• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

D-Marin Didim ve D Marin Turgutreis’ten kampanyalar

D-Marin Didim ve D Marin Turgutreis’ten kampanyalar
D-Marin, Türkiye’de bulunan D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim marinalarında yeni kampanyalarla misafirlerine büyük fırsatlar sunuyor.

BODRUM / DİDİM - D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim, misafirleri için hazırladığı yeni kampanyalarla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, Türkiye’de bulunan D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim marinalarında hayata geçirdiği yeni kampanyalarla misafirlerine büyük fırsatlar sunuyor.

d-marin-.jpg
15 METREYE KADAR OLAN TEKNELERE BÜYÜK AVANTAJLAR

D-Marin Turgutreis 15 metreden küçük tekneler için hayata geçirdiği kampanyasıyla misafirlerine büyük avantajlar sunuyor. 15 tekne ile sınırlı olan kampanya, 28 Şubat 2021 tarihine kadar yıllık bağlama sözleşmesi yapan misafirlere uygulanabiliyor.

d-marin--001.jpgKATAMARAN DOSTU KAMPANYA!

D-Marin Didim’in 10 tekne ile sınırladığı ve 28 Şubat 2021 tarihine kadar bağlama sözleşmesi imzalayan misafirlerine sunduğu paketinde ise katamaranlara özel neredeyse tek gövde bağlama fiyatına konaklama sunuyor.

d-marin--002.jpg
D-MARIN HAKKıNDA

D-Marin, kendini marina yönetiminde birinci sınıf hizmet vermeye, müşterilerine seçkin deneyimler ve iş ortaklarına üstün kalite standardı sunmaya adamıştır.

D-Marin; benzersiz 14 marinasıyla, Doğu Akdeniz Çanağı ve Körfez Bölgesi’nin en büyük global marina zincirinden biri olarak rekreasyonel yatçılığı teşvik etmekte, sunduğu altyapısıyla doğal su yollarına erişim sağlamakta ve ekonomik olarak da yerel istihdama ve büyümeye hizmet eden sürdürülebilir faaliyetler göstermektedir.

Bulunduğu yerlerde en üst seviyede verdiği profesyonel yönetimi ve hizmet kalitesi ile tanınan D-Marin, katamaranlardan yelkenlilere, motoryatlardan dünyanın en büyük mega yatlarına kadar çeşitli büyüklükteki teknelere hizmet veren benzersiz bir marina portföyüne sahiptir.

d-marin--003.jpg15 yılı aşan marina deneyimiyle dünyanın çeşitli yerlerinde başarılı yönetim kadrosu ve profesyonel tavsiyeleri ile birlikte en iyi uygulamayı teşvik eden yapı ve prosedürleri oluşturan D Marin, büyümeyi sağlar, uzun vadeli karlılık ve maliyet kontrolu ile doluluk ve gelirleri en üst düzeye çıkararak marinaların operasyonel sorumluluğunu üstlenir.

Bu haber toplam 2125 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.