• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dubai ATM'de Türkiye tanıtıldı

Dubai ATM'de Türkiye tanıtıldı
ATM Fuarı’nda 86 ülkeden 2700 firma için Türkiye 43 firma ile yer adı. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 70 ülke milli katılımla yer alırken 113 firmada ilk kez katıldı.

ÖZKAN ALTıNTAŞ-TÜRKIYE TURIZM
DUBAI-
Dubai’de düzenlenen Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı olan 22. Arabian Travel Market-ATM Fuarı’nda 86 ülkeden 2700 firma yer adı. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 70 ülke milli katılımla yer alırken 113 firmada ilk kez katıldı.

adonis-dubai.jpg

Adonis.com güçlü olduğu Ortadoğu pazarında önemli tanıtım yaptı. Adonis.com Genel Müdürü Tamer Çiçek, Operasyon Müdürü Tuncay Çiçek ve Dubai Müdürü Salih Gözcü fuar ziyaretçilerine verdikleri hizmetleri anlattılar ve yeni önemli anlaşmalar yaptılar.

Türkiye'nin Ortadoğu pazarında güçlenen online acentesi Adonis.com birlikte çalıştıkmarı otellerin yöneticileri ile fuarda yer aldı. Ayrıca Mercan Turizm ve  Bedir Turizm'de çalıştıkları otellerin yöneticileri ile fuara katıldı.

dubai-konsolosluk1.jpg

Fuara katılan Dubai Muavin Konsolos’u Harun Özdikiş ile Kültür ve Turizm Bakanlğı görevlisi Özgür Aytürk katılımcı firmalarla ilgilendiler.

adem-ceylan-thy.jpg

Milli havayolumuz THY
'nin Ortadoğu ve Kıbrıs Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan başkanlığında bölgedeki tüm müdürleriyle birlikte fuarda yer aldı.katılımcıları toplantılar yaparak bölge için yeni proeleri hakkında bilgiler verdi.

thy-dubai.jpg

thy-dubai2.jpg

TÜRKİYE’DEN ŞAHİRLER KATILDI
Türkiye fuara 611 metrekarede 43 firma ile en büyük katılımı gerçekleştirdi. Dubai Kültür Müşaviri Mustafa Özdemir fuarda İstanbul, İzmir, Ankara, Çanakkale, Bilecik, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Kartepe, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Erzurum, Erzincan, Bayburt. Denizli, Afyon, Mersin, Adana, Bartın, Zonguldak, Karabük, Samsun, Antalya, Isparta, Burdur, Bodrum, Sivas, Kayseri katılımın gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca İstanbul Shopping Fest, Ankara Shopping Fest ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi yer aldı.

emin-dubai5.jpg

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI HEYETİ FUARDAYDI

Türkiye’nin milli katılımla yer aldığı fuara Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım katıldı. Türkiye’den katılımcıları ziyaret eden Türkiye heyeti katılımcılardan bilgi aldılar. Daha sonra diğer ülkelerin standlarını gezdiler.

emin-dubai2.jpg

THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak'ın Türkiye'nin sağlık turizmi konusundaki çalışmalarını  Kütür ve Turzm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım ve yetkililer ilgiyle izlediler 

yunus-dubai1.jpg

THTDC Genel Sekreteri Yurus Gürkan fuar boyunca ziyaretçilere Türkiye'nin sağlık turizminde verdiği hizmetleri anlattı.

emin-cem-dubai.jpg

Dubai ATM 2015'te Özkan Altıntaş,Yunus Gürkan, 
Cem Polatoğlu, Emin Çakmak

TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ FUARDA YER ALDI
Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Emin çakmak ile Genel Sekreter Yurus Gürkan fuarda yer alarak Türkiye’nin sağlık turizmini tanıttılar.

el-maktum.20150505153353.jpg

AL MAKTUM: AİLE TURİZMİ BÜYÜYECEKTİR

İngiliz Reed Travel Exhibitions tarafından Dubai World Trade Center’deki düzenlenen ATM 2015 Fuarı’nın Dubai Başbakanı ve Birleşik Arap Emirlikleri Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed Bin Rashid Al Maktoum beraberinde kalabalık devlet yetkilileri ile ziyaret etti. Şeyh Muhammed turizmin yeni gelişmelerle birlikte bir çok ülkenin en önemli gelir kaynağı hilene geldiğini söyledi. Şeyh Muhammed dünya milletleri arasında kültürel boşlukların kapatılmasında turizmin büyük görevi olduğunu belirtti. Turizmde hava, kara ve deniz taşımacılığının önemli olduğunu anlatan Şeyh, genişleme planları üzerine açıklamalar yaptı. Şeyh Muhammed, sektörün aile turizmine yönelmesinin büyümede etken olacağını sözlerine ekledi.

malezya2.jpg

malezya-bakan-ozkan.20150505200847.jpg

Özkan Altıntaş ve Malezya Turizm Bakanı Sri Mohamed Nazri Abdul Aziz

malezya-bakan4.jpg

Malezya Turizm Bakanı Sri Mohamed Nazri Abdul Aziz ile fuarda birlikte olduk. Bakan ile Malezya ziaretimizde ve İstanbul'da birlikte olmuştuk.Spor kıyafeti ile acenteleri tek tek ziyaret edip oturuyor ve onların önerilerini alıyordu. Rahat hareketleri ve halkına yakın bir bakan olduğu için örnek bir görüntü sergiliyordu. Önümüzdeki aylarda Malezya'da düzenlenecek olan önemli bir etkinliğe davet edeceğini söylemesi bu güzel ülkeyi bir kez daha görebileceğimi gösterdi.

turob-ist-vali1.jpg

Fuarda İstanbul'un Turizmoen Sorumlu Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Müberra Eresin, Ramada Taksim Oteli Genel Müdürü Ali İmdat Uçar


turob-atm1.jpg

Fuarda Turob ve Laleli Platformu Üyesi otelciler birlikte yer aldı

riza-ersan-ayman.jpg

Mercan Turizm'den Ali Rıza Kurtul, Orion Turizm'in sahibi turizm duayeni Ersan Atsür ve Heysem Turizm'den Ayman Maslamani.. Eski dostlar fuarda bir araya geldi.

mercan-turizm.jpg

Mercan Turizm fuarda dev bir standla yer aldı. Mercan Turizm Başkanı Cüneyt Mengü ve Ali Rıza Kurtul


cukurova.jpg

Akdeniz'in parlayan yıldızı Çukurova fuarda temsil edildi. Olcar Turizm'in sahibi ve Mersun Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar her zaman olduğu gibi tanıtımda yer aldı.

arifoglu1.jpg

arifoglu2.jpg

arifoglu3.jpg

Artaş Turizm Grubu Kooordinatörü Recep Arioğlu, fuarda BW The President Hotel ile BW Citadel Hotel ve Kayseri'de yeni hizmete açtıkları Radisson Blu Hotel'i tanıttı. Beraberinde Radisson Blu Hotel Kayseri'nin genel müdürü Fercan Başkan olduğu halde hem Sivas-Kayseri standında, hemde Avrupa Konutları standında tanıtım yaptılar. Standa getirilen ince saz ise oynak havaları ile fuarı gezehlere renkli saatler yaşattı.

albaker1.jpg

Albeker Turizm Fuar'ın en şenlikli standıydı. bütün hanmlar buraya toplanınca çiçek bahçesi gibi olmuştu.

albaker2.jpg

bedir-turizm.jpg

Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nermin Kırım, Bedir Turizm'i ziyaret etti.

elite-world.jpg

Elite World Hotels grubunu fuarda Emel Elik temsil etti.

rixos.jpg

Rixos Hotels Satış ve Pazarlama Müdürü Erol Danacı fuarda otelin üç standı arasında gidip geldi. Rixos Palmiye'de ilk gece verilen ATM davetinde konukların yanında yer aldı. Fuarda standı ziyaret eden Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan'a bilgi verdi.

perpax.jpg

Bursa'da kısa sürede büyüyen ve önemli etkinliklere imza atan Perpaw Travel'in sahibi Turabi Aydın körfez ülkelerinin gözdesi Bursa'yı tanıttı.

gural.20150505212233.jpg

Türkiye'nin termal turizmine farklı kalite getiren NG Güral Hotels, ATM'de Sapanca Otelini tanıttı. NG Güral Yönetim Kurulu Üyesi Hediye Güral, NG Güral CEO'su Kamil Berk, Güral Sapanca Genel Müdürü Tezcan Özdemir, Güral Sapanca Satış Müdürü Gülşah Yalçındağ Volkan farda yer aldı. Bayanlar ellerine yaptırdıkları Hint kınası desenleri pek şıktı.

farah-turizm.jpg

Farah Turizm ekibi fuarda tam kadro yer aldı. Ortadogu turizminde ilk 10 içinde yer alan şirketin sahibi Mustafa Kırk ile Mehmet Kırk, Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak'ı ağırladılar.

ato.jpg

Ankara Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Ankara Shopping Fest ve yeni projelerini tanıtmak üzere ATM Fuarı'na katıldılar. ATO Başkanı Salih Bezci, ATO Yönetim Kurulu Üyesi ve ATİD Başkanı Beçim Aydın, THTDC Genel sekreteri Yunus Gürkan, Doğan Burda Grubu Yayın Yönetmeni Erdal İpekeşen standda birlikte oldular.

dosso2.jpg

dosso1.jpg

Dosso Dossi Hotels Kooordinatörü Muhammed Cüntay fuarda Sultanahmet ve Vatan Caddesi'ndeki otellerin tanıtımını yaptı. Yeni projeler hakkında bilgi verdi.

wow-dubai.jpg

İstanbul'un ilk havalimanı ve kongre oteli Wow İstanbul Genel Müdür yardımcısı Berna Burçin Çakır ekibiyle fuarda tanıtım yaptı. Otelde kurdukları yemek okulunu heyecanla anlattı.


 
 





 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.