• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

D-Marin Didim katamaran merkezi

D-Marin Didim katamaran merkezi
D-Marin Didim; tüm ihtiyaçlara fazlasıyla cevap veren bir marina olarak, tekneler ve süperyatlar için ideal bir ideal bir konaklama ve bakım merkezi olarak ön plana çıkıyor.

DİDİM- Medeniyetlerin beşiği Didim’de faaliyet gösteren D-Marin Didim; tüm ihtiyaçlara fazlasıyla cevap veren bir marina olarak, tekneler ve süperyatlar için ideal bir ideal bir konaklama ve bakım merkezi olarak ön plana çıkıyor. Aynı zamanda ülkemizin resmi giriş limanlarından birisi olan D-Marin Didim; günlük direkt uçuşların yapıldığı Bodrum ve İzmir havalimanlarına da çok yakın bir mesafede.

Denizcilik sektörünün Oscar ödülü olarak tanımlanan Altın Çıpa’yı tam beş kez kazanan D-Marin Didim’de; yüzer iskele, sabit rıhtımlara bağlama imkanı, tekneler için gerekli elektrik bağlantıları, atık temizleme hizmetleri bulunuyor. 576 yat ağırlama kapasitesine sahip marina; kaptan, mürettebat, tekne sahipleri ve misafirleri için 5 yıldızlı servis ve hizmet sunuyor. Aynı zamanda ISPS sertifikalı marina iskelelerinin tamamı doğrudan otoparklara yönlendirirken iskele yanlarında teknelerin kullanımına hazır büyük garaj ve depo alanları bulunuyor. Yacht Club içerisinde bulunan Club Lounge ise, tekne sahiplerinin bir araya gelerek sosyalleşmesine olanak sunuyor. Her türlü spor aktivitesinin canlı yayınlarını takip edebildikleri, kış aylarında şömine keyfiyle marina hayatının sıcaklığını yaşadıkları bu alan büyük ilgi görüyor.

d-miran-didim2.jpg

D-Marin Didim Yacht Club
Marina içinde hizmet veren, 14 odaya sahip olan ve 12 ay açık bulunan D-Marin Didim Yacht Club, misafirlerine ev konforu sağlıyor. Deniz, bahçe ve yat parkı manzaralı standart odalarda huzur ve sakinliğe kolayca ulaşılabilirken, kalite ve konforun bir arada sunulduğu Deluxe odalarda ise deniz, havuz ve marina manzarası misafirlerini bekliyor.

D-Marin Didim Yacht Club’da, plaj keyfine keyif katmak isteyenler için The Blue Point Beach Club, havuz keyfinden uzak kalamayanlar için Restaurant & Bar misafirlerini bekliyor. Gündüz Blue Point snack menüyle hizmet veren havuz başındaki restoran aynı zamanda günün her saati dünya mutfağından sunduğu seçeneklerle de tekne sahiplerini, otel misafirlerini ve Didimli tatilcileri ağırlıyor. Yacht Club, ayrıca özel yemek organizasyonları için farklı damak zevklerine hitap eden menü seçenekleri de sunuyor.

D-Marin Didim Yacht Club, butik toplantı alanlarıyla işi de keyfe dönüştürüyor. Küçük grup toplantılarının yanı sıra muhteşem marina manzarasını cömertçe sunan havuz alanında kaliteli hizmet anlayışıyla banquet ve kokteyl organizasyonlarında da Didim’in tek adresi olarak yer alıyor.

Ayrıcalıklı deneyim D-SPA spa’da
“D-SPA” spa ve fitness merkezi, gerek D-Marin Didim’deki tekne sahiplerine, gerekse otel konuklarına ve aynı zamanda dışarıdan gelen misafirlerine dünya çapında birçok ödüle sahip ve yüzde yüz doğal ESPA ürünleriyle, bölgelerinde alternatifi olmayan ayrıcalıklı bir spa deneyimi yaşatıyor. Her biri ESPA tarafından eğitilen terapistler, aşırı gergin noktalara, bütünsel sağlığa ve yaşlanma karşıtı sonuçlara odaklanarak her bir bakımın kendine özgü ruhunu geleneksel ritüellerle harmanlarken misafirleri son derece özel hissettirmeyi başarıyor.

200 metrekare alana kurulu “D-SPA” merkezinde özel, üç adet fonksiyonel bakım odası, dinlenme alanı, sauna, buhar odası ve Technogym donanımlı fitness merkezi bulunuyor. Toplam 570 metrekare alanda hizmet veren fitness merkezi spor makinelerinin yanı sıra grup dersleri ve pilates yapılan iki stüdyo, soyunma ve duş alanlarından oluşuyor. Uzman eğitmenleri ile 12 ay boyunca hizmet veren fitness merkezi; günlük, aylık ve yıllık bazda farklı üyelik alternatifleri sunarken, tekne sahipleri ve Doğuş çalışanları kendilerine özel ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

7/24 Eksiksiz Hizmet
Havaalanı transferi, online check-in, otomobil kiralama, restoran rezervasyonları, çiçek gönderme, posta-kurye işlemleri ve misafirlerin diğer tüm soruları için concierge gün boyunca destek veriyor. Süpermarket, mağazalar, restoran ve çocuk oyun alanı ile ihtiyaç duyulan her şey ise D-Marin Didim AVM’de yer alıyor.

Her yıl ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımıyla birbirinden özel konserlere de ev sahipliği yapan D-Marin Didim; Ege sahillerinde bulunan, Türkiye’nin popüler destinasyonlarını keşfetmeye başlamak için uygun ve elverişli. Buna alternatif olarak, marinadan 30 deniz milinden daha az bir mesafede bulunan muhteşem doğaya ve kültüre sahip Yunan Adaları, Kos ve Kalymnos’ a kolayca ulaşılabiliyor. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.