• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Divan’ın mücevher sepetleri

Divan’ın mücevher sepetleri
Divan Pastaneleri gümüş kaplama şamdanlar, el yapımı dore varaklı kadehler, özel tasarımlı peynir tabakları ve dekoratif mumlar gibi yılbaşı ruhunu yansıtıyor.

İSTANBUL- Divan Pastanelerinin yılbaşı koleksiyonu, yılbaşı döneminin ışıltısına eşlik eden değerli taşlardan esinlenerek hazırlandı. Pırlantadan Yakut’a, Safir’den Elmas’a kadar uzanan bu şık ve ışıl ışıl yılbaşı setleri ve sepetlerinde; Divan Pastaneleri’nin geleneksel lezzetlerinin yanı sıra, gümüş kaplama şamdanlar, el yapımı dore varaklı kadehler, özel tasarımlı peynir tabakları ve dekoratif mumlar gibi yılbaşı ruhunu yansıtan parçalar yer alıyor.

divan-yilbasi2.jpg

Divan Pastanelerinin bu yıla özel hazırladığı “Değerli Taşlar” koleksiyonunda; her yıl yenilenmenin büyüsünü taşıyan mücevherleri simgeleyen yılbaşı setleri ve sepetleri bulunuyor. Birbirinden şık ve zarif setlerle sepetler, özenle seçilmiş içerikleri ve ışıl ışıl görünümleriyle bu sene de müdavimlerinin kalplerinde taht kuruyor. Mor ve gümüş tonlarının nefis kombinasyonu Pırlanta, şarabi rengiyle gönülleri çelen Yakut, bakır ve mavinin gizli buluşması Safir, kış aylarının beyazlığını yansıtan Sedef ve diğerleri, değerli taşların kendilerine özgü karakterlerini yansıtıyor.

divan-yilbasi4.jpg

Koleksiyonda; pralin, madlen, çikolatalı krep ve lokum gibi Divan Pastanelerinin tadı damaklarda yer etmiş geleneksel lezzetleri yer alıyor. Göz alıcı renkleriyle yılbaşı sepetleri, şık deri suplalardan, zarif aynalara, el yapımı dore varaklı kadehlerden yılbaşı çiçeklerine kadar hayal ettiğiniz tüm hediyeleri içeriyor. Gümüş kaplardan, deri, süet, rugan ve kadife seçenekleriyle özel kaplamalı kutulara kadar birçok farklı formda hazırlanan yılbaşı sepetleri, 400 TL’den 990 TL’ye uzanan farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. İçerisinde “Keep Calm and Enjoy the Taste” yazılı kupalar ve müzik dinlemek için kulaklık bulunan Sedef Sepeti ise, gençlerin beğenisini topluyor. 

divan-yilbasi5.jpg

Sepetlerle aynı isimleri taşıyan ve içerisinde özel tasarımlı karaf ve bardaklar, kesme cam kapaklı lokumluk, el yapımı kesme cam içerisinde dekoratif mumlar bulunan setlerin fiyatları ise,  130 TL ile 300 TL arasında değişiyor.  

Divan Pastanelerinin “Değerli Taşlar” koleksiyonundaki büyüleyici yılbaşı setleri ve sepetleriyle sevdiklerinize, yeni başlangıçları ve umutları tazelemenin değerini hediye edin.  

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.