• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Cumhuriyet’in 95. yıldönümünü kutluyoruz

Cumhuriyet’in 95. yıldönümünü kutluyoruz
Ulu önder Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 95. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

İSTANBUL, Ulu önder Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 95. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

cumhuriyet-bayrami.jpg

İLK ADRES ANITKABİR... RESEPSİYON İSTANBUL’DA

Bu yılki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilklere sahne olacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı’nda Cumhuriyet Resepsiyonu verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bugün Ankara ve İstanbul’daki ayrı programlara katılacak. Erdoğan, sabah saatlerinde ilk olarak Ankara’da devlet erkanıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret edecek. Yeni sistemin hayata geçmesinin ardından kurulan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı da ilk defa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  törenlerinde yer alacak. Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayacak. Erdoğan’ın Ankara’daki ikinci programı Beştepe’de olacak. Anıtkabir’in ardından Cumhurbaşkanlığı’na geçecek olan Erdoğan, devlet protokolünün tebriklerini kabul edecek.

cumhuriyet-bayrami-001.jpgMUHALEFETTEN KATILIM YOK

Erdoğan, ilk defa Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nu Ankara dışında verecek. Cumhurbaşkanı’nın, bugün açılacak Üçüncü Havalimanı’nda vereceği Cumhuriyet Resepsiyonu’na 50’den fazla ülkeden devlet ve hükümet başkanı katılacak. Resepsiyona Meclis’te temsil edilen CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP’den katılım olmayacak. Resepsiyon Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın konseriyle başlayacak. Açılış ve resepsiyon; siyaset, sanat, iş ve spor dünyasından yüzlerce davetliyi bir araya getirecek. Şehit yakınları ve gazilerin de davetli olduğu resepsiyona, örnek davranışlara imza atan vatandaşlar da katılacak.
cumhuriyet-bayrami-002.jpg

Kaynak: Hürriyet
Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.