• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Datça'da sıradışı tatil keyfi

Datça'da sıradışı tatil keyfi
Son yıllarda birçok spor ve sağlıklı yemek alternatifleri sunan D-Hotel Maris, sağlıklı yaşam ile tatil rahatlığını başarıyla birleştiriyor

DATÇA- Datça Yarımadası’ndaki konumuyla dünyanın en sıra dışı otellerinden biri olan D-Hotel Maris, misafirlerini sağlıklı yaşam konseptiyle ağırlıyor. Son yıllarda inanılmaz bir başarıyla bedenleri güçlendirip yaşamları pozitif yönde değiştiren bodyism konseptinin yanı sıra birçok spor ve sağlıklı yemek alternatifleri sunan D-Hotel Maris, sağlıklı yaşam ile tatil rahatlığını başarıyla birleştiriyor.

datca1.jpg

Rosie Huntington-Whitely, Lara Stone, Hugh Grant gibi dünyanın hayranlıkla izlediği vücutların mimarı Bodyism, Avrupa’da tam donanımlı ilk Clean & Lean merkeziyle D-Hotel Maris’te
Rosie Huntington-Whitely, Lara Stone, Hugh Grant gibi dünyanın hayranlıkla izlediği vücutların mimarı Bodyism, D-Hotel Maris’te tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Temelinde bedenin sağlığı için Clean & Lean konsepti yatan Bodyism, Londra’dan gelen performans uzmanları ve ünlü kişisel eğitmenler tarafından uygulanıyor. Uzmanlar yağsız bir vücuda sahip olma, duruş geliştirme ve beslenme konusunda tavsiyelerde bulunurken, fitness merkezinde ayrıcalıklı bir Kişisel Bodyism Eğitimi veriliyor. Bodyism özel dersi, Fascia esneklik terapisi, yüzme dersi ve açıkhava eğitimleri misafirlere sağlıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Misafirler burada aldıkları eğitim sonrasında özellikle Bodyism kitaplarının da yardımıyla bu yaklaşımı yaşam biçimleri haline getirebiliyor. Bodyismin en önemli özelliği ise hareketlerin çok kolay uygulanabilir olması ve özel makinalar ve profesyonel aletler gerektirmemesi.
Bodyism yaklaşımı kapsamında tüm restoranlarda bulunan sağlıklı yaşam yiyecek seçeneklerinin yanında program kapsamında özel tariflerle hazırlanmış Clean & Lean menüleri tüm a la carte restoranlarda bulunuyor. Sağlıklı bir yaşamın anahtarını sunan Clean & Lean için özel olarak D-Hotel Maris’e gelen misafirlere mavi bileklik veriliyor. Böylece konuklara özel olarak sadece Clean & Lean menüsü sunuluyor.

datca-maris-3.jpg



Bodyism ve ESPA sayesinde dünyanın en saygın seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller UK tarafından “Best Sunshine Boost” seçilen D-Hotel Maris, tatilde gerek ruhsal gerekse bedensel olarak f
orma girmek isteyen misafirlerine deniz kenarında unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
Spor dünyasının efsanevi ismi Wimbledon Şampiyonu Goran Ivaniseviç D-Hotel Maris kortlarında

datca-maris-2.jpg

Bu yazın en büyük sürprizlerinden birisi de; Wimbledon Şampiyonu Ivanisevic’in tenis okulunun da eğitime başlaması. Dünyanın en hızlı servis atan tenisçisi olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na da giren Ivanisevic ve ekibi D-Hotel Maris kortlarında... Ivanisevic’in yetiştirdiği profesyonel tenis eğitmenleri gerek tenise yeni başlayacakları, gerekse ileri düzeyde tenis oynayan yetişkin ve çocukları yarışmalara hazırlanabilecekleri derslerle buluşturuyor. Ivanisevic’in Ağustos ayında yapacağı ziyaret ise tenis tutkunlarının kaçırmak istemeyeceği sürprizlere sahne olacak.

datca-maris-6.jpg

Şimdiye kadar uluslararası profesyonel tenis okullarıyla işbirliği yaparak bünyesinde yer alan üç tenis kortunda tatil yaparken spor olanağı da tanıyan otel, bu sezon sunduğu hizmeti en üst seviyeye çıkarttı. Yeni bir tenis yaklaşımıyla büyüklere ve küçüklere ileri seviyede tenis öğrenme ve tekniklerini geliştirme olanağı tanıyan Ivanisevic Tenis Okulu dersleri iki US open court, bir adet toprak zemin tenis kortunda verecek.
Ülkemizin ve dünyanın en sıra dışı otellerinden birisi olarak faaliyet gösterin D-Hotel Maris, bu yaz tüm tatilcilerin gözdesi olarak sıra dışı ve kişiye özel spor aktiviteleriyle de fark yaratıyor.

datca-maris-5.jpg

datca-maris-9.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.