• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

Dedeman Otelcilik’te verimli büyüme için yeniden yapılanma dönemi

Dedeman Otelcilik’te verimli büyüme için yeniden yapılanma dönemi
Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman “Köklü geçmişimize sahip çıkarak, sürdürülebilir büyüme ve değişim stratejisi başlattık” dedi.

İSTANBUL- Dedeman Turizm Grubu kurumsal yapıyı güçlendirmek ve zincire yeni halkalar katarak büyümek için yeni bir soluk, perspektif, vizyonu ile verimli büyüme hedefiyle yeniden yapılanma sürecini başlattı.
Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman “Köklü geçmişimize sahip çıkarak, sürdürülebilir büyüme ve değişim stratejisi başlattık. Tüm mesai arkadaşlarımla birlikte köklü geçmişimize sahip çıkarak, bizden önceki kuşaklardan miras aldığımız inanç ve azimle, markamızı yarınlara güçlü ve kararlı bir şekilde taşıyacağımıza inancım tamdır’ dedi.

banu-dedeman.jpgBANU DEDEMAN İLE YENİ DÖNEM
Dedeman Turizm Grubu'ndan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Banu Dedeman’ın, 21 Ekim 2019 tarihi itibariyle mevcut görevine ek olarak kurumun CEO’luğunu da üstlendiği belirtildi.
Açıklamada, grubun ileriye dönük organizasyonel yeniden yapılanma süreci kapsamında Banu Dedeman konuya ilişkin görüşlerini şu şekilde ifade etti: “1966 yılından bugüne kadar değerlerimiz, geleneklerimiz ve tecrübemizle ülkemize ve sektörümüze hizmet etmekten gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dedeman Grubunda görev yapmakta olan tüm mesai arkadaşlarımla birlikte köklü geçmişimize sahip çıkarak, bizden önceki kuşaklardan miras aldığımız inanç ve azimle, markamızı yarınlara güçlü ve kararlı bir şekilde taşıyacağımıza inancım tamdır.

HEYECAN DUYUYORUM
Bu kapsamda bundan böyle Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı olarak çalışmalarıma devam edecek olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. Türkiye’nin köklü şirketlerinden ve güçlü markalarından biri olarak ülke ekonomisine ve Türk turizm sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Kurumsal yapımızı güçlendirmek ve zincirimize yeni halkalar katarak büyümek için çalışmalarımız devam edecektir”

SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİŞİM STRATEJİSİ
Grubun başlattığı sürdürülebilir büyüme ve değişim stratejisine uygun olarak “İcra Kurulu” oluşturuldu ve birçok atama hayata geçirildi. Bu kapsamda İbrahim Gündüz Yeşil, Dedeman İstanbul Otel Genel Müdürlüğüne asaleten ve Park Dedeman Levent Otel Genel Müdürlüğüne vekaleten; Elçin Malkır Kırlağaç, Mali İşler Direktörlüğüne; Gülhan Balta Kuzu, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyeliğine ve Ertuğrul Çataltepe, İnsan Kaynakları ve Satın Almadan Sorumlu İcra Kurulu Üyeliğine atanmıştır. Dedeman Turizm Grubu, dün olduğu gibi bugün de yeni bir soluk, kurumsal perspektif ve vizyonu ile büyümeye devam edecektir.

Bu haber toplam 4374 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.