkez ve BIWG toplantıları)

• Los Angeles – 28-30 Ekim 2024: FTE Global, APEX/IFSA Global EXPO (FTE Dünya Havaalanı Perakendecilik Çalışma Grubu, Merkez ve BIWG toplantıları) ile aynı yerde bulunuyor

• Singapur – 19-20 Kasım 2024: FTE APEX Asia Expo, Changi Airport Group, Onboard Hospitality ve Singapore Airlines ortaklığında gerçekleştirildi (FTE Hub ve BIWG toplantıları)

FTE Global ve FTE APEX Asia Expo'nun planları şekilleniyor; Warner Bros. Discovery, DFW, Air France, JFK Terminal One, EL AL, BER, Qatar Airways, Southwest şimdiden konuşmaya hazır; artı yeni Vitrin Bölgeleri ve Alıcı Programları başlatıldı

Coleman, FTE Global için, Warner Bros Discovery'nin İçerik Satış Başkanı David Decker'in, tüketicilere ve iş ortaklarına en iyi hizmeti sunmak ve salgın sonrası ortamda başarılı olmak için nasıl adapte olduğunu ve geliştiğini tartışacağı oturum yapacaklarını söyleyerek “Bu oturumlar yanında 28-30 Ekim'de Los Angeles'ta FTE Global (APEX/IFSA Global EXPO ile aynı yerde) ve Singapur'da FTE APEX Asia Expo ile ilgili yeni duyurular yapacağız.

19-20 Kasım'da bir sonraki güncellemeye kadar, ancak emin olun ki bu gösterilerle başarmak istediğimiz şey için çıtayı çok yükseğe koyduk ve bunların Amerika ve Asya'daki en büyük ve en iyi etkinliklerimiz olacağından hiç şüphemiz yok” dedi.

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.