• BIST 11318.12
  • Altın 5955.486
  • Dolar 42.8025
  • Euro 50.1768
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 17 °C

Didim'de turizm yatırım zirvesi

Didim'de turizm yatırım zirvesi
Didim Ticaret Odası 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “3. Didim Turizm Yatırım Zirvesi” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

DİDİM- Didim Ticaret Odası Ağustos ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Ümit Soneren Başkanlığındaki toplantıda, 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “3. Didim Turizm Yatırım Zirvesi” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Önceki yıllarda iki kez gerçekleştirilen zirve toplantılarının ilçeye olan olumlu etkileri ve sonuçları konusunda bilgi veren Meclis Başkanı Ümit Soneren, bu yılki toplantının da katılımcılarının en üst düzeyde yetkililerden oluşacağını, bu durumun ilçe turizmi için bir fırsat olduğunun altını çizerek, “Sayın Hüseyin Baraner gibi bir duayenin 3. yılında da bu toplantıya katılacak olması ne kadar doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir” dedi
Ağustos ayı oda faaliyetleri konusunda meclis üyelerine bilgi veren Oda Başkanı Ufuk Döver ise “Geçmiş yıllarda başlattığımız, üyelerimizi kendi meslekleri ile ilgili fuarlarla buluşturma çalışmalarımıza bu fuar sezonunda da ara vermeden devam edeceğiz. 13 Ekim’de gerçekleştireceğimiz Turizm yatırım zirvemizin hemen ardından 14 Ekim tarihinde İnşaat sektöründeki üyelerimizi İzmir de yapılacak yapı Fuarına ücretsiz olarak taşıyacağız. Bu ve benzeri ihtisas fuarlarını takip ederek en profesyonel ve kapsamlı olanların üyelerimizle buluşmasını sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.
Dünyadaki ekonomik krizin özellikle ilçemizi ziyaret eden İngilizler üzerinde etkileri ve Didim turizmine yansımaları konusunda turizmci meclis üyeleri Hikmet Atilla ve Tayyar Cengiz tarafından meclis üyelerine bilgi verildi.
Toplantıda daha sonra meclis üyeleri çeşitli konulardaki fikir ve düşüncelerini paylaşarak alınacak önlemler ve gerçekleştirilecek eylemler konusunda görüş alışverişinde bulunularak sona erdi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.